Säästät 10 % lisää valikoiduista hotelleista – sisäpiirihintojen ansiosta. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi!

Road trip Suomessa: Episodi 3 – Hanko & Kasnäs

By Antti Laine on 28/06/2021 in Autot

Löydä Ennin ja Kirsikan kyydissä kotimaan kesäparatiisi, ihaile Lövön sillan maisemia ja koristele kesäinen kakku.

Kotimaan road tripin kolmannessa jaksossa juoruiluun keskittyvän Tuplakääk-podcastin Enni ja Kirsikka lähtevät rentoutumaan Hankoon. Autossa istumisen ja ratsujousiammunnan jälkeen venyttely rantajoogan merkeissä sekä raikkaan meri-ilman hengittäminen saavat parivaljakon ymmärtämään, miksi Hanko on kesäparatiisi.

Hotel Regattassa saa naiset puolestaan hymyilemään kuin Hangon keksi, ja aurinkoisen terassiaamiaisen jälkeen kaksikko on valmis suuntaamaan seuraavaan kohteeseen, Källarvindenin kahvilaravintolaan. Matkalla ylitetään Lövön silta, jolta aukeavat näkymät ovat varmasti yhdet Suomen kauneimmista.

Kasnäsissä sijaitsevassa Källarvindenissa Enni ja Kirsikka pääsevät testaamaan artesaanileipurin taitojaan valmistamalla voikukkamarmeladia ja koristelemalla kesäisen kakun. Onnistuneen kokkailun jälkeen kahvit nautitaan söpöissä maalaismaisemissa.

Kotimaan automatka Ennin ja Kirsikan kyydissä päättyy Söderlångvikin kartanolle, missä voi tutustua paitsi hehkeän kartanon historiaan myös sen entisen omistajan, taidemesenaatti Amos Andersonin värikkääseen elämään.

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Tuplakääk kiertueella: Jakso 2 − Ystad

Tuplakääk kiertueella: Harry Stylesin perässä Tukholmaan

10 uniikkia hotellia Tukholmassa

Kööpenhaminan ainutlaatuisimmat hotellit

Maailman 10 parasta maatilamatkailukohdetta

Parhaat eurooppalaiset kaupungit talven miniloman viettoon 

0