Shares
Share with your friends


Submit

Lomasta voi lähteä maku, jos mukaan ei saa perheen lemmikkiä. Suomessa on kuitenkin runsain mitoin hotelleja, joihin myös eläimet ovat tervetulleita. Alla esittelemme niistä kymmenen. Lemmikkiystävällisyyden lisäksi nämä hotellit tarjoavat myös upeat puitteet sekä kattavasti erilaisia palveluita. 

Petäys Resort 

Etsitkö aktiviteetteja ja luonnon rauhaa? Tämä Hämeenlinnan pohjoispuolella sijaitseva hotelli tarjoaa molempia ja paljon muuta. Jos mukanasi on koira, voitte suunnata pitkille kävelyille Vanajaveden maisemiin ja nauttimaan rauhaisasta järviluonnosta. Kaksijalkaisille perheenjäsenille tekemistä ja viihdettä tarjoavat muun muassa tenniskentät, kuntosali, rantasauna, ravintola sekä kaksi baaria. Katso kuvat ja tee varaus tästä. 

Radisson Blu Marina Palace Hotel 

Suuntana Turku? Jos haluat majoittua kaupungin keskustaan lemmikin kanssa, mukavimmin se onnistuu täällä. Tämä suuri Aurajoen rannassa sijaitseva ketjuhotelli tarjoaa erilaisten huoneiden lisäksi myös muun muassa upeita jokimaisemia tarjoavan ravintolan, kokoustiloja, sähköauton latauspisteen sekä kuntosalin. Aurajoen lisäksi läheltä löytyvät kaikki keskustan palvelut sekä esimerkiksi kaunis Luostarivuoren puisto, minkä lisäksi koirakaverin voi viedä lähellä sijaitsevaan Eerikinrinteen koira-aitaukseen. Tutustu tarkemmin tästä. 

Holiday Club Tampere 

Tampereella laajimman palvelukattauksen tarjoaa tämä lemmikkiystävällinen kylpylähotelli. Sen sijainti on täydellinen: järven rannalla, mutta silti lähellä kaupungin ydinkeskustaa. Kaikissa huoneissa on parveke sekä kattava määrä mukavuuksia, kuten taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Yhteisistä tiloista löytyy kylpylän lisäksi muun muassa kuntokeskus, kokoustiloja sekä useampi ravintola. Lämpiminä vuodenaikoina hotellista pääsee nopeasti myös esimerkiksi Särkänniemeen, Kaupinojan uimarannalle sekä lenkille koiran kanssa lähialueen puistoihin. Kuulostaako hyvältä? Tutustu tarkemmin. 

Holiday Club Katinkulta 

Tämä Kainuun Vuokatissa sijaitseva lomakeskus on huippuvalinta myös eläinperheille. Itse hotelli on upea, ja jos mukanasi on koira, päiviksi voit suunnata sen kanssa esimerkiksi lähialueen vaellusreiteille, uimarannoille ja luontoon. Aikuisille ja lapsille löytyy lisäksi laaja kattaus aktiviteetteja: laskettelua, golfia, squashia, sisä- ja ulkotennistä, lentopalloa, maastopyöräilyä, hiihtoa ja melontaa. Hotellissa on muun muassa kylpylä, uima-altaita, pelihuone, kolme ravintolaa sekä upeat ulkotilat. Lue lisää tästä. 

Imatran Kylpylä Spa Apartments 

Kissan tai koiran kanssa kylpylälomalle suuntaavan kannattaa huomioida tämä Imatralla sijaitseva huoneistohotelli, jonne lemmikit ovat tervetulleita. Päiväsaikaan hotellilta voi suunnata myös esimerkiksi lähialueen järviluontoon ja vaellusreiteille. Maisemat ja palvelut jättävät hyvin vähän toivomisen varaa: vieressä komeilee Saimaa, ja hotellissa on kylpylän lisäksi muun muassa minigolf- ja keilaradat, lentopallo- ja muita kenttiä, kanootteja, leikkikenttä, joogatilat ja paljon, paljon muuta. Katso tiedot ja ihastu. 

Yyteri Hotel & Spa 

Miltä kuulostaa rantaloma Porin Yyterissä? Sekin onnistuu lemmikin kanssa, kun varaat huoneen täältä. Kyseessä on täyden palvelun kylpylähotelli, joten tänne voi hyvin suunnata myös sään ollessa sateinen tai kylmä. Tarjolla on muun muassa viisi uima-allasta, hemmotteluhoitoja sekä ravintola, baari, kahvila ja yökerho. Hotellin kylpylään koiraa tai kissaa ei voi tuoda, mutta koiran kanssa voi suunnata Yyterin koirarannalle. Jos Yyteri ei ole entuudestaan tuttu, niin varaudu ihastumaan alueen paratiisimaisemiin. Hotellin tarkat tiedot ja varaustilanteen löydät tästä. 

Rokua Health & Spa 

Oulun lähellä voit rentoutua karvaisen kaverisi kanssa tässä upeassa kylpylähotellissa. Se sijaitsee kaupungista hieman yli 50 kilometrin päässä sijaitsevalla Utajärvellä, josta löydät myös suuren Rokuan kansallispuiston. Paikka sopii sekä aktiivilomailijalle että rentoutumiseenpäivisin voit vaikkapa samoilla koirasi kanssa luonnossa, tutustua nähtävyyksiin ja hyödyntää hotellin aktiviteetteja. Illat kuluvat puolestaan rentoutumisen merkeissä hotellin altailla, hoidoissa ja ravintolassa. Lue lisää ja tee varaus. 

Spa Hotel Kunnonpaikka

Pohjois-Savossa lemmikkiperheen määränpääksi sopii tämä Kuopion pohjoispuolelta löytyvä kylpylähotelli. Se sijaitsee Siilinsalmen rannassa, jonka vesille voi suunnata hotellin vuokraveneellä – lemmikin kera tai ilman. Lähialueella on myös hyviä kävelyreittejä ja koirapuisto. Itse hotellista löytyy seitsemän uima- ja poreallasta, täydet kylpyläpalvelut sekä myös lapsille sopivia palveluita, kuten pelihuone ja -kenttä. Lisää vaihtoehtoja tarjoavat läheinen Kuopio sekä lyhyen ajomatkan päästä löytyvä Tahkon laskettelu- ja urheilukeskus. Lue lisää tästä. 

Scandic Eden Nokia 

Tampereen itäpuolella karvaisten kavereiden todellinen huippuvalinta on Nokian Eden. Huoneita ja palveluja löytyy joka makuun, minkä lisäksi tarjolla on suuri lapsiystävällinen kylpylä. Hotelli sijaitsee upeissa maisemissa Pyhäjärven rannassa, ja lähellä on myös useita puistoja sekä uimaranta. Kesällä hotellin rannasta on myös lautta- ja vesibussiyhteyksiä Tampereen keskustaan ja kauemmas. Lemmikeille sopivia huoneita on poikkeuksellisen paljon, joten tilaa löytyy yleensä myös silloin, kun muualla on jo täyttä. Katso kuvat ja lisätiedot. 

Revontuli Resort Hotel 

Keski-Suomessa hyvä valinta eläinten kanssa matkustaville on tämä Jyväskylän itäpuolella sijaitseva järvenrantahotelli. Sen sijainti on syrjäinen, ja siksi täydellinen lemmikin kanssa vietettävään aktiivilomaan – edessä on kaunis järvi, ja läheltä löytyy muun muassa golfkenttä sekä vaellusreittejä. Niiden ohella aikaa voi viettää hotellin tenniskentällä, saunassa ja ravintolassa. Huoneita löytyy moneen makuun, ja kaikissa on oma parveke tai patio. Syrjäisen sijaintinsa ansiosta hotelli on myös Keski-Suomen parhaita paikkoja revontulien ihailuun. Kuvia ja tarkemmat tiedot löydät tästä. 

Comments

comments

tagged: Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET