Säästät 10 % lisää valikoiduista hotelleista – sisäpiirihintojen ansiosta. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi!

10 suosittua rinnehotellia talvilomalle

By Frances Doherty on 20/10/2022 in Uniikit majoitukset

Talvi tekee tuloaan, ja sen mukana lähestyy myös talven lomakausi. Sillä välin, kun osa lomalaisista karkaa etelän auringon alle, toisille valkoisena hohtava puuterilumi ja täydelliset talviurheilumahdollisuudet ovat talviloman parasta antia. Jos kuulut jälkimmäiseen joukkoon, tämä artikkeli on sinua varten. Olemme koonneet listan kymmenestä Euroopan suosikkihotellistamme, joissa voit keskittyä nauttimaan täysillä talven parhaista puolista solahtamalla rinteisiin suoraan hotellin ovelta. 

Hotel Koh-I Nor, Ranska 

Timantin mukaan nimetty Hotel Koh-I Nor on ylellinen viiden tähden rinnehotelli Ranskan Alppien Val Thorensissa, joka on Euroopan korkeimmalla sijaitseva hiihtokeskus. Alueella on yhteensä 330 eritasoisille laskettelijoille soveltuvaa rinnettä sekä loistavat lumiolosuhteet joulukuun alusta huhtikuun loppuun saakka. Hotellin sijainti mahdollistaa helpon kulun rinteille, ja rentoutuminen onnistuu hotellin harmonisessa täyden palvelun kylpylässä. Koko hotellirakennus on suunniteltu siten, että sen sisään pääsee mahdollisimman paljon luonnonvaloa, ja huoneiden ikkunoista avautuu tietenkin upea näköala vuoristomaisemiin. Hotellivieraiden käytössä on ilmainen Wi-Fi. 

Hotel Arlberg, Itävalta 

Itävallan Lech am Arlbergissa sijaitseva viiden tähden Hotel Arlberg on vuonna 1956 perustettu hotelli, joka on ollut Schneiderin perheen omistuksessa koko historiansa ajan. Omistajien periaate on, että asiakkaat on huomioitava yksilöllisesti, ja he ovatkin ylpeitä siitä, että monet vieraat palaavat hotelliin vuosi toisensa jälkeen. Loistavan palvelun, kodikkaan sisustuksen sekä palkitun ja lämminhenkisen ilmapiirinsä lisäksi Hotel Arlbergin valttikortti on sijainti aivan hiihtohissin vieressä. Voit siis vetää monot jalkaan jo omassa huoneessasi, heittää sukset olalle ja suunnata saman tien rinteeseen joka aamu runsaan, hintaan sisältyvän aamiaisen jälkeen. Kirsikkana kakun päällä hotellissa on kylpylä ja tietenkin ilmainen Wi-Fi. 

Hotel Taj-I Mah, Ranska 

Toinen timantin mukaan nimetty rinnehotelli sijaitsee sekin Ranskan Alpeilla Bourg-Saint-Mauricen kylässä. Hotel Taj-I Mah on viiden tähden hotelli, joka seisoo upealla paikalla kallion laella Les Arcsin hiihtokeskuksessa. Sijaintinsa ansiosta hotellin jokainen sopukka kylpee luonnonvalossa ja jokaisesta ikkunasta avautuu henkeäsalpaava näköala ympäröivään vuoristoon. Upeat laskettelumaastot alkavat heti hotellin ovelta, ja alueella on yhteensä 261 rinnettä, jotka tunnetaan hyvistä lumiolosuhteistaan. Rentoutumishetkiä varten hotellissa on ylellinen kylpylä ja sisäuima-allas. Vieraiden käytössä on ilmainen Wi-Fi, ja buffetaamiainen sisältyy majoituksen hintaan. 

Hotel Bügelhof, Ruotsi 

Hotel Bügelhof on kodikas rinnehotelli Sälenissä Ruotsin Taalainmaalla. Hotellissa on 49 huonetta, joiden sisustus henkii Alppien tunnelmaa skandinaavisin vivahtein. Hotel Bügelhof on mitä loistavin talvilomalaisen rentoutumispaikka. Ympäröivät laskettelurinteet ovat helposti saavutettavissa, ja rinteessä vietetyn päivän jälkeen mikään ei ole ihanampaa, kuin pulahtaa hotellin uima-altaaseen tai porealtaaseen suoraan saunan lempeistä löylyistä. Hotellivieraiden käytössä on ilmainen Wi-Fi, ja päivittäin tarjoiltava buffetaamiainen sisältyy majoituksen hintaan. 

The Alpine Palace, Itävalta 

Viiden tähden ylellinen The Alpine Palace on nimensä veroinen alppipalatsi. Se on näyttävä hotelli, joka sijaitsee aivan laskettelurinteen ja köysiradan vieressä. Alueella on yhteensä 270 kilometriä laskettelurinteitä, 70 nykyaikaista hiihtohissiä ja 60 hiihtomajaa. Hotellissa vallitsee lämminhenkinen tunnelma, ja jokainen asiakas huomioidaan yksilöllisesti. The Alpine Palacen vieraanvaraisuudesta nauttivat kaikenlaiset lomalaiset extreme-laskettelijoista talvilomaileviin perheisiin. Hotellissa on yhteensä 81 tyylikkäästi erilaisten teemojen mukaan sisustettua huonetta ja sviittiä, sisäuima-allas, kaksi ulkouima-allasta sekä rentouttavia hemmotteluhoitoja tarjoava kylpylä. Itävaltalaistyylinen aamiainen sisältyy majoituksen hintaan, ja asiakkaiden käytössä on ilmainen Wi-Fi. 

Eiger Mürren Swiss Quality Hotel, Sveitsi 

Sveitsin Alpeilla sijaitseva neljän tähden Eiger Mürren Swiss Quality Hotel on ihastuttava talviloman pakopaikka Eiger-, Mönch- ja Jungfrau-vuorten välisessä laaksossa. Stählin perhe on ylläpitänyt hotellia siitä asti, kun se rakennettiin vuonna 1886. Vuosien saatossa hotellia on restauroitu ja modernisoitu useasti ainutlaatuista tunnelmaa ja persoonallista otetta vaalien. Rentoutumista varten hotellissa on uima-allas, kuntosali ja sauna. Runsas buffetaamiainen sisältyy yöpymisen hintaan, ja asiakkaiden käytössä on ilmainen Wi-Fi. Lisäksi hotelli järjestää kuljetuksen läheiseltä rautatieasemalta hotellille. 

Ski-Inn Ruka Valley, Suomi 

Lasketteluloman vuoksi ei tietenkään ole pakko poistua kotimaan kamaralta, sillä tasokkaita rinnehotelleja löytyy Suomestakin. Yksi niistä on vielä uudenkarhea neljän tähden Ski-Inn Ruka Valley, joka sijaitsee Rukatunturin itäpuolelle rakennetussa Ruka Valleyn kyläkeskittymässä. Ski-Inn Ruka Valley on huoneistohotelli, jossa on yhteensä sata erikokoista huonetta neljässä kerroksessa. Hotelli soveltuu siten erityisesti perheille ja ison porukan kanssa lomaileville. Sekä hiihtohissille että ladulle on matkaa viisisataa metriä, ja hotellin ovelta lähtee vaellusreittejä, joita pitkin pääsee kulkemaan Oulangan kansallispuistoon asti. Hotellivieraiden käytössä on ilmainen Wi-Fi, ja buffetaamiainen on saatavilla päivittäin lisämaksusta. 

Grand Hotel Paradiso, Italia 

Grand Hotel Paradiso sijaitsee 1 880 metrin korkeudessa Italian Ponte di Legnossa. Se on näyttävä neljän tähden hotelli, jonka ulko-ovelta ei tarvitse ottaa montaa askelta rinteeseen päästäkseen. Hienostuneen tyylikkään hotellin henkilökunta kohtelee jokaista asiakasta huomaavaisesti ja yksilöllisesti, ja täällä voikin tuntea olonsa kuninkaalliseksi koko talviloman ajan. Hotellin huoneet on sisustettu harmonisesti skandinaaviseen tyyliin. Rinteessä vietetyn päivän jälkeen voit rentoutua hotellin suomalaisessa tai roomalaisessa saunassa ja pulahtaa lopuksi viilentymään uima-altaaseen. Hotellissa on lämmitetty säilytystila lasketteluvarusteille sekä mahdollisuus osallistua lasketteluopetukseen. Hotellivieraiden käytössä on ilmainen Wi-Fi. 

Hôtel Fahrenheit Seven Val Thorens, Ranska 

Ranskan Alppien Val Thorensissa sijaitseva Hôtel Fahrenheit Seven Val Thorens valittiin vuonna 2017 maailman parhaaksi uudeksi rinnehotelliksi. Se kohoaa henkeäsalpaavan upealla paikalla 2 300 metrin korkeudessa aivan laskettelurinteiden juurella. Hotellin sisustukseen on haettu inspiraatiota Val Thorensin hiihtokeskuksen perustamisen alkuajoista 1970-luvulta, mikä näkyy huoneiden tummina mutta kodikkaina värisävyinä ja pehmeinä tekstiileinä. Hotellissa on tilava lasketteluvarusteiden säilytyshuone, jossa varusteet on helppo pukea ja riisua ennen rinteeseen lähtöä ja sieltä palatessa. Omia varusteita ei ole pakko tuoda mukana, vaan kaiken tarvittavan voi vuokrata hotellilta. Hotellissa on sauna, höyrysauna ja ilmainen Wi-Fi. 

Terminal Neige – Totem, Ranska 

Raakabetonista rakennettu ja vintage-kalusteilla sisustettu Terminal Neige – Totem romuttaa käsitykset siitä, miltä kodikkaan ja viihtyisän rinnehotellin tulee näyttää. Tämä on sinulle sopiva hotelli, jos kaipaat talvilomalta visuaalisia elämyksiä unelmanpehmeän puuterilumen lisäksi. Hotelli sijaitsee Grand Massifin laskettelukeskuksessa, josta avautuu hieno näköala Euroopan korkeimmalle vuorelle Mont Blancille. Alueella on kaiken tasoisille laskettelijoille sopivia rinteitä sekä murtomaahiihtolatuja ja muita talvilajien harrastusmahdollisuuksia. Hiihtohissi ylös rinteille lähtee aivan hotellin vierestä. Lisäksi hotellissa toimii kylpylä, ja vieraiden käytössä on ilmainen Wi-Fi. 

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Tuplakääk kiertueella: Jakso 2 − Ystad

Tuplakääk kiertueella: Harry Stylesin perässä Tukholmaan

10 uniikkia hotellia Tukholmassa

Kööpenhaminan ainutlaatuisimmat hotellit

Maailman 10 parasta maatilamatkailukohdetta

Parhaat eurooppalaiset kaupungit talven miniloman viettoon 

0