Shares
Share with your friends


Submit

Suunnitteletko kevät- tai kesälomaa, mutta hotellimajoitus ei inspiroi? Vai onko hakusessa rauhallinen mökki, jonne voisit vetäytyä etätöiden pariin? Alla on esitelty kymmenen loma-asuntoa, joissa mukavuudet ja puitteet ovat takuulla kunnossa. Tutustu niihin nyt ja varaa matka, jolla tahdin määrät sinä. 

Pikkumökki Porvoossa 

Tämä Porvoon itäpuolella sijaitseva rantamökki tarjoaa upeat puitteet pariskunnalle tai pienperheelle. Punaisessa pikkumökissä on kaikki kotoa tutut mukavuudet, kuten ruoanlaittovälineet, jääkaappi, pyykkikone, televisio ja kylpyhuone. Mökin yhteydessä on lisäksi puutarha, rantalentopallokenttä, rantasauna ja uimaranta sekä erikseen vuokrattava palju, jotka kruunaavat idyllisen loman maalaismaisemissa. 

Tutustu tarkemmin ja ihastu! 

Merenrantahuvila Kirkkonummella 

Etsitkö hieman suurempaa lomanviettopaikkaa läheltä Helsinkiä? Tämä Kirkkonummella sijaitseva merenrantahuvila on täydellinen paketti – täysin varusteltu kolmen makuuhuoneen huvila, jonka yhteydessä on myös suuri patio ja piha sekä oma laituri ja ranta. Myös mukavuudet jättävät hyvin vähän toivomisen varaa: täällä käytössäsi on erillinen rantasauna ja kesäkeittiö, lasten leikkimökki, keinut ja leluja, takkapesukone, kaasuliesi, televisio, soutuvene ja kanootti sekä paljon muuta. Huoneita on lisäksi useampia, joten myös etätyöt onnistuvat taatusti. Mökkiä vuokrataan 1–8 hengelle. 

Lue lisätietoja ja tee varaus. 

Mökki ja uimalampi Ruskon maaseudulla 

Lounais-Suomesta maaseudun rauhaa etsivän kannattaa tutustua Ruskon lomamökkeihin. Tämä on yksi parhaista: idyllinen hirsimökki, jonka yhteydessä on myös oma savusauna, vehreä piha-alue sekä alueelle ominainen uimalampi. Mökissä voi yöpyä kuusi henkeä, ja siitä löytyy takka, televisio, pesukone, täysin varusteltu keittiö, nukkumaparvi sekä erikoinen torni. Mökin kuistilta avautuu upea maalaismaisema, ja pihassa on myös lasten keinut ja hiekkalaatikko. Täällä koko perhe voi rentoutua taatusti! 

Mökin tarkemmat tiedot löydät täältä. 

Viiden hengen lomamökki Kurjenrahkan kansallispuiston reunalla 

Tämä Mynämäellä, Kurjenrahkan kansallispuiston vieressä sijaitseva lomamökki on loistovalinta kaikille luontoa ja upeita maisemia arvostaville. Mökki tarjoaa kaikki odotetut mukavuudet, kuten erillisen makuuhuoneen, saunan, takan, keittiöntelevision sekä suorastaan huikeat ulkotilat. Ulkoa löytyy muun muassa korkealla kalliolla sijaitseva huvimaja sekä upeita maisemia tarjoava terassi, jolta johtaa pitkät puuportaat alas Mynäjärven rantaan. Portaita pitkin voit kävellä mökin saunasta laiturille, jonka päässä on tietysti myös uimaportaat. Koska mökki sijaitsee aivan Kurjenrahkan kansallispuiston vieressä, sieltä on helppo suunnata myös esimerkiksi Savojärven kierrokselle (6 km) tai Vajosuon vaellukselle (30 km). Lähin suurempi kaupunki on 30 kilometrin päässä sijaitseva Turku. 

Kuulostaako hyvältä? Lisätietoja löydät täältä. 

Suuri järvenrantamökki Pöytyällä 

Tämä Pöytyällä, Elijärven rannassa sijaitseva mökki erottuu kilpailijoista mukavuuksillaan. Täysin varustellun seitsemän hengen mökin lisäksi saat käyttöösi erillisen rantasaunan ja paljunoman rannan, laiturin ja veneen sekä suuren nurmikentän. Edustan järvimaisema sopisi postikorttiin, ja voit unohtaa arjen murheet sitä katsellessa. Kaunis Elijärvi sijaitsee Pöytyän kunnassa, muutaman kilometrin päässä Yläneen keskustasta. Mökille pääsee autolla noin tunnissa Turusta, Raumalta, Porista tai Tampereelta. 

Katso lisätietoja ja kuvat täältä. 

Torppa, sauna ja oma lampi 

Tämä Loimaan Alastarolla sijaitseva loma-asunto tarjoaa upeat puitteet lyhyeen tai pitkään lomailuun. Kyseessä on remontoitu historiallinen torppa, jonka edustalla on terassi ja suuri uimalampi. Sisältä löytyy makuuhuone, idyllinen keittiö, tulisijoja ja sauna. Tilat on entisöity perinteitä kunnioittaen, joten jos etsit maalaisromantiikkaa, täältä sitä ei todellakaan puutu! Mökin sauna sijaitsee aivan lammen vierellä, joten vilvoittelemaan pääsee sekunneissa. Sijaintipaikka on syrjäinen, mutta perille löytämistä helpottaa se, että valtatie 2 kulkee verrattain läheltä. 

Katso kuvat ja lisätiedot. 

Lumoava loma- ja etätyökohde Salmijärvellä 

Etsitkö paikkaa, jossa voit sekä lomailla että tehdä töitä? Tämä kohde täyttää nämä toiveet helposti. Kyseessä on vanhan myllyn yhteydessä sijaitseva neljän hengen mökki, jonka vuokraaja saa lisäksi käyttöönsä kauniin pation ja rantasaunan. Ympäristö on huikean kaunis, ja voit viettää lomaasi ylhäisessä yksinäisyydessä, sillä alueella ei ole muuta asutusta. Tilat on uusittu, ja niissä on myös etätöitä helpottava Wi-Fi-yhteys. Koska rakennuksia on useita, osa vieraista voi lomailla samalla, kun toiset tekevät töitä. Sijaintipaikka on lähellä E18-moottoritietä, ja pääset perille Helsingistä alle tunnissa. Parempaa etätyökohdetta et ihan heti löydä! 

Tutustu tarkemmin ja tee varaus. 

Upea järvenrantamökki vain 60 kilometriä Helsingistä 

Lohjalla sekä luonto että maisemat ovat tunnetusti upeita. Alueella on myös kattava määrä tyylikkäitä vuokramökkejä, joista ei mukavuuksia puutu. Yksi hienoimmista on tämä Talpelassa sijaitseva kuuden hengen huvila, johon saa tuoda myös lemmikin. Talo sijaitsee järven rannassa, ja sen yhteydessä on tietysti myös rantasauna ja laituri. Itse mökki on pykälän tavanomaista tasokkaampi, sillä perusmukavuuksien lisäksi tarjolla on myös muun muassa ilmastointi, Wi-Fi-yhteys, sauna, kylpytynnyri ja satelliittikanavat. Makuuhuoneita on kolme, ja mökin edustalla on suuri, osittain katettu BBQ-terassi. Tilat sopivat erinomaisesti myös etätöihin. 

Kuvia ja varaustilanteen löydät täältä. 

Lataa akkusi Kittilässä 

Tämä Länsi-Lapin Kittilässä sijaitseva kuuden hengen asunto on täydellinen valinta, jos suuntaat Lappiin isommalla porukallaHirsirakenteinen paritalohuoneisto sijaitsee aivan Levin golfkentän vieressä, alle kilometrin päässä lähimmästä hiihtohissistä. Tämä lomakoti sopii siis täydellisesti talviurheiluharrastajille. Asunnossa on kaikki odotetut mukavuudet, kuten pyykkikone, kuivauskaappi, tupakeittiö, televisio, sauna ja internetyhteys. 

Tutustu ja tee varaus! 

Lapin-majoitus pienperheelle 

Jos matkaan lähtee enintään neljä henkeä, kannattaa tutustua tähän Kittilän Välirakassa sijaitsevaan paritalohuoneistoon. Se on valmistunut vuonna 2018, joten kaikki on vielä uutta ja säihkyvää. Huoneistossa on tarjolla kaikki kotoa tutut mukavuudet sekä muun muassa upea takka, jonka loimussa mielikin lepääRentoutumisen lisäksi tämä majoitus tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoliikuntaan. Keväällä pääset mökistä hetkessä laduille tai rinteisiin, kesällä puolestaan maastopyöräreiteille tai vaikka vaeltamaan. 

Katso lisätietoja täältä. 

Comments

comments

tagged: Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET