Shares
Share with your friends


Submit

Vilkkaan ja tunnelmallisen joulunajan jälkeen tammikuu saattaa vaikuttaa tylsältä ja ikuisesti kestävältä kuukaudelta. Kun raha on tiukilla, eikä lomasta ole tietoa vielä kuukausiin, koittaa tammikuinen alakulo. Sinun ei kuitenkaan tarvitse vaipua synkkyyteen – irrottaudu tylsistä rutiineista lähtemällä minilomalle!

Löydä Rooma

Image of Roman Forum in Rome, Italy during sunrise.

Pikamatkojen kestosuosikki Rooma on kaupunki, joka piristää mieltäsi takuuvarmasti jopa keskellä synkintä tammikuun päivää. Roomalla on tarjota jokaiselle jotakin: pariskunnat löytävät runsaasti romanttisia pakopaikkoja, joissa voi nauttia maukasta ruokaa ja ihailla upeita maisemia, himoshoppaajat ja trendisetterit ihastelevat Euroopan parhaiden ja trendikkäimpien ostoskatujen tarjontaa, historiafriikit voivat viettää helposti tuntikausia kaupungin historiallisilla paikoilla, kun taas lapsiperheet voivat nauttia useiden museoiden tarjonnasta ja herkullisesta gelatosta… Ai jäätelöä tammikuussa? Miksipäs ei!

Katso hotellimme Rooma 

Katso halvat lennot Rooma 

Unohda ajan kulku Lissabonissa

View over the central Baixa district and the pedestrian street Rua Augusta in Lisbon, Portugal.

Jos kylmä, pimeä ja synkkä tammikuu saa mielesi matalaksi, niin värikäs, hyväntuulinen ja (suhteellisen) lämmin Lissabon nostaa mielialasi korkeuksiin tuossa tuokiossa! Lentokoneella olet tuossa tuokiossa Portugalin vilkkaassa pääkaupungissa. Voit unohtaa ajan kulun kuljeskellessasi pitkin Lissabonin mutkittelevia katuja, ihaillessasi näkymiä kaupungin kuuluisten kukkuloiden laelta ja uppoutuessasi alueen ihanaan tunnelmaan. Toisiinsa sekoittuneet espanjalaiset, arabialaiset ja afrikkalaiset vaikutteet täyttävät korvasi kauniilla musiikilla, makunystyräsi jännittävillä mauilla ja näköaistisi upeilla väreillä ja kuvioilla.

Katso hotellimme Lissabonissa  

Katso halvat lennot Lissabonissa  

Rentoudu Valenciassa

Square of Saint Mary's and Valencia cathedral temple in old town.Spain

Oletko saanut tarpeeksesi pimeistä ja kylmistä talvipäivistä? Lämmittele Valenciassa! Helppojen kulkuyhteyksien päässä oleva välimerellinen Valencia elvyttää sinut rantahietikkojen, sinisen taivaan ja raikkaan meri-ilman avulla. Ravitse kehoasi jossain lukuisista ravintoloista, joiden tarjoama ruoka on sekä maittavaa että ilo silmälle. Illalla taas voit nauttia cocktaileja, jotka sytyttävät sielusi uuteen liekkiin. Saat myös runsaasti tilaisuuksia täydentää vaatekaappiasi, sillä tästä kaupungista löytyy runsaasti designkauppoja. Tämän ostosterapian ansiosta tammikuu ei tunnu enää niin masentavalta!

Katso hotellimme Valenciassa

Katso halvat lennot Valenciassa

 Tee pakomatka Venetsiaan

Photo of Venice at Sunset. Some traditional gondolas, tied up to the quay in Saint Mark's square, are in foreground while Saint George Island, one of the island of Venice, is visible in background.

Venetsia ei saata olla ensimmäisenä talvisten matkakohteiden listallasi, mutta ilahdut huomatessasi, että tällä kaupungilla on runsaasti tarjottavaa vuodenajasta riippumatta. Suuntaa kävelyretkelle Torcellon saarelle, joka on äärimmäisen tunnelmallinen ja kuvauksellinen, ja jolla ei näy paljon muita matkailijoita. Voit ihailla kuuluisan San Marcon tuomiokirkon upeita mosaiikkeja kaikessa rauhassa. Iltaisin Venetsia tarjoaa runsaasti taide-elämyksiä ja musiikkia. Vaihtoehtoisesti voit nauttia olostasi kuuman kaakaon ja kakkupalan (tai kahden) äärellä. Onko parempaa tapaa selättää kaamosmasennus?

Katso hotellimme Venetsiaan

Katso halvat lennot Venetsiaan

Piristy Pariisissa

Beautiful sunrise at the Pont Alexandre III and Les Invalides in Paris

Pariisia nimitetään usein “valon kaupungiksi”, ja tammikuu tarjoaakin täydellisen tilaisuuden ihailla kaupungin upeita valoja. Vietä aamupäivä museoiden ja taidenäyttelyiden käytävillä ennen iltapäivän shoppailukierrosta. Suuntaa sitten illan tullen Champs-Elysées’lle, joka on valaistu kauniisti tähän aikaan vuodesta. Mikäli sinulla on aikaa viettää kaupungissa vähän pidempään, kävele pitkin Seinen rantaa tai siemaile viiniä samalla kun ihailet upeita maisemia… Tunnet tuota pikaa mielialasi kohoavan!

Katso hotellimme Pariisissa

Katso halvat lennot Pariisissa

Comments

comments

tagged: Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET