Shares
Share with your friends


Submit

Rantakaupungit tarjoavat parhaat puolet molemmista maailmoista. Päivät voidaan viettää laiskotellen ja aallokossa leikitellen, kun taas ilta tuo täydellisen mahdollisuuden juhlia ja kokeilla erilaisia kulinaarisia vaihtoehtoja, joita voit odottaa loistavalta kaupunkimatkalta. Tässä on 5 suosikkirantakaupunkiamme.

Kapkaupunki

South Africa Clifton BeachAtlantin rannikolla, vuoristoisen harjanteen erottamana, Kapkaupunki leviää niemimaalla, joka erottaa Atlantin Intian valtamerestä. Näin noin 20 rantaa on lähellä toisiaan ja kaupunkia. Cliftonin rannat ovat suosittuja muotitietoisen väen keskuudessa, joka hengailee huippuruokapaikoissa. Se on mahtava paikka nauttia dramaattisista näkymistä ja auringonlaskuista harjanteen kupeessa, suojassa alueen voimakkailta tuulilta. Jos olet innokas vesiurheilun harrastaja, suuntaa edelleen pohjoiseen Milnertoniin ja Bloubergiin. Näitä rantoja suosivat myös perheet ja yleensä ne, jotka pitävät lämpimämmästä vedestä, jota virtaa Intian valtamerestä.

Sydney

Bondi Beach

Australian rannat ovat synonyymi rennolle elämäntavalle, jonka me kaikki olemme oppineet tuntemaan ja jota rakastamme. Vaikka maan kaupallinen keskus on reunustettu kymmenillä lahdilla, Sydneyn Bondi Beach edustaa maan kansanhuvia. Kultaisella hiekalla, jota riittää yli kilometrin verran, väkijoukot parveilevat ahmiakseen aurinkoa, merta ja surffausta sekä harrastaakseen yhtä vaikuttavaa delfiinien bongausta!

Vancouver

Kits Beach, Vancouver

Vancouver voidaan helposti jättää huomioimatta rantakaupunkikohteena, mutta älä mene lankaan. Tässä kanadalaisessa metropolissa on 18 km:n alueella vähintään kymmenen rantaa, jotka ovat maalaismaisia ulkoilmapaikkoja ruokailuun, uimiseen ja pelailuun. Brittiläisen Kolumbian rantaviivan kauneus on siinä, että se tarjoaa jokaiselle jotakin. Urheilukeskeisestä Kitsilanosta, tai “Kitsistä”, perheiden suosimaan Jericho Beachiin ja aina erikoislaatuiseen Wreck Beachiin – missä vaatteet ovat vapaaehtoisia – Vancouverissa on ranta jokaiseen makuun.

Rio de Janeiro

Cocopbana

Todennäköisesti tunnetuimmat rantakaistaleet planeetalla, Copacabanan ja Ipaneman rannat, ovat inspiroineet monia lauluja. Rio on tunnettu juhlatunnelmastaan, vilisevä rantakaupunki ulottuu yli 40 kilometrin alueelle rantaviivalla, jossa on kuuluisia rantoja tasaisin välimatkoin. Copacabanaan on suunnattava, jos haluaa löytää perinteisen brasilialaisen niukkojen uimapukujen ja ruskettuneiden vartaloiden kokemuksen. Jotakin hieman tasokkaampaa etsivien on suunnattava Ipanemaan, jota kehystävät kuuluisa Rion taivaanranta ja Dois Irmãoksen huiput.

Valencia

View of the Peniscola town Valencia, SpainValenciassa sijaitsee rannikko nimeltään Costa del Azahar (Appelsiinirannikko), missä Turia-joki kohtaa Välimeren. Vain 15 minuutin matkan päässä Valencian keskustasta sijaitsevat Las Arenaksen kaupunkirannat Malvarrosa ja El Cabañal. Valencian kesyttämättömät maalaismaiset rannat sijaitsevat vain 10 km:n päässä vilkkaasta espanjalaisesta kaupungista. Ne ovat säilyneet luonnontilaisina, ja niitä ympäröivät hiekkadyynit ja koskematon kasvillisuus, jotka voi parhaiten kokea El Salerin rannalla sekä Albuferan luonnonpuiston sydämessä.

Katso upeat rantalomatarjoukset

Onko loma mielessä, mutta kohde hakusessa? Löydä unelmiesi loma insipiroivasta lomahaustamme Where Next Finderista. Muokkaat hakua helposti ja löydät juuri sinulle sopivat lomat kohteista ympäri maailman. Kokeile nyt!

Comments

comments

tagged: Aurinko, Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET