Säästä ylimääräistä 10% Alennus tai enemmän valituissa hotelleissa – sisäpiirihintojen ansiostarekisteröidy nyt ilmaiseksi!

6 parasta talvista aurinkolomakohdetta

By Frances Doherty on 30/09/2016 in Aurinko

Talviaurinko on juuri oikea lääke silloin, kun talvisää muuttuu makuusi liian kirpeäksi, tai kun loskakelit ovat pahimmillaan. Pakkaa laukkusi, varaa lentosi ebookersilta ja lähde talviseikkailuun, jonka aikana voit nauttia tauottomasta auringonpaisteesta ja trooppisesta lämmöstä.

Mystinen Thaimaa

Traditional longtail boat at sunset on tropical island, Thailand

Hengellisyyttä ja vastustamatonta vetovoimaa uhkuva Thaimaa pitää sisällään useiden salaisuuksien lisäksi täyteläisen yhdistelmän kultaisia hiekkarantoja, tiheitä viidakoita, salaperäisiä viidakkoraunioita sekä eloisan ja perinteikkään kulttuurin. Jotkin Thaimaan upeista luonnonihmeistä ovat saavutettavissa mantereelta vain veneellä. Valmistaudu siis unohtumattomaan talvielämykseen ja varaa lomasi ebookersin kautta.

Katso halvat lentomme Thaimaa

Dubain loistava kaupunki

The Palm Jumeirah in Dubai, Dubai, United Arab Emirates

Dubain emiraatti toimii rikkaiden ja kuuluisten leikkikenttänä, jossa elohopea laskee talvella noin 28 lämpöasteeseen. Auringonpaisteessa kylpevä Dubai on loputtomien mahdollisuuksien kaupunki, jonka ystävällinen ja vastaanottavainen kulttuuri toivottaa sinut tervetulleeksi. Voit viettää talvipäiväsi tutustuen Dubai Mall -ostoskeskuksen valtavaan meriakvaarioon ja yli tuhanteen ostosliikkeeseen. Viileämmät illat kutsuvat sinut aavikkokierrokselle rantakirpun tai kamelin kyydissä sekä nauttimaan herkullista beduiini-illallista tähtitaivaan alla.

Katso halvat lentomme Dubai

Lumoava Teneriffa

Playa de Las Teresitas in Tenerife / Canary Islands and Santa Cruz in the background.

Marokon rannikolla sijaitseva, Espanjalle kuuluva Teneriffan saari tarjoaa upean trooppisen ilmaston. Pääset saarelle joko laivalla tai lennolla varaamalla matkasi ebookersin kautta. Kuljeskele vilkkailla ja värikkäillä markkinakaduilla tai vaella läpi Teiden kansallispuiston Espanjan korkeimmalle tulivuorelle, Teidelle. Jos matkasi ajoittuu helmikuulle, valmistaudu ottamaan osaa yhteen vuoden suurimmista ja vilkkaimmista tapahtumista: Carnaval de Santa Cruz de Tenerifen aikana juhlinta ei lakkaa hetkeksikään.

Katso halvat lentomme Teneriffa

Aurinkosaari Barbados

Bathsheba, East coast of Barbados, Lesser Antilles.

Jos tavoitteenasi on päästä pakoon hyistä talvea, ei Barbadosta parempaa paikkaa löydy piristämään mieltä pimeänä vuodenaikana. Saarelle voi lentää joka puolelta maailmaa, minkä lisäksi voit saapua saarelle laivalla. Varaa täydellinen saarilomasi ebookersin kautta. Barbados on tunnettu Bridgetownin yöelämästä, Kensington Ovalin stadionin krikettihistoriasta, rikkaasta musiikkikulttuurista, karibialaisesta keittiöstä sekä ympäri vuoden avoinna olevista kuvankauniista hiekkarannoista.

Katso halvat lentomme Barbados

Mahtava Australia

People relaxing on the Bondi beach in Sydney, Australia. Bondi beach is one of the most famous beach in the world.

Toisella puolen maailmaa sijaitseva valtava Australian manner on tunnettu yhtenä maailman parhaimmista talvikohteista. Kun matkustat Australiaan talvella, voit kokea maan loputtoman ja monipuolisen luonnon. Sydneyn oopperatalon kansainväliset esitykset, Ison valliriutan ainutlaatuinen kauneus ja sisämaan viileät illat – Australia tarjoaa laajan valikoiman luonnonihmeitä ja elämyksiä, joiden kokemiseen tarvitset useamman kuin yhden ebookersin kautta varatun lomamatkan.

Piristä itseäsi keskellä talvea ja lähde näihin talvikohteisiin, joissa aurinko ei koskaan laske ja aika pysähtyy.

Katso halvat lentomme Australia

Antigua 

Fort Beach in Antigua with blue sky.

Antigualta löydät todennäköisimmin autiorannan, jota reunustaa taivaansininen meri. Tässä Britannian entisessä siirtomaassa on 365 rantaa – yksi vuoden jokaiselle päivälle – joten se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat tutustua ympäristöönsä – varsinkin veneellä.

Katso halvat lentomme Antigualta

screen-shot-2016-11-03-at-9-15-49-am

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Pala aurinkoa sinulle

7 tapaa viettää ikimuistoinen juhannus Suomessa

10 kiehtovaa kävelykierrosta Suomessa

0