Shares
Share with your friends


Submit

Yksi parhaista tavoista nauttia lomasta on uima-altaalla rentoutuminen. Esittelemme seuraavassa Bangkokin hotellien hienoimmat kattouima-altaat, joiden yhteydestä löytyy niin ylellisiä kattoterasseja, rentouttavia kylpylähoitoja kuin upeita maisemiakin.

  1. So Sofitel

SO Sofitel on viiden tähden luksushotelli, joka sijaitsee suuren Lumphinin puiston vieressä. Hotellin 10. kerroksesta löytyy upea, led-valoilla valaistu ääretön uima-allas. Uima-altaalta avautuu hienot näköalat suurkaupungin valomeren ja vehreän Lumphinin puiston ylle.

  1. Avani Riverside

Avani Riverside tarjoaa luksuselämyksen hieman edullisempaan hintaan. Hotellista on hienot näköalat Chao Phraya -joelle ja Bangkokin pilvenpiirtäjien halkoman siluetin ylle. 26. kerroksessa sijaitsevaa kattouima-allasta ympäröi puinen terassi, joka pehmentää hotellin virtaviivaista ja modernia ilmettä.

  1. Hotel Muse

Hotel Muse on tyylikäs art deco -tyylinen boutique-hotelli, joka sijaitsee aivan Bangkokin sydämessä. Hotellin kattouima-allas kuuluu Bangkokin parhaimpiin, ja sieltä on henkeäsalpaavat näkymät modernien pilvenpiirtäjien hallitseman kaupungin ylle. Puuterassi, messinkiset yksityiskohdat ja luonnonsävyt antavat allasalueelle viimeistellyn tyylikkään ilmeen.

  1. Eastin Grand Hotel Sathorn

Tämä elegantti hotelli sijaitsee aivan Bangkokin tärkeimpien turistikohteiden läheisyydessä. Lasipintaiset pilvenpiirtäjät luovat näyttävän taustan äärettömälle uima-altaalle, jonka reunoilla on pesämäisiä, löhöilyyn kutsuvia tuoleja.

  1. The Athénée Hotel

Athénée Hotelin sisustus on saanut vaikutteita aikoinaan paikalla sijainneesta thaiprinsessan palatsista. Hotellin 28 metriä pitkä kattouima-allas ja puutarha sijaitsevat neljännessä kerroksessa. Rauhallinen ympäristö luo lomalle rentouttavat puitteet.

  1. Amara Bangkok


Hotellin 26. kerroksessa sijaitsevalta äärettömältä uima-altaalta avautuvia näkymiä hallitsee Bangkokin korkein pilvenpiirtäjä MahaNakhon. Allasalue on täydellinen paikka rentoutua kaupungilla vietetyn päivän jälkeen. Samalla voi ihailla, miten taivaanranta vaihtaa väriään auringon laskiessa kaupungin ylle.

  1. Okura Prestige

Okura Prestigen 25. kerroksessa sijaitseva ääretön uima-allas on ylellinen elämys. Uima-allas on 25 metriä pitkä, ja sitä reunustavat tyylikkäät aurinkotuolit ja -varjot. Bangkokin maisemia ihaillessa voi nauttia cocktaileista ja pienestä naposteltavasta.

  1. W Bangkok

W Bangkok on viiden tähden hotelli, joka sijaitsee trendikkäässä Sathornin kaupunginosassa. Sisustuksessa on yhdistetty leikkisällä tavalla niin virtaviivaisen moderneja pintoja kuin nahkasohviakin. Kuudennessa kerroksessa sijaitsevaa kattouima-allasta koristavat kimaltavat, kaarevat pinnat ja led-valot. Allasalueella on mukava rentoutua ja nauttia Thaimaan auringosta.

  1. Sivatel Bangkok

Sivatelin reilunkokoinen ääretön uima-allas ja upeat näköalat kaupungin ylle tekevät siitä yhden Bangkokin parhaimmista hotelleista, joissa on kattouima-allas. Allasalueen viereisellä kylpyläosastolla voi nauttia rentouttavista hoidoista. Sivatel sijaitsee kätevästi aivan Bangkokin keskustassa.

  1. The St. Regis Bangkok

Tämän viiden tähden hotellin kattouima-altaalta Bangkok näyttäytyy kaikessa loistossaan. Allasalueelle luovat tunnelmaa viherkasvit, tyylikkäät aurinkotuolit ja peilein koristellut pylväät, jotka tekevät ympäristöstä ylellisen.

 

Comments

comments

tagged: Kaupunki, Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET