Säästä ylimääräistä 10% Alennus tai enemmän valituissa hotelleissa – sisäpiirihintojen ansiostarekisteröidy nyt ilmaiseksi!

Ehdot: Minun Barcelonani (”palkintoarvonta”)

By Frances Doherty on 14/03/2017 in Yleistä

Osallistumalla palkintoarvontaan sitoudut näihin ehtoihin (”Ehdot”).  Palkintoarvontaan liittyvät mainosmateriaalit, mukaan lukien arvonnan osallistumisohjeet, ovat myös osa näitä ehtoja.  Jos mitkään tällaisissa mainosmateriaaleissa mainitut ehdot ovat ristiriidassa näiden ehtojen kanssa, nämä ehdot ovat ensisijaiset.

 1. Tämän palkintoarvonnan järjestää Expedia, Inc. ("ebookers").
 2. Osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias ja asua laillisesti Suomessa. Osallistuminen on kielletty ebookersin tai sen tytäryhtiöiden tai yhteistyöyritysten työntekijöiltä sekä heidän lähisukulaisiltaan tai heidän kanssaan samassa taloudessa asuvilta henkilöiltä tai muilta henkilöiltä, jotka muutoin ovat mukana palkintoarvonnan järjestämisessä tai toteuttamisessa.ebookers pidättää oikeuden vaatia palkintoarvontaan osallistuvia osoittamaan oikeutensa osallistua arvontaan.  Jos käy ilmi, että voittaja ei ole oikeutettu osallistumaan palkintoarvontaan, ebookers pidättää oikeuden antaa palkinto toiselle osallistujalle sekä vaatia jo luovutettujen palkintojen palauttamista.
 3. Palkintoarvonta alkaa kesäkuuta 2017 kello 19.00 Suomen aikaa ja kaikkien osallistumisilmoitusten tulee olla perillä 19. kesäkuuta 2017 kello 24.00 mennessä.
 4. Palkintoarvontaan osallistuminen on ilmaista eikä edellytä ostoja. Palkintoarvontaan ilmoittaudutaan Facebookin kautta kirjoittamalla kommentti, jossa osallistuja kertoo, mitä haluaisi tehdä tai nähdä Barcelonassa.  Facebookissa julkaistaan ilmoitus, jossa ebookers pyytää osallistujia kommentoimaan ilmoitusta kertomalla, mitä he haluaisivat tehdä tai nähdä Barcelonassa. Näin kommentoimalla on mahdollista voittaa lentoliput Barcelonaan. Muulla tavalla lähetettyjä ilmoittautumisia ei hyväksytä: vain virallisesti ilmoitettu osallistumistapa on hyväksyttävä.

 

 1. Palkintoarvonnasta ilmoitetaan osoitteessa https://www.facebook.com/ebookers.fi/. Skriptien, makrojen tai muiden automaattisten järjestelmien käyttäminen palkintoarvontaan osallistumiseksi on kiellettyä ja tällaisilla järjestelmillä lähetetyt osallistumisilmoitukset (tai ilmoittautumiset, jotka vaikuttavat tällaisilla järjestelmillä lähetetyiltä) hylätään.  Kaikki lukukelvottomat, epätäydelliset tai vilpilliset ilmoittautumiset hylätään. Kukin osallistuja saa lähettää enintään yhden (1) ilmoittautumisen tähän palkintoarvontaan.  Kaikki ylimääräiset ilmoittautumiset hylätään.  / Kukin osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon, riippumatta lähetettyjen ilmoittautumisten määrästä.
 2. Arvonnan palkintona on lentoliput Barcelonaan kahdelle hengelle.[2] Kun lentoliput on kirjoitettu, niitä ei enää voi kirjoittaa uudelleen eikä matkapäiviä tai -reittiä saa muuttaa.  Lennot voi varata saatavuuden mukaan ja niitä koskevat tavanomaiset varausehdot.  Palkinnon osana olevia lentolippuja ei voi hyödyntää aiemmin tehtyihin varauksiin tai muihin maksuihin.  Voittaja vastaa kaikista liitännäiskustannuksista, joita ei erikseen ole mainittu näissä ehdoissa, mukaan lukien (mahdolliset) kuljetukset lähtölentokentälle tai lähtölentokentältä, majoitus, ateriakulut, käyttöraha, vakuutus ja muut lisäkulut.  Voittaja ja hänen seuralaisensa vastaavat siitä, että heillä on voimassa oleva passi ja viisumi sekä tarvittaessa asianmukaiset ulkomaanmatkoilla edellytettävät rokotukset.  Voittaja vastaa henkilökohtaisesti myös kaikista henkilökohtaisista sekä palkinnon lunastamiseen tai käyttämiseen liittyvistä oheiskustannuksista.  Jos voittajan matkakumppani on alaikäinen, tämän vanhemman tai laillisen huoltajan tulee (omalla kustannuksellaan) olla mukana matkalla, mikäli voittaja itse ei ole alaikäisen vanhempi tai huoltaja.  Palkinto on ilmoitetun mukainen eikä se ole vaihdettavissa tai siirrettävissä.  Palkintoa tai sen osaa ei voi vaihtaa käteiseen tai muuhun vaihtoehtoiseen palkintoon.  Osallistumalla palkintoarvontaan osallistuja hyväksyy, että palkinto annetaan ”sellaisenaan” ja että ebookers tai mikään sen tytäryhtiöistä tai yhteistyöyrityksistä ei anna minkäänlaisia palkintoon liittyviä lausuntoja tai takuita. Palkintoon sovelletaan Finnairin ehtoja, jotka on esitetty alla:
 • Lennot ovat varattavissa yhden vuoden ajan siitä, kun voittaja on hyväksynyt palkinnon. Saatavuus voi vaihdella.
 • Barcelonaan, liikennöijänä Finnair. Edestakainen matka BASIC-hintaan. Matkatavarat eivät sisälly hintaan. Suorat lennot ainoastaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Kun lentoliput on kirjoitettu, ei niitä enää voi muokata.
 1. Palkintoarvonnan voittaja on ensimmäinen sattumanvaraisesti[3] kaikkien täydellisten, kelvollisten, asianmukaisesti ennen ilmoitettua päättymisaikaa lähetettyjen vastausten joukosta valittu nimi.
 2. Voittajalle ilmoitetaan viimeistään 21 kesäkuuta 2017[4] henkilökohtaisella Facebook-viestillä. Voittajalta saatetaan edellyttää pätevän identifionnin esittämistä ennen palkinnon luovuttamista.[5]  Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostitse hänen sosiaalisen median kautta ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittaja ei pysty antamaan kelvollista sähköpostiosoitetta palkinnon vastaanottamiseksi   kesäkuuta 2017 mennessä, ebookers pidättää oikeuden järjestää uusi satunnaisvalinta toisen osallistujan palkitsemiseksi.  Mikäli voittaja ei ole lunastanut palkintoa voittoilmoituksessa määriteltyyn ajankohtaan mennessä[6], ebookers pidättää oikeuden järjestää uusi satunnaisvalinta toisen osallistujan palkitsemiseksi.
 3. Siinä tapauksessa, että – syistä, joihin ebookers ei voi vaikuttaa ja jotka eivät liity voittajaan – ebookers ei pysty luovuttamaan palkintoa näissä ehdoissa kuvatulla tavalla, ebookers pidättää oikeuden luovuttaa toinen samankaltainen ja samanarvoinen palkinto tai harkintansa mukaan palkinnon arvoa vastaava rahasumma. Mikäli painovirheen tai jonkin muun virheen seurauksena voittajia on enemmän kuin arvottavia palkintoja, ebookers pidättää oikeuden jakaa käytettävissä oleva palkinto uudella arvonnalla tai jakaa palkinto tai sen arvo palkintoarvonnan voittajien kesken.
 4. Palkinnon jakaminen ei merkitse ebookersin tukevan Finnairia tai mitään muuta kolmatta osapuolta, joita palkintoarvonta koskee. Kaikki palkinnon käyttämiseen liittyvät valitukset tai tiedustelut tulee osoittaa suoraan [7]
 5. Osallistumalla palkintoarvontaan osallistuja hyväksyy, että hänen nimensä saatetaan mainita arvontaan liittyvissä mainosmateriaaleissa ilman erillistä ilmoitusta, maksua tai muuta korvausta.
 6. Vaikka palkintoarvonta voidaan esitellä ebookersin Facebook-sivulla, Facebook ei sponsoroi, mainosta, hallinnoi tai ole millään tavalla yhteydessä palkintoarvontaan, ja arvontaan osallistumalla hyväksyt, että Facebook ei ole millään tavalla vastuussa arvonnasta. Luovutat tietosi ebookersille, et Facebookille. Antamiasi tietoja käytetään vain kohdassa 13 mainittuihin tarkoituksiin.[8]
 7. ebookers kerää ja käsittelee osallistujien henkilökohtaisia tietoja ja jakaa niitä ebookersin edustajille ja yhteistyökumppaneille (myös ETA-alueen ulkopuolelle) siltä osin kuin on välttämätöntä palkintoarvonnan suorittamiseksi sekä palkinnon välittämiseksi voittajalle.[9] Jos osallistujat eivät palkintoarvontaan osallistuessaan anna pyydettyjä pakollisia tietoja, he eivät voi osallistua palkintoarvontaan.  ebookers ja sen yhteistyökumppanit (myös ETA-alueen ulkopuolella) keräävät ja säilyttävät osallistujien nimet ja muut heidän osallistumisen yhteydessä antamansa henkilökohtaiset tiedot ja pitävät niitä tarvittaessa hallussaan sovellettavien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti (ks. https://www.ebookers.fi/p/support/privacy.)
 8. ebookers pidättää oikeuden muuttaa, peruuttaa, keskeyttää tai siirtää palkintoarvontaa kokonaisuudessaan tai osittain oman harkintansa mukaan, jos se uskoo, ettei palkintoarvontaa voida suorittaa näiden ehtojen mukaisesti tai mikäli ilmi tulee virus, tietokonevika tai ihmisen toimesta tapahtunut luvaton arvontaan sekaantuminen tai mikä tahansa muu syy, johon ebookersin ei ole kohtuullisin toimin mahdollista vaikuttaa tai joka voisi turmella palkintoarvonnan tai vaikuttaa sen hallinnointiin, turvallisuuteen, puolueettomuuteen tai normaaliin suorittamiseen. ebookers tai mikään sen tytäryhtiöistä tai yhteistyöyrityksistä ei ole vastuussa mistään olosuhteista, katoamisista, virheistä tai viivytyksistä, jotka aiheutuvat tapahtumista, jotka eivät ole heidän kontrolloitavissaan, kuten (muiden muassa) ebookers palkinnon luovuttajiksi valitsemien tahojen toimet tai laiminlyönnit, tai muusta toiminnasta, joka voi aiheuttaa palkintoarvonnan keskeytymisen tai epäonnistumisen tai joka voi johtaa palkinnon menettämiseen tai vahingoittumiseen sinä aikana, kun se toimitetaan voittajalle.
 9. Tilanteissa, joissa ei voida katsoa ebookersin toimineen huolimattomasti, ebookers ei ole vastuussa mistään vahingoista, katoamisista tai vaurioista, jotka ovat seurausta osallistujien ilmoittautumisesta palkintoarvontaan tai siitä, että he hyväksyvät ja/tai käyttävät palkintoa, tai teknisistä, laitteistojen tai ohjelmistojen toimintahäiriöistä, menettämisestä, vioista tai verkkoyhteyksien puuttumisesta tai mistä tahansa vaikeuksista, jotka voivat rajoittaa tai estää heidän mahdollisuuttaan osallistua palkintoarvontaan.[10]ebookers ei ole vastuussa kadonneista, vahingoittuneista, sotketuista, epätäydellisistä, epäselvistä tai muutoin lukukelvottomista ilmoittautumisista. Todiste lähettämisestä ei ole todiste siitä, että ebookers on vastaanottanut ilmoittautumisen.  Mikään näiden käyttöehtojen kohdista ei millään tavalla rajoita ebookersin vastuuta kuolemantapauksesta tai henkilökohtaisesta vammasta, joka on aiheutunut ebookersin huolimattomuudesta, tai missä tahansa muussa asiassa, jossa vastuullisuutta ei oikeudellisesti voida rajoittaa.
 10. Kuka tahansa osallistuja, joka ilmoittautuu tai yrittää ilmoittautua palkintoarvontaan tavalla, jonka ebookers on kohtuullisin perustein määritellyt näiden ehtojen vastaiseksi tai joka luonteeltaan on muihin osallistujiin nähden epäoikeudenmukainen (mukaan lukien rajoituksetta palkintoarvonnan suorittamiseen liittyvä puuttuminen, huijaaminen, hakkeroiminen, vilppi tai mikä tahansa muu epärehellinen toiminta, kuten pyrkimykset suututtaa, solvata, uhkailla tai häiritä ketä tahansa toista osallistujaa tai ebookersia ja/tai sen edustajia), voidaan hylätä palkintoarvonnasta ebookersin harkinnan mukaan. Lisäksi, mikäli edellä kuvattu toiminta on merkittävästi häirinnyt palkintoarvontaa, ebookers voi harkintansa mukaan lisätä palkintoarvontaan uusia vaiheita, mikäli katsoo sen tarpeelliseksi, jotta tällaisesta toiminnasta aiheutuvat ongelmat voidaan ratkaista.
 11. ebookersin palkintoarvonnan suhteen tekemät ratkaisut ovat lopullisia eikä ebookers käy minkäänlaista kirjeenvaihtoa osallistujien kanssa.
 12. Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Suomen tuomioistuimet ovat ainoat toimivaltaiset tuomioistuimet palkintoarvontaan tai näihin ehtoihin liittyvissä riitatapauksissa ja vaateissa.
 13. Mikäli näihin ehtoihin liittyvää riitaa ei voida ratkaista kuluttajan ja ebookersin välisellä neuvottelulla, on kuluttajalla oikeus viedä asia Kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi) tai käyttää EU-komission tarjoamaa verkkovälitteistä riidanratkaisua (https://webgate.ec.europa.eu/odr).

 

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Pala aurinkoa sinulle

7 tapaa viettää ikimuistoinen juhannus Suomessa

10 kiehtovaa kävelykierrosta Suomessa

0