Shares
Share with your friends


Lähetyspainike

Jos haluat rentoutua maksuttomassa kylpylässä tai hotkia herkullisia aterioita samalla kun odotat seuraavaa lentoasi, tutustu näihin jännittäviin lentokenttien lounge-tiloihin. Tällaisen hemmottelun jälkeen tiedossa voi olla vain elämäsi paras lento!

Qatar Airways Lounge, Hamidin kansainvälinen lentoasema, Doha

Kimaltelevan lammen yli kaartuva portaikko on vain yksi yksityiskohta Dohan palatsimaisessa loungessa. Pyörryttävän upeassa tilassa on todellakin jokaiselle jotain. Kikattele Formula 1 -simulaattorin parissa ja huokaise onnesta kylpylässä. Tarjolla on jopa squash-kenttiä, mikäli haluat hieman verrytellä lihaksia ennen lentoa.

 

Finnair Lounge Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Lounge_Finnair-186470665

Mitä ylellisyyteen tulee, harva paikka on siinä yhtä hyvä kuin Finnairin lounge Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Maista kotimaisia herkkuja korkealuokkaisessa buffetissa, lepäile suomalaista designia olevilla huonekaluilla tai rentoudu saunan lauteilla! Loungen palvelut odottavat.

 

Lufthansa First Class Terminal Frankfurtin lentoasemalla

Lufthansan lounge Frankfurtin lentoasemalla on itse asiassa paljon enemmän kuin pelkkä odotustila. Kyseessä on kokonainen terminaali, joka tarjoaa runsaasti tilaa rentoutua ja antautua hemmoteltavaksi. Polttele sikaria premium loungen puolella tai torkahda yksityisessä torkkuhuoneessa, jonka palveluihin kuuluvat myös kylpyamme ja suihku. Jos lennät ensimmäisessä luokassa, pääset koneelle limusiinissa. Aikamoista palvelua!

 

Virgin Atlantic Clubhouse Heathrown lentoasemalla

Lounge_Virgin-466367397

Hemmottele itseäsi ennen lentoa Lontoon Heathrown lentoaseman upeassa loungessa. Et ole luultavasti koskaan kokenut samanlaista hemmottelun määrää kuin Bumble & Bumble Salonin maksuttomassa kylpylässä, eikä vatsasi ole koskaan ollut yhtä tyytyväinen kuin loungen uskomattomien herkkujen äärellä. Tekemisen määrä on suorastaan hämmästyttävä. Muista myös vierailla ”The Denissä”, missä voit pelata vintage-videopelejä tai laiskotella katsellen elokuvaa viimeisintä teknologiaa edustavilta laitteilta.

Japan Airlines Red Suite Tokion Hanedassa

Lounges_Japan_Airlines-76801122

Japan Airlinesin uusi Red Suite Tokion Hanedan lentoasemalla on todellinen kätketty helmi ja täydellinen paikka antaa arjen huolten kadota ennen lentoa. Lisää rentoutusta löydät ylellisiltä lepotuoleilta samalla kun henkilökohtainen kengänkiillottaja varmistaa, että olet tip top -kunnossa kun pääset määränpäähäsi. Aktiivisimmat vieraat suuntaavat pelaamaan ystävällisen matsin pöytäjalkapalloa, kun taas toiset valitsevat kuplivan äärellä laiskottelun shampanjabaarissa. Kampai sille!

Comments

comments

tagged: Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET