Shares
Share with your friends


Lähetyspainike

Tutustu näihin hotelleihin, ja seuraavalla perhelomalla lapsille on tarjolla enemmän valtavia altaita, vesiaktiviteetteja tai jopa merirosvolaivoja. Suuntaa laiskottelemaan trendikkääseen Cannesiin tai ihmettelemään Disneyland Pariisin nähtävyyksiä, koko perheelle on tiedossa hauskuutta, runsaasti pärskeitä ja unohtumaton loma näiden hotellien uskomattomilla uima-allasalueilla. Saat perheajasta enemmän irti tämän listan avulla!

 

Explorers Hotel, Disneyland Paris

Hotel_Pools_-468965603

Ihan kuin Pariisin oma Disneyland ei olisi tarpeeksi jännittävä, lapset villiintyvät täysin valtavassa vesipuistossa, jonka vetonaulana on mahtava merirosvolaiva, jonka kannella lapset voivat leikkiä Peter Pania tai Pirates of the Caribbeania. Explorers Hotelissa koko perhettä viihdyttää myös kolme vesiliukumäkeä, joten hotelli on täydellinen paikka jatkaa hauskanpitoa huvipuistopäivän jälkeen.

 

Residence Pierre & Vacances Cannes Villa Francia

Matka Ranskan Rivieralle koko perheen voimin on aina hyvä idea, mutta varsinkin jos kohteena on Residence Pierre & Vacances Cannes Villa Francia. Valtava uima-allas sopii täydellisesti perheen vesileikkeihin, ja perheen pienimpiä varten löytyy myös erillinen allas. Äänestämmekin hotellin uima-allasalueen ehdottomasti yhdeksi maailman parhaimmista. Perhehotellin suurissa huoneistoissa on enemmän tilaa vilkkaille lapsille, ja rakastut varmasti myös Cannesin kukkuloilta avautuviin henkeäsalpaaviin näkymiin yli Välimeren.

 

Holiday Polynesia at Holiday World

HOLIDAY POLYNESIA - HOLIDAY WORLD - BEACH CLUB 2 HOLIDAY POLYNESIA - HOLIDAY WORLD - BEACH CLUB 1

Costa del Solin Holiday Polynesia at Holiday Worldissä on peräti seitsemän erilaista aktiviteettialuetta eri-ikäisille lapsille, joten polskiminen ei lopu täällä lyhyeen. Holiday Beach Club on paljon enemmän kuin pelkkä vesipuisto tai solarium, sillä se tarjoaa lapsille erilaisia aktiviteetteja sekä teema-alueen, jossa vanhemmat voivat liittyä hauskanpitoon. Idyllinen sijainti upean järven ja trooppisen puutarhan äärellä aivan Välimeren rannalla saa hotellin tuntumaan Polynesian Bora Boralta, Samoalta ja Pääsiäissaarilta – rakastut varmasti!

 

Pink Shell Beach Resort and Marina

Lapset villiintyvät Floridan Ft. Myersin Pink Shell Beach Resort and Marinan hauskasta altaasta. Tarjolla on enemmän erikoisia yksityiskohtia kuin voisit ikinä odottaa. Miltä kuulostaa esimerkiksi perheen pienimpien loiskimista seuraava valtava mustekala? Läheinen lounge ja baari tarjoavat vanhemmille mahdollisuuden rentoutua kylmän drinkin äärellä. Iltaisin puhallettavalla valkokankaalla esitetään lapsille sopivia elokuvia, joita voi katsella rennosti uimapatjoilla.

Comments

comments

tagged: Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET