Shares
Share with your friends


Lähetyspainike

Hemmottele itseäsi taivaallisella thaihieronnalla tai vietä päiväsi hurmaavien rantojen salaisissa poukamissa, Aasiassa kaikki aistit rentoutuvat. Me täällä ebookersin toimistolla päätimme koota listan parhaista rentoutumisvinkeistä Kaukoidässä. Valmistaudu rentoutumaan!

Hemmottele itseäsi thaimaalaiseen tapaan

Asia_Relax-492900279

Huolet ja murheet sulavat lempeästi pois harteilta Thaimaassa. Et ole koskaan tuntenut itseäsi yhtä rentoutuneeksi kuin nauttiessasi edullisesta thaihieronnasta Bangkokissa vietetyn shoppailupäivän päätteeksi tai laiskotellessasi valkohiekkaisella rannalla kookosmehu kädessäsi Phuketissa. Antaudu rauhalle Thaimaassa.

 

ENEMMÄN tutustumista muinaiseen loistoon

Asia_Ancient-523166515

Mikään ei ole rentouttavampaa kuin ihailla UNESCOn maailmanperintökohteisiin lukeutuvan Angkor Watin temppeliä Kambodžassa. Pääset ehkä vain kerran elämässäsi kokemaan samanlaista rauhaa kuin ihmetellessäsi muinaista ilmapiiriä ja yhtä maailman henkeäsalpaavimmista rakennelmista. Puiden juurien alta pilkottavat temppelit ja niiden sokkelomaiset käytävät kutsuvat tutkimusmatkalle. Lähde lopuksi nauttimaan herkullisesta paikallisesta ruoasta sekä jalkahieronnasta läheisessä Siem Reapin turistikaupungissa.

 

ENEMMÄN rentoutusta luonnonkauniissa Malesiassa

Asia_Malasyia-78778457

Suuntaa Malesian vihreillä kukkuloilla sijaitsevasta pääkaupungista Kuala Lumpurista tutkimaan Borneon vehreän sademetsän jännittävää luontoa. Piipahda Sepilok Orangutan Sanctuaryssä tutustumassa punakarvaisiin orankeihin lähietäisyydeltä niiden luonnollisessa ympäristössä. Unohtumaton kokemus tuo taatusti myös sisäisen rauhan.

 

ENEMMÄN silmiä avaavia pakopaikkoja Japanin paratiisisaarilla

Asia_Japenese-468342814

Japanin rentouttavin lomakohde sijaitsee Okinawan saaristossa. Rennolle laiskottelulle pyhitetty saariketju houkuttelee uimaan kalaparvien ja valtavien paholaisrauskujen keskellä Ishigakin rannikon sinisissä vesistöissä. Jos räpylät unohtuivat kotiin, lasipohjaiset veneet ovat edullinen ja todella rentouttava vaihtoehto tutustua saaren vesistöjen henkeäsalpaavaan kauneuteen.

 

Lomaile kuin paikallinen Balilla

Asia_Bali-187121453

Indonesiaan kuuluva Bali on yksi maailman rehevimmistä paratiisisaarista – ja oma salainen piilopaikkasi. Anna auringonsäteiden helliä ja laineiden kastella varpaitasi kun makoilet rannalla tuntikausia, tai hämmästy luonnonkauneudesta vieraillessasi henkeäsalpaavalla Kintamanin tulivuorella. Olet löytänyt rauhan tyyssijan.

Comments

comments

tagged: Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET