Säästä ylimääräistä 10% Alennus tai enemmän valituissa hotelleissa – sisäpiirihintojen ansiostarekisteröidy nyt ilmaiseksi!

ENEMMÄN RYTMIN SYKÄHTELYÄ, ENEMMÄN HYVÄN OLON TUNNETTA: Legendaarisia matkakohteita rokkareille, tanssilattian taitureille sekä musiikin kuuntelijoille.

By Frances Doherty on 08/02/2016 in Yleistä

Mikä kappale saa sinut tanssimaan ja mikäs sävel saa sinut laulamaan? Älä jää tanssahtelemaan ja laulamaan musiikin tahtiin vain kotinurkille, vaan ota suunnaksi legendaariset musiikkikohteet, joissa voit ELÄÄ MUSIIKIN TAHDISSA!

Pistä jalalla koreaksi ja tanssi salsaa Havannan tanssilattioilla

Salsa

Pyörähtele ja viuhahtele aidon kuubalaisen salsan tahtiin Havannassa. Valmistaudu tanssimaan ja juhlimaan läpi yön tässä eloisassa kaupungissa, joka hehkuu karismaa, ja jonka tunnelma on ainutlaatuinen. Tässä paikassa musiikki ympäröi sinua joka puolella, eikä sinulla ole minkäänlaista tekosyytä vain istua hiljaa nurkassa, kun rytmit kutsuvat sinua tanssilattialle näyttämään taitosi salsan tahdissa.

 

Napsuttele flamencon tahtiin Sevillan maisemissa

Traditional Woman Spanish Flamenco Dancer In Red Dress

Tarjolla on yksi kaikkein sesuelleimmista musiikillisista kokemuksista. Flamenco on yhtä nautinnollinen niin katsojalle kuin kuuntelijallekin. Näyttävät asut, ällistyttävät tanssiaskeleet ja -kuviot sekä sykkivä rytmi saavat sinut heittäytymään spontaaniin, intohimoiseen ja teatraaliseen maailmaan Sevillassa. Ja ennen kuin huomaatkaan, olet jo lähtenyt tanssiin mukaan.

Jazzahtele New Orleanssissa

Jazz it up on the New Orleans summer streets

Jazzin ainutlaatuinen soundi syntyi New Orleansissa. Tämän kaupungin omalaatuiset keikkapaikat ja esiintyjät houkuttelevat yhä jazzin ystäviä maailman joka puolelta. Tule vierailemaan upeaan New Orleans Jazz National Historical Park -puistoon, joka on omistettu kaikkeen jazziin liittyvään, ja lähde liikkumaan alkuperäisen New Orleansin soundin tahtiin. Nappaa ystävät matkaan ja liittykää rytmin tahtiin!

Lähde rokkaamaan Liverpooliin

John Lennon Statue in Liverpool

Liverpool julistettiin ”Popin kaupungiksi” vuoden 2001 Guinnessin ennätystenkirjassa, ja tämä eloisa kaupunki Englannin luoteiskolkassa onkin monien Iso-Britannian legendaarisimpien muusikkojen syntymäpaikka. Kieltämättä kaikkein kuuluisin liverpoolilainen lisäys maailman musiikkialalle ovat The Beatles. Tule paikan päälle ottamaan selvää tämän kuuluisin bändin alkuajoista, tutustu lukuisiin keikkapaikkoihin, joissa musiikkia riittää, tai lähde rokkaamaan alan tähtien kanssa tapahtumaan The Liverpool International Music Festival.

Loista Wienin oopperassa

Vienna

Kun etsit jotain säihkyvää ja lumoavaa, ota suunnaksi Wien. Tämä kaupunki on ehdoton vierailukohde, jos etsit tosissasi maailman parasta musiikkia ja kulttuuria. Wien on myös joidenkin maailman hienoimpien oopperatalojen kotipaikka, näihin kuuluvat esimerkiksi legendaarinen Wienin valtionooppera, jota ei voi jättää näkemättä ja kokematta. Eksy kattokruunujen säihkeen, ylellisen sametin pehmeyden ja leukoja loksauttavien näytösten maailmaan.

Onko loma mielessä, mutta kohde hakusessa? Löydä unelmiesi loma insipiroivasta lomahaustamme Where Next Finderista. Muokkaat hakua helposti ja löydät juuri sinulle sopivat lomat kohteista ympäri maailman. Kokeile nyt!

 

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Pala aurinkoa sinulle

7 tapaa viettää ikimuistoinen juhannus Suomessa

10 kiehtovaa kävelykierrosta Suomessa

0