Säästät 10 % lisää valikoiduista hotelleista – sisäpiirihintojen ansiosta. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi!

Järvisuomen sydämessä

By Antti Laine on 16/06/2021 in Kohteet

Järvi-Suomessa sijaitseva hurmaava Saimaa on Suomen suurin järvi, joka muodostuu useista salmien yhdistämistä järvenselistä. Saimaan luonnonkauniit puitteet vetävät puoleensa vuosittain tuhansia mökkeilijöitä, kalastajia, veneilijöitä, vesiharrastajia, ja hiihtäjiä.

Järvisydämen alueelta Saimaalta voit löytää monipuolisia vaihtoehtoja lomailuun, sillä järven rannalla sijaitseva Hotel & Spa Resort Järvisydän tarjoaa mahdollisuuksia niin ylelliseen rentoutumiseen kuin kiinnostaviin ulkoaktiviteetteihinkin.

Reippaile tai rentoudu

Luontoa rakastava lomailija voi tutustua Järvisydämen monipuoliseen ympäristöön lähtemällä Linnasaaren kansallispuistoon tai Porosalmen käkkyrämetsiin kävellen, pyörällä, hiihtäen tai lumikenkäillen. Jos luonnon tutkiskeleminen omin päin ei houkuttele, sesongista riippuen Hotel & Spa Resort Järvisydän tarjoaa muunmuassa patikka-, SUP-, melonta-, fatbike-, retkiluistelu-, ja lumikenkäilyretkiä lomailijoille, jotka ovat halukkaita kokemaan Saimaan lumoavan luonnon. Aktiivinen lomailija voi myös osallistua hotellin järjestämille hauskoille veneily- tai norpparetkille, tai kutkuttaville vesijetti-, kalastus-, tai mottorikelkkasafareille. Järvisydämen monipuolisesta viikkokalenterista löytyy tarjontaa kaikenlaiseen tekemisennälkään, tehden irtiotosta täydellisen Saimaan kuvankauniissa helmassa.

Rentoutumista ja hemmottelua kaipaava voi viettää viikonlopun Järvisydämen ylellisessä kylpylässä ja kattavassa Day Spassa. Tarjolla on päivän mittaan pidettäviä joogatunteja ja aqua-rentoutusta, joiden välissä voi pulahtaa yhteen kylpylän viidestä uima-altaasta. Älä unohda istahtaa (tai kellua) tyylikkäässä allasbaarissa! Virkisty Day Span hemmotteluhoidoissa, kuten erilaisissa hieronnoissa, kasvohoidoissa ja spahoidoissa, ja suuntaa sitten tutkimaan kylpylän kuutta erilaista saunaa. Rentoutuminen on taattu!

 eboon vinkki: Jos vierailet Järvisydämen kylpylässä, älä unohda testata lämmitettyjä norppakiviä, joilla voit loikoilla kuin norppa auringossa.

Hotel & Spa Resort Järvisydämen lisäksi alueella voit vuokrata myös asunnon tai mökin matkallesi Saimaalle. Budjettimatkailijalle täydellinen majoituskohde on Vanha Postitalo, joka sijaitsee Varkauden pittoreskissa keskustassa aivan Saimaan tuntumassa.

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Tuplakääk kiertueella: Jakso 2 − Ystad

Tuplakääk kiertueella: Harry Stylesin perässä Tukholmaan

10 uniikkia hotellia Tukholmassa

Kööpenhaminan ainutlaatuisimmat hotellit

Maailman 10 parasta maatilamatkailukohdetta

Parhaat eurooppalaiset kaupungit talven miniloman viettoon 

0