Shares
Share with your friends


Lähetyspainike

Enemmän edullisia lentoja, enemmän budjettihintaisia, mutta mukavia hotellihuoneita ja enemmän paikallisia herkkuja puoli-ilmaiseksi: unohtumaton lomamatka voi olla ystävällinen myös kukkarolle. Maistele currywurstia Berliinissä tai vaeltele Prahan upeassa historiallisessa keskustassa – saat lomasta irti enemmän vähemmällä, kun vierailet näissä Euroopan edullisimmissa kaupungeissa. Jokaiseen makuun löytyy jotain!

Sofia, Bulgaria

Europe_Sofia-463285053

Bulgarian pääkaupunki on yksi Euroopan edullisimmista kaupungeista ja loistava kohde budjettihintaiselle lomalle. Upeat kirkot ja 6 000-vuotisen historian rikas arkkitehtuuri tarjoavat paljon näkemistä, kun taas keskustan kävelykadun varrelle kerääntyneet baarit ja ravintolat ovat täydellinen paikka nauttia paikallisista herkuista tai siemailla cocktailia. Matkalla on yllättäen paljon hauskempaa, kun suuntaat ystävien kanssa drinkkien äärelle.

 

Praha, Tšekin tasavalta

Europe_Prague-458013061

Prahan historiallisen keskustan loisto vetää suun hymyyn, ja mikä parasta, kaupungilla kiertely ja sen ihastelu ei maksa mitään. Leuat loksahtavat auki kun katselet upeaa linnaa yhdeltä monista Vltavan ylittävistä silloista. Nappaa illalliseksi vietnamilaisia kevätkääryleitä suositussa ja kohtuuhintaisessa Pho Vietnam Tuan & Lanissa ja päästä sitten sisäinen bilehileesi valloilleen suuntaamalla juhlimaan edullisesti yhteen kaupungin trendikkäistä klubeista.

 

Budapest, Unkari

Europe_Budapest-468222327

Unkarin pääkaupunki on todellinen helmi, ja täydellinen kohde nauttia unohtumattomasta lomasta puoli-ilmaiseksi. Lähde romanttiselle kävelyretkelle Danuben varrelle ja suuntaa sitten edulliselle, luonnonystävien rakastamalle Margitinsaarelle. Illalla voit napata matkaan piknikeväät sekä pullon viiniä ja kiivetä Géllertinvuoren linnoitukselle ihailemaan Budapestin henkeäsalpaavan upeaa auringonlaskua.

 

Berliini, Saksa

Europe_Berlin-475850920

Berliinissä on kaikkea: kanavia, puistoja ja tietenkin maukasta olutta. Tiedossa on siis yksi hauskimmista lomista ikinä. Löydä sisäinen historioitsijasi ja lähde tutkimaan toisen maailmansodan aikaisia kohteita. Kuuluisan Mauerparkin alueella pidetään sunnuntaisin myös mahtava kirpputori ja tarjolla on lisäksi upeita graffiitteja. Testaa Berliinin suussa sulava currywurst ja vietä ilta ihastellen aurinkolaskua Spree-joen yllä. Mitä ikinä lomalta kaipaatkaan, Berliinistä sen löydät.

Krakova, Puola

Europe_Poland-457549717

Ihastut varmasti taiteelliseen ja ennen kaikkea edulliseen Krakovaan, joka tunnetaan myös puolalaisen kulttuurielämän sydämenä. Anna raikkaan tuulen hyväillä kasvojasi kun kiipeät Kopiec Krakan kukkulalle ja vietä unohtumaton iltapäivä hämmästyttävien veistostaiteen helmien keskellä Rakowickin hautausmaalla. Saat lomasta enemmän irti kun piipahdat myös trendikkäillä viikonloppumarkkinoilla Plac Nowyllä. Lähistöllä on myös runsaasti baareja ja ravintoloita, joten viihdyt varmasti!

Comments

comments

tagged: Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET