Shares
Share with your friends


Lähetyspainike

Oikea sovellus auttaa sinua säästämään matkallasi sekä aikaa että rahaa, minkä lisäksi matkakokemuksesi on kokonaisvaltaisesti parempi. Tässä lista sovelluksista, joiden pitäisi löytyä jokaisen fiksun matkailijan taskusta.

Citymapper

City Mapper

Jokainen Citymapperia käyttänyt voi todistaa, että tämä kattava ja helppokäyttöinen sovellus on mullistanut kaupungissa kulkemisen. Sovelluksen avulla voit suunnitella matkasi yksityiskohtaisemmin. Saat reaaliaikaisten juna- ja linja-autoaikataulujen lisäksi tiedon viivästymisistä ja muista poikkeustilanteista. Joukkoliikennevälineiden lisäksi sovellukseen on integroitu Uber ja polkupyöräreitit. Citymapperin upeus piilee siinä, että voit ajoittaa matkantekosi reaaliaikaisten päivitysten avulla, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi seisoen odottamassa puolen tunnin välein kulkevaa bussia! Tällä hetkellä sovellus on saatavilla noin 30 suurkaupunkiin ympäri maailman.

Ilmainen, iOS ja Android

Duolingo

Duolingo

Takuuvarma keino tehdä lomasta vieläkin parempi on kommunikoida paikallisten kanssa heidän äidinkielellään. Tämä ei ole pelkkää ajan ja rahan säästöä, vaan voit myös tuntea olosi paremmaksi ja päästä paremmin sisälle matkakohteeseesi. 70 miljoonan ihmisen (ja Bill Gatesin) käyttämä Duolingo lupaa hauskan ja helpon tavan oppia kielen perusteet. Sovellus on suunniteltu tietokonepelin tavoin, ja sen käyttö voi olla todella koukuttavaa, sillä kehittyäksesi ja siirtyäksesi tasolta toiselle sinun on kerättävä pisteitä oikeista vastauksista ja taisteltava samalla aikaa vastaan.

Ilmainen, iOS ja Android

Lancaster Sun Timer

Lancaster Sun Timer

Lancaster Sun Timer on tärkeä sovellus kaikille, joilla on tapana laiminlyödä ihonsa auringossa. Miten se toimii? Syötä sovellukseen vain sijaintisi, aurinkosuojakertoimesi ja ruskettumistaipumuksesi – sovellus arvioi ihanteellisen auringossaoloaikasi ja lähettää sinulle ilmoituksen aina kun on aika pitää tauko ja mennä varjoon.

Ilmainen, iOS ja Android

Tripit

Tripit
Jos matkaasi kuuluu eri osia, esimerkiksi matkustusta vuokra-autolla, junalla ja lentokoneella sekä yöpymisiä hotelleissa, niin Tripit tekee matkanteostasi helpompaa yhdistämällä kaikki varauksesi yhteen ainoaan matkasuunnitelmaan. Tämän fiksun sovelluksen ansiosta et tarvitse enää tulosteita, ja matkanteostasi tulee suoraviivaisempaa. Heti kun sähköpostilla saamasi varausvahvistukset saapuvat postilaatikkoosi, lähetä ne vain eteenpäin Tripitille, joka hoitaa loput!

Ilmainen, iOS ja Android

Wi-Fi Finder

WiFi Finder

Wi-Fi Finderin avulla voit etsiä ilmaisia ja julkisia langattomia nettiyhteyksiä aina liikkeellä ollessasi. Sovelluksen tietokannassa on 500 000 ilmaista ja maksullista WLAN-verkkoa yli 144 maassa, ja voit käyttää palvelua myös ollessasi offline-tilassa.

Ilmainen, iOS ja Android

                                                                                                   XE Currency

XE Currency Exchange

Muunna valuuttakursseja liikkeellä ollessasi XE Currency -sovelluksen avulla. Palvelu näyttää ajankohtaiset valuuttakurssit ja menneet tilastot. Lisäksi sovellus tallentaa viimeisimmät päivitykset, joten sen toimii myös offline-tilassa. Yli 40 miljoonan latauksen ansiosta XE Currency on ladatuin valuuttakurssisovellus.

Ilmainen, iOS ja Android

Foodspotting

Foodspotting

Foodspotting-sovellus on visuaalinen opas maukkaan ruoan löytämiseksi. Ravintola-arvostelujen lukemisen ja kirjoittamisen sijaan voit löytää ja jakaa herkullisia annoksia sekä nähdä, mitä muut suosittelevat paikassa, johon olet aikeissa mennä. Sovelluksen tavoitteena on kattaa koko maailman ruokalöydöt aina Pennsylvaniasta Tokion kaltaisiin kulinaarisiin keskuksiin. Yli 2,5 miljoonaa herkullista annosta on bongattu ympäri maailman sen jälkeen, kun Foodspotting ilmestyi tammikuussa 2010.

Ilmainen, iOS ja Android

Lataa ebookers-sovellus, jolla voit varata matkan minne tahansa milloin tahansa ja samalla ansaita jopa ENEMMÄN BONUS+-etua!

Ilmainen, iOS ja Android

Comments

comments

tagged: Seikkailu, Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET