Säästä ylimääräistä 10% Alennus tai enemmän valituissa hotelleissa – sisäpiirihintojen ansiostarekisteröidy nyt ilmaiseksi!

Parhaat eurooppalaiset matkakohteet syysaurinkoon – Top 5

By Frances Doherty on 10/08/2016 in Yleistä

Älä lähde merta edemmäs kalaan, vaan varaa aurinkoinen syyslomasi Euroopasta. Päätä alla olevan oppaamme avulla, minne haluat suunnata seuraavalla reissullasi, ja anna ebookersin auttaa sinua varaamaan sinulle sopivimmat matkat ja hotellit.

Andalusia, Espanja

Zahara de la Sierra,town located in Cadiz, Andalusia, Spain

Andalusian itsehallinnollinen alue sijaitsee Espanjan lounaisosassa, ja se levittäytyy sekä Välimeren että Atlantin rantaviivoille. Syksyn keskilämpötilat kipuavat Andalusiassa reippaasti 20 asteen yläpuolelle, joten voit ottaa rennosti rannalla tai kierrellä nähtävyyksillä. Andalusiaan pääsee teitä pitkin, junan kyydissä tai lentäen, ja sen alueella on kokonaiset neljä lentokenttää ja yhdeksän juna-asemaa. Luonnonystävät voivat käydä ihastelemassa Negratín-järven vaaleanpunaisia flamingoja tai tutustumassa Las Menasin hylätyn kaivoskylän raunioihin. Jos taas himoitset kulttuurikokemuksia, käy tutustumassa Alcázarin palatsiin Sevillassa tai Alhambraan palatsiin Granadassa.

Katso halvat lentomme Espanja

Dubrovnik, Kroatia

Dubrovnik. Croatia.

"Adrianmeren helmenä" tunnettu Dubrovnik on Etelä-Kroatiassa sijaitseva rannikkokaupunki, jonka syyslämpötilat vaihtelevat 20 ja 30 asteen välillä. Dubrovnikiin pääsee helposti niin lentäen kuin maa- ja vesireittejäkin pitkin. Käy tutustumassa sen vanhakaupungin hyvin säilyneisiin muureihin, jotka ovat kaupungin tunnetuimpia vetonauloja. Kapua Srđ-vuoren huipulle köysirataa pitkin päästäksesi ihastelemaan henkeäsalpaavan upeita maisemia, jotka avautuvat vanhan kaupungin ja rantojen ylle. Voit käydä ihastelemassa myös Sponzan palatsin renessanssin aikaista arkkitehtuuria tai Orlandon pylvään kivistä ritarinkuvaa.

Katso halvat lentomme Dubrovnik

Sardinia, Italia

Cagliari, Italy Cityscape

Välimerellä, aivan Italian länsirannikon tuntumassa sijaitsevalla Sardinian saarella syksyn keskilämpötilat pysyttelevät 20 paremmalla puolella. Saarella on 3 lentokenttää, ja sinne pääsee myös vilkkaita lauttareittejä pitkin ja jopa junalla Trenitalian käyttämien junalauttojen avulla. Kulttuurinystävät rakastuvat "nuragheihin", eli muinaisiin, kartiomaisiin kivirakennelmiin, joita löytyy ympäriinsä eri puolilta saarta. Seikkailunmielisille puolestaan on tarjolla Autodromo di Moresilla järjestettävät moottoriurheilukilpailut. Lähde risteilylle Algherossa tai kiertele Cagliarin museoissa ja yökerhoissa: Sardinia tarjoaa jokaiselle jotakin.

Katso halvat lentomme Sardinia

Kaş, Turkki

kaputas Beach, Kas, Antalya

Syyslämpötilat kipuavat tässä lähes koskemattomassa kaupungissa syyskuun aikana vielä 30 asteeseen ja marraskuussakin 20 asteen yläpuolelle. Kaş sijaitsee Turkin lounaisalueella ja sinne pääsee helposti Antalyan ja Dalamanin lentokentiltä. Sen kaunis kaupunki tarjoaa ulkoilmaharrastajille sukellusta, merimelontaa, vaellusreittejä ja kalastusta. Sukellusintoilijat rakastuvat Kaşin sataman 15 sukelluskeskukseen, jotka tarjoavat sukellusretkiä alueen lukemattomille sukelluspaikoille. Kaupungissa on myös erinomaisia uimarantoja ja mielenkiintoisia luolia tutkittavana niin merenpinnan ylä- kuin alapuolellakin!

Katso halvat lentomme Turkki

 Mallorca, Espanja

Banyalbufar landscape (Mallorca)

Mallorcan saari sijaitsee Välimerellä, ja se tunnetaan maailmanlaajuisesti upeista rannoistaan ja poukamistaan. Saarella on noin 550 kilometriä rantaviivaa virkistävän kirkkaan veden äärellä, mikä tekee siitä suorastaan täydellisen paikan sukeltaa, purjelautailla, surfata ja kalastaa. Keskilämpötilat pysyttelevät syyskuussa selvästi 20 asteen paremmalla puolella, ja laskevat alempiin kymmenlukuihin vasta marraskuussa. Saarelle pääse lentäen Palma de Mallorcan lentoasemalle, ja siellä on tehokas metro-, bussi- ja junaverkosto. Mallorca on myös loistava kohde kulttuurinnälkäisille, sillä sen pääkaupungista löytyy sekä historiallinen vanhakaupunki että vilkas yöelämä.

Katso halvat lentomme  Mallorca

Sale FI

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Pala aurinkoa sinulle

7 tapaa viettää ikimuistoinen juhannus Suomessa

10 kiehtovaa kävelykierrosta Suomessa

0