Shares
Share with your friends


Submit

Pakene kaupunkielämän paineita ja löydä keskivartalosi tuki näissä eksoottisissa paikoissa. Kun olet muutaman päivän treenannut soturiasentoa ja alaspäin katsovaa koiraa, tunnet olosi haltioituneeksi ja olet valmis palaamaan arkeen energisenä, keskittyneenä ja täynnä mielenhallinnan oppeja.

Rishikesh, Intia

Nykyään jooga inspiroi miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa, mutta sen muinaiset juuret ovat lähtöisin Intiasta. Alue onkin edelleen yksi parhaista paikoista kehittyä omassa joogaharjoituksessasi. Naturoville Ayurvedic and Yoga Retreat by OpenSky -hotellissa asiakkaat voivat kruunata kokemuksensa rauhoittavilla ayurvedisilla hoidoilla. Lomakeskus sijaitsee Rajajin kansallispuiston lähellä, joten luonto ei ole koskaan monen askeleen päässä ulko-ovelta.

Löydä halvat lennot Intiaan

Bali, Indonesia

Jo kauan ennen kuin Elizabeth Gilbert vieraili Ubudissa omaelämäkerrassaan Eat, Pray, Love – Omaa tietä etsimässä, Bali oli henkistä valaistumista etsivien matkustajien ykköskohde. Sen smaragdinvihreät riisiviljelykset, henkeäsalpaavat jyrkänteet ja elämisen leppoisa tahti tekevät saaresta täydellisen paikan sisäisen yhteyden löytämiseen. Beingsattvaa Vegetarian Retreat Villa Ubud -hotellissa asiakkaat voivat herkutella täyttävillä kasvisannoksilla ja keskittyä joogaharjoituksiinsa.

Löydä halvat lennot Balille

Ibiza, Espanja

Ibiza, jota kutsutaan myös valkoiseksi saareksi, on tunnetumpi villeistä, hedonisista öistä kuin aikaisen aamun aurinkotervehdyksistä. Viime vuosina hyvinvoinnista innostuneet ovat kuitenkin löytäneet sen rannat. Yhä useammat matkustajat haluavat puhdistua tanssilattialla vietetyn illan jälkeen, jotkut jopa jättävät klubit välistä ja tavoittelevat mieluummin kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia. Can Sastre Boutique Hotel tarjoaa seesteisen ympäristön, jossa voit kuulla hengityksesi ilman taustalla pauhaavaa bassonjytkettä.

Löydä halvat lennot Espanjaan

Koh Phangan, Thaimaa

Suurin osa matkustajista yhdistää Koh Phanganin sen täydenkuunjuhliin, jotka houkuttelevat kymmeniä tuhansia juhlijoita sen rannoille joka kuukausi. Todellisuudessa riehakas tapahtuma on vain yksi puoli muuten rauhallisen, kookospalmujen koristaman saaren elämää. Jos haluat keskittyä chakroihisi, jätä välistä Haad Rinin hulluus ja varaa huone intiimistä Cyana Beach Resortista.

Löydä halvat lennot Thaimaahan

Koh Samui, Thaimaa

Koh Samui on yksi maailman suosituimmista lomakohteista, kiitos sen postikorttimaisen kauniiden rantojen ja hyvien kulkuyhteyksien Bangkokista. Saari ei enää näyttäydy uneliaana, mutta sen koskemattomissa kolkissa voi edelleen keskittyä vinyasa-harjoitukseen omassa rauhassa. Vikasa Yoga Retreat Samui sijaitsee keskeisellä paikalla, mutta lomakeskuksen mailla tuntuu kuitenkin kuin olisi kaukana kaikesta hulinasta.

Löydä halvat lennot Thaimaahan

Tulum, Meksiko

Toisin kuin hulinakaupunki Cancún, Tulum lähes anelee matkustajia rentoutumaan. Valkoisten hiekkarantojen ja turkoosien vesien ympäröimä kaupunki Karibianmeren rannalla tihkuu levollisuutta. Lähellä Las Palmasin julkista rantaa sijaitsee Amansala-lomakeskus, joka sopii niille, jotka kaipaavat pientä hemmottelua joogalomallaan.

Löydä halvat lennot Meksikoon

Kalifornia, Yhdysvallat

Monet yhdistävät sanan ”jooga” koruttomuuteen, mutta loma hyvinvointiin keskittyneessä Ojai Valley Inn & Spassa on kaikkea muuta kuin vaatimaton. Upeassa viiden tähden lomakeskuksessa voit hemmotella kehoa, mieltä ja sielua, jotka kaipaavat elvytystä. Ojain kylpyläkylässä voit lisätä päivittäiseen harjoitukseesi ayurvedisia hierontoja ja kokonaisvaltaisia hoitoja.

Löydä halvat lennot Kaliforniaan

Costa Rica

Tarvitsetko pakoa toimistosta ja pääseekö suustasi jo ommmmmmmm? Maailmassa on vain muutama yhtä kaunis paikka tehdä niin kuin tämä vehreä maa. Trooppisen kasvuston seassa sijaitsee Samasati Retreat and Rainforest Sanctuary, joka maastoutuu sitä ympäröivään monipuoliseen luontoon saumattomasti. 15 rustiikkisen tyylikkään huoneen lisäksi hotellista löytyy täyden palvelun kylpylä, jonka kokenut henkilökunta voi hoitaa kovasta venyttelystä kipeytyneitä lihaksia.

Löydä halvat lennot Costa Ricaan

Pokhara, Nepal

Nepalin arvoitukselliset maat ovat jo kauan houkutelleet alueelle matkustajia, jotka etsivät hengellistä valaistumista. Mieli rauhoittuu esimerkiksi Pokharan koskemattomassa ympäristössä. Phewa-järven tyynellä rannalla sijaitsevan kaupungin taustalla nousevat Himalajan lumihuippuiset vuoret. Meditoi ja hengitä syvään Sadhana Yoga Retreat Centren hiljaisuudessa, lähellä Tal Barahin temppeliä.

Löydä halvat lennot Nepaliin

Agadir, Marokko

Sulje silmäsi ja anna valtameren äänten lepuuttaa stressaantunut mielesi. Surffarit rakastavat Agadiria ja sen turkooseja vesiä, mutta kaupunki on täydellinen kohde myös aloitteleville joogaajille. Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resortin äänieristetyt huoneet takaavat, ettei kukaan häiritse aamujoogaasi. Iltapäivän voit viettää ylellisistä kylpylähoidoista nauttien.

Löydä halvat lennot Marokkoon

Comments

comments

tagged: Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET