Shares
Share with your friends


Lähetyspainike

Nyt herkkusuut valmiina! 

798x530-candyshop

Gamla Stanin vähemmän kuljetulta kadulta, Lilla Nygatanilta, löytyy pienoinen helmi, joka on alkanut saamaan osakseen myös kansainvälistä huomiota. Kyseessä on mikäs muukaan kuin Gamla Stans Polkagriskokeri.

 

 Punaista ja valkoista

798x530-making-candy2

Kaikille jotka muistavat lapsuudestaan Astrid Lindgrenin kirjat ja elokuvat, Polkagris- konsepti ei pitäisi olla kovinkaan vieras. Tänä päivänä nämä punavalkoraidalliset makeistangot tuovat monelle mieleen Walt Disney- henkeen koristellun joulukuusen koristeet.

 

 Pikkukylästä Tukholman vanhaan kaupunkiin

798x530-making-candy

Polkagris tulee pienestä, eteläisen Ruotsin keskiosassa sijaitsevasta Grännan kylästä, joka on yksi Ruotsin suosituimpia kotimaisia matkailukohteita. Perinteiset Polkagris- puodit ja kuvankaunis ympäristö ovatkin Grännan päänähtävyyksiä. Viime vuosien aikana kaksi kyläläistä, jotka varttuivat perinteisissä puodeissa työskennellen, päättivät viedä tämän kokonaisvaltaisen kokemuksen Tukholman vanhankaupungin sydämeen.

 

 Maistele ja nauti…mmm

798x530-candyshop2

Yksi Ruotsin suosituimmista matkailukohteista on tiivistetty tähän pieneen karkkipuotiin. Aikamatkailun makuun päästyäsi tulet nauttimaan puodissa myös vertaansa vailla olevan mintun ja salmiakin mausta. Varaudu viihdyttävään kohtaamiseen omistajien kanssa, jotka esittelevät ammattitaitoaan aivan nenäsi edessä. Mikäli sattuu olemaan onnenpäiväsi (niin kuin on tapana käydä), pääset maistelemaan näitä herkkuja suoraan uunipelliltä.

 

Onko loma mielessä, mutta kohde hakusessa? Löydä unelmiesi loma insipiroivasta lomahaustamme Where Next Finderista. Muokkaat hakua helposti ja löydät juuri sinulle sopivat lomat kohteista ympäri maailman. Kokeile nyt!

Comments

comments

tagged: Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET