Säästä ylimääräistä 10% Alennus tai enemmän valituissa hotelleissa – sisäpiirihintojen ansiostarekisteröidy nyt ilmaiseksi!

Viime hetken pääsiäislomat perheille

By Frances Doherty on 04/03/2016 in Yleistä

Alle viikko pääsiäiseen, on vielä aikaa varata ikimuistoinen perheloma, joka ei maksa maltaita. Olitpa sitten etsimässä kevään auringonpaistetta tai jotain vähän enemmän seikkailua pursuavaa, olemme koonneet listan, joka soveltuu eri-ikäisille ja -kokoisille perheille.

Malaga

Malaga, Spain Cityscape on the Sea
Costa del Solin pääkaupunki on loistava vaihtoehto hauskuuden täytteiselle perhelomalle, luvaten jotain jokaiselle ikäluokalle. Malaga on loistava paikka nuorille lapsille ja vanhemmille sen läheisyydessä sijaitsevien huvipuistojen, loistavien rantojen, yöelämän ja päiväretkimahdollisuuksien ansiosta. Luvaten täydellisen tasapainon rentoutumisen ja virkistymisen välillä, voivat perheet nauttia historiallisesta arkkitehtuurista, omituisista museoista ja monipuolisista ruokailuvaihtoehdoista.

Dubai

Dubai Family

Monille Dubai edustaa täydellistä perhekohdetta. Lennot takuuvarmaan aurinkoon, Arabiemiirikuntiin, nauttimaan puhtaasta hiekasta ja lämpimästä vedestä. Erilaisten lapsiystävällisten lomakohteiden seutu loistavine lapsikerhoineen tarjoaa vanhemmille runsaasti aikaa nauttia omasta ajastaan oli se sitten lukien, pelaten golfia tai tehden maailmanluokan ostoksia. Dubai on leikkikenttä yhtä lailla lapsille kuin aikuisillekin. Hohtavien lomakohteiden lisäksi se tarjoaa nautittavaksi maailman luokan huvituksia aina villeistä vesipuistoista 4 x 4-safareihin ja kameliratsastukseen!

Vaeltaminen tai pyöräily Andaluciassa

Andalusian landscape in springtime

Vaellusloma takaa laadukasta perheaikaa, mutta jos liian paljon yhteistä aikaa aiheuttaa päänvaivaa, saatat haluta harkita sen sijaan pyöräilyretkeä. Kummassakin tapauksessa on Andalucia loistava paikka sen tekemiseen. Karkaaminen Andalusian maaseudun maalaismaisiin ihmeisiin vie sinut maisemiin ja yhteisöihin, joita ajankulu ei ole muuttanut. Espanjan kuumimmalla alueella on kevät täydellistä aikaa nauttia viileämmästä ilmastosta pystyen samalla nauttimaan maukkaista tapaksista ulkona. Uskomaton maasto, näkymät ja ainutlaatuinen arkkitehtuuri tekevät siitä täydellisen paikan pääsiäislomalle ja mahdollistavat paluun täysin rentoutuneena.

Cumbria, järvialue, UK

Lakes Family

Cumbriasta puuttuva taattu hyvä sää vähintäänkin kompensoituu henkeäsalpaavilla maisemilla, maailmanluokan kävelyreiteillä ja todennäköisesti yksillä maan parhailla ruoilla. Cumbrian ehkä suurin taidonnäyte on järvialue, uskomattoman luonnonkauneuden alue, tarjoten täydellisen matkan perheille, jotka etsivät laadukasta kävelyaikaa ja seikkailupohjaista hauskuutta.

Rovaniemi

Lapland Family

Joulupukin virallinen kotikaupunki, Rovaniemi, sijaitsee napapiirillä Lapissa. Kaupunki on urbaani etuvartioasema, joka yhdistää upeat pohjoisen maisemat pääkatuihin, jotka on muotoiltu poron pään ja pään muotoihin. Loistava kohde ulkoilmaretkille koskemattomiin maisemiin, tarjoten erilaisia aktiviteettejä mukaanlukien husky-rekiajelut, moottorikelkat ja jopa porovetorekiajelun. Koskematon Lapin luonto tarjoaa loistavat puitteet myös hiihtoharrastajille.

 

 

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Pala aurinkoa sinulle

7 tapaa viettää ikimuistoinen juhannus Suomessa

10 kiehtovaa kävelykierrosta Suomessa

0