Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Suosituimmat hotellit Arganzuela

78 €
Eric Vökel Boutique Apartments - Atocha Suites

Eric Vökel Boutique Apartments - Atocha Suites

4.0 kautta 5.0 c/ Vizcaya, 9, Madrid, Madrid
Eric Vökel Boutique Apartments - Atocha Suites on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 23 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
79 €
AC Hotel Carlton Madrid by Marriott

AC Hotel Carlton Madrid by Marriott

4.0 kautta 5.0 Paseo de la Delicias 26, Madrid, Madrid
AC Hotel Carlton Madrid by Marriott on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1959 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 122 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
45 €
Hostal CC Atocha

Hostal CC Atocha

2.0 kautta 5.0 Paseo de Santa María de la Cabeza 21, Madrid, SPAIN
Hostal CC Atocha on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostalissa on 21 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
53 €
Petit Hostel

Petit Hostel

2.0 kautta 5.0 Ronda de Segovia 14, Madrid, Madrid
Petit Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madrid Rio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
25 €
Hostal Rivera

Hostal Rivera

2.5 kautta 5.0 Paseo de Santa María de la Cabeza 2, Piso 1, puerta 3, Madrid, Madrid
Hostal Rivera sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hostalissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
79 €
NH Madrid Ribera del Manzanares

NH Madrid Ribera del Manzanares

4.0 kautta 5.0 Paseo de la Virgen del Puerto, 57, Madrid, Madrid
NH Madrid Ribera del Manzanares on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madrid Rio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 224 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
112 €
AC Hotel Atocha by Marriott

AC Hotel Atocha by Marriott

4.0 kautta 5.0 Calle de las Delicias, 42, Madrid, Madrid
AC Hotel Atocha by Marriott on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 161 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
59 €
Hotel Puerta de Toledo

Hotel Puerta de Toledo

3.0 kautta 5.0 Glorieta Puerta de Toledo 4, La Latina, Madrid, Madrid
Hotel Puerta de Toledo on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Madrid Rio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 169 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
88 €
Rafaelhoteles Atocha

Rafaelhoteles Atocha

4.0 kautta 5.0 Calle Méndez Alvaro , 30, Madrid, Madrid
Rafaelhoteles Atocha on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 245 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
55 €
Hotel Gran Legazpi

Hotel Gran Legazpi

3.0 kautta 5.0 Paseo de la Chopera, 71, Madrid, Madrid
Hotel Gran Legazpi on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madrid Rio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 91 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
40 €
H Metropolitan Atocha

H Metropolitan Atocha

2.5 kautta 5.0 Ronda de Atocha, 3, Madrid, Madrid
H Metropolitan Atocha sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hostalissa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
58 €
Apartamento Segovia

Apartamento Segovia

3.5 kautta 5.0 Calle Segovia, 73, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madrid Rio. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
69 €
Holiday Inn Madrid - Pirámides

Holiday Inn Madrid - Pirámides

3.0 kautta 5.0 Paseo de las Acacias, 40, Madrid, Madrid
Holiday Inn Madrid - Pirámides on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madrid Rio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 93 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
40 €
Hostal Conchita Legazpi

Hostal Conchita Legazpi

1.0 kautta 5.0 Paseo de las Delicias, 154, Madrid
Hostal Conchita Legazpi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madrid Rio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1950 rakennetussa 1 tähden hostalissa on 36 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Madrid Rio

Madrid Rio

3.5 kautta 5.0 Calle Juan Duque, 29, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madrid Rio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Arganzuela

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Arganzuela, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Arganzuela hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Arganzuela suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Arganzuela

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Arganzuela. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Arganzuela on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Arganzuela ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Arganzuela

Kohteessa Arganzuela riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Arganzuela parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Arganzuela.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Arganzuela

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.