Pääosion alkuosa

Suositut Lomakeskukset – Bali

Horison Seminyak Bali 29 €
Horison Seminyak Bali

Horison Seminyak Bali

Jl. Arjuna ( Double Six Beach ) no 1, Seminyak, Bali
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Horison Seminyak Bali on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Double Six -ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 154 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

  Hilton Bali Resort 106 €
  Hilton Bali Resort

  Hilton Bali Resort

  Jl. Raya Nusa Dua Selatan, PO BOX 18, Nusa Dua, Bali
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hilton Bali Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 407 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

   The Westin Resort Nusa Dua, Bali 133 €
   The Westin Resort Nusa Dua, Bali

   The Westin Resort Nusa Dua, Bali

   Kawasan Pariwisata Nusa Dua, BTDC Lot N-3, Nusa Dua, Bali
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Westin Resort Nusa Dua, Bali on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bali Nusa Duan konferenssikeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 433 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

    THE HAVEN Bali Seminyak 52 €
    THE HAVEN Bali Seminyak

    THE HAVEN Bali Seminyak

    Jl. Raya Seminyak 500, Seminyak, Bali
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     THE HAVEN Bali Seminyak on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Double Six -ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 192 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

     Grand Mirage Resort & Thalasso Bali 102 €
     Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

     Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

     Jalan Pratama 74 Tanjung Benoa, Nusa Dua, Bali
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Grand Mirage Resort & Thalasso Bali on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tanjung Benoa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen valet-pysäköinnin sekä 3 ulkouima-allasta ja 8 ravintolaa. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 377 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaan.

      The Kuta Beach Heritage Hotel Bali - Managed By AccorHotels 73 €
      The Kuta Beach Heritage Hotel Bali - Managed By AccorHotels

      The Kuta Beach Heritage Hotel Bali - Managed By AccorHotels

      Jl. Pantai Kuta, Br. Pande Mas, Kuta, Bali
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Kuta Beach Heritage Hotel Bali - Managed By AccorHotels on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kutan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 159 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

       RIMBA Jimbaran BALI by AYANA Hae hinnat
       RIMBA Jimbaran BALI by AYANA

       RIMBA Jimbaran BALI by AYANA

       Karang Mas Estate, Jalan Karang Mas Sejahtera, Jimbaran, Bali
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        RIMBA Jimbaran BALI by AYANA on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 403 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

        Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Resort 88 €
        Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Resort

        Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Resort

        Kawasan Pariwisata Lot Sw1, Nusa Dua, Bali
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Resort on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen valet-pysäköinti, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 250 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

         Four Points by Sheraton Bali Seminyak 84 €
         Four Points by Sheraton Bali Seminyak

         Four Points by Sheraton Bali Seminyak

         Jalan Petitenget Gang Cendrawasih No.99, Seminyak, Bali
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Four Points by Sheraton Bali Seminyak on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Batu Beligin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 121 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.

          Bali Dynasty Resort 138 €
          Bali Dynasty Resort

          Bali Dynasty Resort

          Jl. Kartika, South Kuta, Kuta, Bali
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Bali Dynasty Resort on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tubanin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen valet-pysäköinnin sekä 3 ulkouima-allasta ja 6 ravintolaa. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 313 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.

           Meliã Bali 116 €
           Meliã Bali

           Meliã Bali

           Kawasan Wisata, BTDC Lot 1, Nusa Dua, Bali
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Meliã Bali on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nusa Duan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 494 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

            Pullman Bali Legian Beach 104 €
            Pullman Bali Legian Beach

            Pullman Bali Legian Beach

            1 Melasti, Legian, Bali
              
             5.0 kautta 5.0 Tähteä

             Pullman Bali Legian Beach on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legianin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 365 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

             Kohteen Bali Lomakeskukset sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin

             Kohteen Bali Lomakeskukset ovat sopiva lomanviettopaikka monenlaisille matkailijoille. Lomakeskukset sopivat erilaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja sopiva vaihtoehto löytyy niin lapsiperheille, häämatkalaisille kuin seikkailulomista pitävillekin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että lomakeskukset ovat kooltaan isoja, joten niiden alueelle mahtuu monenlaisia palveluita. Kaikki tarvittava löytyy aivan läheltä – hienoista ravintoloista ja leikkipaikoista uima-altaisiin ja golfkenttiin.

             Kohteen Bali Lomakeskukset tarjoavat mahdollisuuden helpon loman viettämiseen. Paikalla on runsaasti henkilökuntaa, jonka tehtävänä on huolehtia lomanviettäjien tarpeista. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyse sitten retkijärjestelyistä tai iltapalan tilaamisesta huoneeseen. On helppo päästä lomatunnelmaan, kun kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Jos kaipaat pesulapalveluita tai rentouttavaa hierontaa, riittää, kun otat yhteyttä henkilökuntaan ja asia hoituu.

             Kohteen Bali Lomakeskukset hemmottelevat ylellisyydellään

             Lomakeskukset kuuluvat kohteen Bali tasokkaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. Lomakeskuksissa majoittuvien käytössä on yleensä monia mukavuuksia, joihin kuuluvat esimerkiksi uima-allasalueet, kylpylät ja laadukkaat ravintolat. Nämä tekevätkin lomasta nauttimisen helpoksi. Myös huoneet on sisustettu ylelliseen tyyliin – marmorikylpyhuone, parveke upeilla näköaloilla ja muut modernit mukavuudet lisäävät lomanautintoa entisestään.

             Kohteen Bali Lomakeskukset – lomaile edullisesti

             Kohteen Bali Lomakeskukset tarjoavat myös mahdollisuuden loman viettämiseen edulliseen hintaan. Koska huonetyypeissä on runsaasti valinnan varaa, tämä mahdollistaa hintatason pysymisen kilpailukykyisenä moniin muihin majoituspaikkoihin verrattuna. Saatavilla on myös erilaisia pakettitarjouksia ja muita alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää lomakustannuksissa. Lapset saattavat esimerkiksi majoittua ilmaiseksi, mikä on hyvä uutinen, kun suunnittelet lomaa lasten kanssa. Joissakin lomakeskuksissa hintaan sisältyy täysihoito, jolloin rahaa ei kulu ravintoloissa syömiseen. Monissa kohteissa on tarjolla myös ilmainen kuljetuspalvelu, jota on kätevä käyttää taksin sijaan.

             Löydä ebookersilta kohteen Bali parhaat Lomakeskukset

             ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Bali Lomakeskukset, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen majoituspaikat.

             Kohteen Bali Lomakeskukset sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin

             Kohteen Bali Lomakeskukset ovat sopiva lomanviettopaikka monenlaisille matkailijoille. Lomakeskukset sopivat erilaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja sopiva vaihtoehto löytyy niin lapsiperheille, häämatkalaisille kuin seikkailulomista pitävillekin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että lomakeskukset ovat kooltaan isoja, joten niiden alueelle mahtuu monenlaisia palveluita. Kaikki tarvittava löytyy aivan läheltä – hienoista ravintoloista ja leikkipaikoista uima-altaisiin ja golfkenttiin.

             Kohteen Bali Lomakeskukset tarjoavat mahdollisuuden helpon loman viettämiseen. Paikalla on runsaasti henkilökuntaa, jonka tehtävänä on huolehtia lomanviettäjien tarpeista. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyse sitten retkijärjestelyistä tai iltapalan tilaamisesta huoneeseen. On helppo päästä lomatunnelmaan, kun kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Jos kaipaat pesulapalveluita tai rentouttavaa hierontaa, riittää, kun otat yhteyttä henkilökuntaan ja asia hoituu.

             Kohteen Bali Lomakeskukset hemmottelevat ylellisyydellään

             Lomakeskukset kuuluvat kohteen Bali tasokkaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. Lomakeskuksissa majoittuvien käytössä on yleensä monia mukavuuksia, joihin kuuluvat esimerkiksi uima-allasalueet, kylpylät ja laadukkaat ravintolat. Nämä tekevätkin lomasta nauttimisen helpoksi. Myös huoneet on sisustettu ylelliseen tyyliin – marmorikylpyhuone, parveke upeilla näköaloilla ja muut modernit mukavuudet lisäävät lomanautintoa entisestään.

             Kohteen Bali Lomakeskukset – lomaile edullisesti

             Kohteen Bali Lomakeskukset tarjoavat myös mahdollisuuden loman viettämiseen edulliseen hintaan. Koska huonetyypeissä on runsaasti valinnan varaa, tämä mahdollistaa hintatason pysymisen kilpailukykyisenä moniin muihin majoituspaikkoihin verrattuna. Saatavilla on myös erilaisia pakettitarjouksia ja muita alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää lomakustannuksissa. Lapset saattavat esimerkiksi majoittua ilmaiseksi, mikä on hyvä uutinen, kun suunnittelet lomaa lasten kanssa. Joissakin lomakeskuksissa hintaan sisältyy täysihoito, jolloin rahaa ei kulu ravintoloissa syömiseen. Monissa kohteissa on tarjolla myös ilmainen kuljetuspalvelu, jota on kätevä käyttää taksin sijaan.

             Löydä ebookersilta kohteen Bali parhaat Lomakeskukset

             ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Bali Lomakeskukset, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen majoituspaikat.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Bali

             Näytä kaikki 10 963 majoitusliikettä kohteessa Bali
             Grand Hyatt Bali 135 €
             Grand Hyatt Bali

             Grand Hyatt Bali

             Kawasan Wisata Nusa Dua BTDC, Nusa Dua, Bali
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Bukitin niemimaa, Nusa Duan ranta ja Bali Nusa Dua -teatteri ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Bali Nusa Duan konferenssikeskus ja Geger Beach ovat myös 3 kilometrin päässä.

              Novotel Bali Ngurah Rai Airport 59 €
              Novotel Bali Ngurah Rai Airport

              Novotel Bali Ngurah Rai Airport

              Jalan Raya Ngurah Rai, Tuban, Bali
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Segaran ranta, Tubanin ranta ja Lippo Mall sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Waterbom Balin vesipuisto ja Kutan ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

               Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport 42 €
               Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport

               Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport

               Jalan Airport Ngurah Rai, No. 7 Kuta, Tuban, Bali
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Waterbom Balin vesipuisto, Kutan ranta ja Beachwalk Shopping Centerin ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Krisna-ostoskeskus ja Tanjung Benoa Beach ovat myös 15 kilometrin päässä.

                The Vira Bali Boutique Hotel & Suite 61 €
                The Vira Bali Boutique Hotel & Suite

                The Vira Bali Boutique Hotel & Suite

                Jalan Kartika Plaza No. 127, Tuban, Kuta, Bali
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Discovery Shopping Mall (ostoskeskus) ja Waterbom Balin vesipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kutan ranta ja Beachwalk Shopping Centerin ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.