Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Clichy

89 €
Hôtel Résidence Europe

Hôtel Résidence Europe

3.0 kautta 5.0 52 Boulevard Du Général Leclerc, Clichy, Hauts-de-Seine
Hôtel Résidence Europe on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden hotellissa on 109 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
96 €
Atypik Hôtel

Atypik Hôtel

3.0 kautta 5.0 20 Rue Villeneuve, Clichy, Hauts-de-Seine
Atypik Hôtel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntoklubin ja baarin. Tässä vuonna 1911 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 47 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
99 €
Holiday Inn Paris - Porte de Clichy

Holiday Inn Paris - Porte de Clichy

4.0 kautta 5.0 2 Rue Du 8 Mai 1945, Clichy, Hauts-de-Seine
Holiday Inn Paris - Porte de Clichy on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 262 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
72 €
Ibis Styles Paris Mairie de Clichy

Ibis Styles Paris Mairie de Clichy

3.0 kautta 5.0 14, rue Dagobert, Clichy, Hauts-de-Seine
Ibis Styles Paris Mairie de Clichy on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja välipalabaarin/delin. Tässä 3 tähden hotellissa on 44 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
92 €
Aparthotel Adagio access Paris Clichy

Aparthotel Adagio access Paris Clichy

3.0 kautta 5.0 19-23 Avenue Anatole France, Clichy, Hauts-de-Seine
Aparthotel Adagio access Paris Clichy on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 139 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
79 €
ibis budget Paris Clichy Mairie

ibis budget Paris Clichy Mairie

18 20 Rue Palloy, Clichy, Hauts-de-Seine
Ibis budget Paris Clichy Mairie on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä vuonna 2018 rakennetussa hotellissa on 88 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
70 €
L'IMPRIMERIE Hôtel

L'IMPRIMERIE Hôtel

4.0 kautta 5.0 15 rue Victor Méric, Clichy
L'IMPRIMERIE Hôtel on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 49 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
89 €
ibis Clichy Centre Mairie

ibis Clichy Centre Mairie

3.0 kautta 5.0 4 Rue Marcellin Berthelot, Clichy, Hauts-de-Seine
Ibis Clichy Centre Mairie on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 53 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
89 €
Les Appartements Paris Clichy

Les Appartements Paris Clichy

63 Boulevard Jean Jaures, Clichy
Les Appartements Paris Clichy on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä huoneistohotellissa on 19 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
99 €
Paris hôtel

Paris hôtel

2.0 kautta 5.0 3 Rue Henri Poincaré, Clichy, Hauts-de-Seine
Paris hôtel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
94 €
Grand Hotel Clichy

Grand Hotel Clichy

3.0 kautta 5.0 36 Boulevard Jean Jaures, Clichy, Hauts-de-Seine
Grand Hotel Clichy on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Place de Clichy (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
125 €
Hampton by Hilton Paris Clichy

Hampton by Hilton Paris Clichy

7 Boulevard du General Leclerc, Clichy, Hauts-de-Seine
Hampton by Hilton Paris Clichy on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Galeries Lafayette (tavaratalo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä hotellissa on 156 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
89 €
Campanile Paris - Clichy Centre

Campanile Paris - Clichy Centre

3.0 kautta 5.0 3 Place Du Marche, Clichy, Hauts-de-Seine
Campanile Paris - Clichy Centre on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 45 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
89 €
ibis Paris Porte de Clichy Centre

ibis Paris Porte de Clichy Centre

3.0 kautta 5.0 15, boulevard Victor Hugo, Clichy, Hauts-de-Seine
Ibis Paris Porte de Clichy Centre on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 124 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
88 €
Moov'Appart Hotel Clichy

Moov'Appart Hotel Clichy

107 Rue Martre, Clichy, Hauts-de-Seine
Moov'Appart Hotel Clichy sijaitsee lähellä kohdetta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä huoneistohotellissa on 50 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Clichy

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Clichy

Näytä kaikki

Kohteen Clichy hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Clichy? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 19 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Clichy löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Clichy, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Clichy tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 4 halpaa hotellia
 • 6 lapsiystävällistä hotellia
 • 9 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Clichy


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Clichy, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Clichy niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Ibis Styles Paris Mairie de Clichy
 • Hôtel Résidence Europe

Tämä kohteen Clichy majoitusliike on suosittu asiakkaiden keskuudessa uima-altaan takia:

 • Hôtel Résidence Europe

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Clichy pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Hôtel Résidence Europe
 • Atypik Hôtel
 • Holiday Inn Paris - Porte de Clichy

Kohteeseen Clichy tutustuminen


Clichy tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Clichy ja sen lähellä kuuluu:

 • Riemukaari
 • Galeries Lafayette
 • Eiffel-torni
 • Pariisin katakombit
 • Versaillesin palatsi
 • Parc Monceau
 • Moulin Rouge

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Clichy, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Pariisi (ORY-Orly). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Clichy?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Clichy, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Clichy, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 14°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 136 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 24°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 154 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 24°C ja öisin 10°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 171 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 18°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 155 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Clichy on 616 cm.

Viimeksi varatut hotellit Clichy

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.