Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Fort Lauderdale Executiven lentoasema

Hae hinnat
Holiday Inn Express & Suites Ft. Lauderdale N - Exec Airport

Holiday Inn Express & Suites Ft. Lauderdale N - Exec Airport

2.5 kautta 5.0 1500 West Commercial Blvd, Fort Lauderdale, FL
Holiday Inn Express & Suites Ft. Lauderdale N - Exec Airport on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fort Lauderdale -stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 100 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi jääkaapin ja mikroaaltouunin.
Hae hinnat
Kaunis Hotelli Ft Lauderdalessa

Kaunis Hotelli Ft Lauderdalessa

2440 W Cypress Creek Rd, Fort Lauderdale, FL
Kaunis Hotelli Ft Lauderdalessa sijaitsee lähellä kohdetta Butterfly World (perhoskeskus). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television.
Hae hinnat
Courtyard by Marriott Fort Lauderdale North/Cypress Creek

Courtyard by Marriott Fort Lauderdale North/Cypress Creek

3.0 kautta 5.0 2440 West Cypress Creek Road, Fort Lauderdale, FL
Courtyard by Marriott Fort Lauderdale North/Cypress Creek on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Butterfly World (perhoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 136 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
65 €
HomeTowne Studios Fort Lauderdale

HomeTowne Studios Fort Lauderdale

2.0 kautta 5.0 3031 West Commercial Blvd, Fort Lauderdale, FL
HomeTowne Studios Fort Lauderdale on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Fort Lauderdale -stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 129 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
62 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Ft Lauderdale Cypress Cr

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Ft Lauderdale Cypress Cr

2.5 kautta 5.0 999 W Cypress Creek Rd, Fort Lauderdale, FL
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Ft Lauderdale Cypress Cr on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fort Lauderdale -stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 145 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
119 €
Towneplace Suites by Marriott Ft Lauderdale West

Towneplace Suites by Marriott Ft Lauderdale West

2.5 kautta 5.0 3100 W Prospect Rd, Fort Lauderdale, FL
Towneplace Suites by Marriott Ft Lauderdale West on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Fort Lauderdale -stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 94 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Best Western Ft. Lauderdale I-95 Inn

Best Western Ft. Lauderdale I-95 Inn

2.5 kautta 5.0 4800 Powerline Road, Oakland Park, Fort Lauderdale, FL
Best Western Ft. Lauderdale I-95 Inn on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fort Lauderdale -stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 85 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
79 €
Fort Lauderdale Grand Hotel

Fort Lauderdale Grand Hotel

3.0 kautta 5.0 4900 Powerline Road, Fort Lauderdale, FL
Fort Lauderdale Grand Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fort Lauderdale -stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 195 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
38 €
Plaza Hotel Fort Lauderdale

Plaza Hotel Fort Lauderdale

3.5 kautta 5.0 5100 N State Rd 7, Fort Lauderdale, FL
Plaza Hotel Fort Lauderdale on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Fort Lauderdale -stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 269 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Lentokenttähotellit Fort Lauderdale Executiven lentoasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Fort Lauderdale Executiven lentoasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Fort Lauderdale Executiven lentoasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Fort Lauderdale Executiven lentoasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Fort Lauderdale Executiven lentoasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Fort Lauderdale Executiven lentoasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Fort Lauderdale Executiven lentoasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Fort Lauderdale Executiven lentoasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Fort Lauderdale Executiven lentoasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Fort Lauderdale Executiven lentoasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Fort Lauderdale Executiven lentoasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Fort Lauderdale Executiven lentoasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Fort Lauderdale

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.