Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot México

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä México

Lennot Mexico Cityyn, Meksikon valtavaan, toiminnantäyteiseen pääkaupunkiin

Meksikon pääkaupunki México, jota kutsutaan usein myös sen Yhdysvalloissa käytössä olevalla nimellä Mexico City, on arviolta 20 miljoonan asukkaan suurkaupunki, jossa on valtavasti nähtävää ja koettavaa. Kaupunki on kiireinen ja välillä suorastaan kaoottinen, mutta tarjoilee vierailijoilleen rutkasti tapahtumia, taidetta, katukulttuuria, historiaa ja upeaa arkkitehtuuria. Kaupungin lukuisilla areenoilla pääsee nauttimaan niin musiikista kuin jalkapallostakin. Lisäksi Mexico Cityssä on erinomaiset ostosmahdollisuudet ja vilkas yöelämä. Lennot Mexico Cityyn vievät sinut aivan uudenlaiselle kaupunkilomalle, josta ei varmasti puutu toimintaa!

Varaa kauttamme halvat lennot Mexico Cityyn

Mexico Cityyn ei ole tällä hetkellä saatavilla suoria lentoyhteyksiä Suomesta, mutta yhdellä vaihdolla matka tähän kaukaiseen pääkaupunkiin sujuu yllättävänkin sujuvasti. Nopein lento Mexico Cityyn kulkee yleensä joko Madridin, Amsterdamin tai Pariisin kautta, ja tällöin matkaa saa tehdä suuntaansa vajaasta 16 tunnista aina 20 tuntiin. Edullisimmillaan lennot ovat marras–joulukuussa. Yhden välilaskun lentoja operoivat muun muassa Finnair yhteistyökumppaninsa Iberian kanssa, KLM, Aeromexico ja Air France. Myös kahden välilaskun yhteys on hyvä vaihtoehto Mexico Cityyn lennettäessä. Matka-aika on tällöinkin pääsääntöisesti alle 20 tuntia suuntaansa, ja vaihdot tapahtuvat useimmiten yllä mainituilla lentoasemilla tai muissa Euroopan suurissa kaupungeissa, kuten Brysselissä tai Frankfurtissa.

Halvat lennot Mexico Cityyn ovat sinun, kun varaat ne ebookersin kautta. Kokeile helppoa matkahakuamme ja vertaa eri lentoyhteyksiä keskenään. Varaa edulliset lennot Mexico Cityyn ja koe, millaista elämä on yhdessä maailman suurimmista kaupungeista!

Liikkuminen Mexico Cityssä

Mexico Cityn kansainvälinen lentoasema eli Benito Juárezin lentoasema sijaitsee noin 12 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasemalta pääsee kaupunkiin useammallakin liikennevälineellä, joista ehkäpä helpoin on taksi. Turvallisimpia takseja ovat sitio-taksit sekä radiotaksit, ja hinnasta kannattaa aina sopia etukäteen. Turvallinen vaihtoehto ovat myös hotellien omat taksit, jotka ovat usein hieman muita kulkuvälineitä kalliimpia, sekä Uber-taksit, jotka ovat Meksiko Cityssä laillisia. Taksin hinta vaihtelee, mutta yleensä sen tulisi olla 150, korkeintaan 200 peson tienoilla.

Lentoasemalta pääsee keskustaan myös metrolla. Metroasema löytyy terminaalin 1 portin 1 ulkopuolelta, ja matka maksaa viisi pesoa. Metro ei kuitenkaan ole paras valinta, jos mukana on rutkasti matkatavaraa, sillä vaunut voivat olla varsinkin ruuhka-aikaan melkoisen täysiä. Metroa hieman kalliimpi mutta mukavampi vaihtoehto on niin kutsuttu metrobussi, jonka linjalla 4 pääsee kummastakin terminaalista näppärästi kaupungin historialliseen keskustaan. Metrobussit kulkevat omilla kaistoillaan, joten matkanteko on suhteellisen nopeaa esimerkiksi taksiin verrattuna. Matka lentoasemalta kaupungin keskustaan maksaa metrobussilla 40 pesoa, johon sisältyy uudelleen ladattavan matkakortin hinta. Kerran ostettua matkakorttia voi hyödyntää koko loman ajan.

Kuumuutta ja kulttuuria

Meksiko Cityn säät ovat hyvin vaihtelevia: aurinkoisina päivinä on kuuma ja matkailijan on muistettava suojautua hyvin polttavalta auringolta, kun taas varsinkin talviaikaan lämpötilat voivat tippua öisin jopa 10 asteen alapuolelle. Kesäkuusta lokakuuhun kaupungissa on sadekausi, jolloin vettä tulee reilusti lähes päivittäin. Paras aika vierailla kaupungissa onkin maaliskuulta toukokuulle, jolloin lämpötilat kohoavat mukavan korkeiksi, eivätkä kesän sateet ole vielä alkaneet.

Meksiko Cityssä kannattaa vierailla historiallisen keskustan lisäksi ainakin alkuperäiskulttuureita esittelevässä antropologisessa museossa sekä kaupungin muissa museoissa, joita onkin tarjolla melkoinen määrä. Museoista ehkäpä suosituin varsinkin turistien keskuudessa on Frida Kahlon museo. Mexico Citystä pääsee kätevästi myös päiväretkelle esimerkiksi Teotihuacánin atsteekkitemppelialueelle, jossa maan historiaa pääsee ihailemaan paalupaikalta.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen México?

American Airlines, Air France, Finnair, Turkish Airlines, Iberia

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.