Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot München

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Franz Josef Straussin kansainvälinen lentoasema
Kohdekaupunki München
Lennon hinta 143 €

Lennot München

München, tuo Oktoberfestin ja FC Bayern Münchenin kotipaikka, ottaa matkalaiset lämpimästi vastaan minä vuodenaikana tahansa. Jos haluat välttää kiivaimmat turistiajat, kannattaa tähän kauniiseen kaupunkiin lähteä tutustumaan keväällä. Kesän jalkapallokausi ja Baijerin moninaiset harrastusmahdollisuudet tuovat kaupunkiin vierailijoita ympäri maailmaa. Syksyn Oktoberfest kokoaa oluenystävät yhteen, ja loppuvuoden joulumarkkinat ovat kaikkien jouluihmisten unelma. Olipa matkasi tarkoitus mikä vain, varaa edulliset lennot Müncheniin kauttamme!

Saapuminen Müncheniin

Lennot Müncheniin laskeutuvat Franz-Joseph-Straussin lentokentälle, mutta osa halpalentoyhtiöistä liikennöi ”Munich West” –kentälle Memmingeniin, mistä on 110km Münchenin keskustaan. Kentältä pääsee kuitenkin helposti bussikuljetuksella kaupunkiin, ja lippu kannattaakin varata etukäteen, jolloin matkasta selviää alle 20 eurolla.

Franz-Joseph-Straussilta keskustaan matkaaminen on nopeinta taksilla, jolloin matka kestää n. 30-40 minuuttia. Lompakko tosin köyhtyy matkasta vähintään 65 euroa, eli jos et ole matkassa minuuttiaikataululla, kannattaa hypätä mieluummin junaan S1 tai S8, joilla matka kestää n. 40-60 minuuttia, ja maksaa n. 10 euroa. Jos aiot matkustaa saman päivän aikana enemmänkin, osta kerralla Tageskarte, mikä on voimassa seuraavaan aamukuuteen asti ja maksaa vain pari euroa enemmän.

Perillä Münchenissä nähtävyyksiin kannattaa tutustua kävellen, mutta jos olet lähdössä pitemmälle tai huono keli yllättää, kaupungin julkinen liikenne pelastaa. S- ja U-Bahn –juna kulkevat säännöllisesti ja nopeasti paikasta toiseen, ja raitiovaunut kuljettavat pääväylistä syrjäisemmille seuduille. Yöllä kannattaa napata yöbussi, mikäli matka takaisin hotellille on pitkä.

Olitpa lähdössä työ- tai lomamatkalle, tulet varmasti nauttimaan reissustasi. Varaa siis samantien lentosi Müncheniin ja valmistaudu mahtavaan matkaan!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen München?

SAS, Air Baltic, Air France, Norwegian Air Shuttle, KLM, Norwegian Air International Ltd, Finnair, Lufthansa

Kartta

Usein Kysytyt Kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen München?

✔️ Lennot kohteeseen München maksavat yleensä 141 €–208 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen München, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 108 €. Halpaa lentoa kohteeseen München etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että helmikuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen München?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen München on toukokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen München?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen München helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen München saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen München?

✔️ Voit muuttaa kohteen München lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen München?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen München helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen München lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen München, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on SAS, Air Baltic, Air France, Norwegian Air Shuttle, KLM, Norwegian Air International Ltd, Finnair, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.