Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Kohteen München Parhaimmat Pakettimatkat

München lento + hotelli economyluokan lennoilla

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Franz Josef Straussin kansainvälinen lentoasema
Kohdekaupunki München
Lennon hinta 203 €

Lennot München

München, tuo Oktoberfestin ja FC Bayern Münchenin kotipaikka, ottaa matkalaiset lämpimästi vastaan minä vuodenaikana tahansa. Jos haluat välttää kiivaimmat turistiajat, kannattaa tähän kauniiseen kaupunkiin lähteä tutustumaan keväällä. Kesän jalkapallokausi ja Baijerin moninaiset harrastusmahdollisuudet tuovat kaupunkiin vierailijoita ympäri maailmaa. Syksyn Oktoberfest kokoaa oluenystävät yhteen, ja loppuvuoden joulumarkkinat ovat kaikkien jouluihmisten unelma. Olipa matkasi tarkoitus mikä vain, varaa edulliset lennot Müncheniin kauttamme!

Saapuminen Müncheniin

Lennot Müncheniin laskeutuvat Franz-Joseph-Straussin lentokentälle, mutta osa halpalentoyhtiöistä liikennöi ”Munich West” –kentälle Memmingeniin, mistä on 110km Münchenin keskustaan. Kentältä pääsee kuitenkin helposti bussikuljetuksella kaupunkiin, ja lippu kannattaakin varata etukäteen, jolloin matkasta selviää alle 20 eurolla.

Franz-Joseph-Straussilta keskustaan matkaaminen on nopeinta taksilla, jolloin matka kestää n. 30-40 minuuttia. Lompakko tosin köyhtyy matkasta vähintään 65 euroa, eli jos et ole matkassa minuuttiaikataululla, kannattaa hypätä mieluummin junaan S1 tai S8, joilla matka kestää n. 40-60 minuuttia, ja maksaa n. 10 euroa. Jos aiot matkustaa saman päivän aikana enemmänkin, osta kerralla Tageskarte, mikä on voimassa seuraavaan aamukuuteen asti ja maksaa vain pari euroa enemmän.

Perillä Münchenissä nähtävyyksiin kannattaa tutustua kävellen, mutta jos olet lähdössä pitemmälle tai huono keli yllättää, kaupungin julkinen liikenne pelastaa. S- ja U-Bahn –juna kulkevat säännöllisesti ja nopeasti paikasta toiseen, ja raitiovaunut kuljettavat pääväylistä syrjäisemmille seuduille. Yöllä kannattaa napata yöbussi, mikäli matka takaisin hotellille on pitkä.

Olitpa lähdössä työ- tai lomamatkalle, tulet varmasti nauttimaan reissustasi. Varaa siis samantien lentosi Müncheniin ja valmistaudu mahtavaan matkaan!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen München?Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.