Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Nusa Dua

92 €
Meliã Bali

Meliã Bali

5.0 kautta 5.0 Kawasan Wisata, BTDC Lot 1, Nusa Dua, Bali
Meliã Bali on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nusa Duan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 494 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
53 €
SOL by Meliá Benoa Bali

SOL by Meliá Benoa Bali

5.0 kautta 5.0 Jalan Pratama Tanjung Benoa, Nusa Dua, Bali
SOL by Meliá Benoa Bali on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tanjung Benoa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 128 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
63 €
Nusa Dua Beach Hotel & Spa

Nusa Dua Beach Hotel & Spa

4.5 kautta 5.0 Kawasan Pariwisata Nusa Dua Lot North 4, Nusa Dua, Bali
Nusa Dua Beach Hotel & Spa on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Balin kansainvälinen kokouskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 382 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
The Mulia Bali

The Mulia Bali

5.0 kautta 5.0 Jalan Raya Nusa Dua Selatan, Kawasan Sawangan, Nusa Dua, Bali
The Mulia Bali on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Geger Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 6 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 111 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
68 €
Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

4.5 kautta 5.0 Jalan Pratama 74 Tanjung Benoa, Nusa Dua, Bali
Grand Mirage Resort & Thalasso Bali on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tanjung Benoa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen valet-pysäköinnin sekä 3 ulkouima-allasta ja 8 ravintolaa. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 377 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaat.
58 €
Hilton Bali Resort

Hilton Bali Resort

5.0 kautta 5.0 Jl. Raya Nusa Dua Selatan, PO BOX 18, Nusa Dua, Bali
Hilton Bali Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 407 huonetta 24 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Resort

Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Resort

5.0 kautta 5.0 Kawasan Pariwisata Lot Sw1, Nusa Dua, Bali
Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua Resort on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bali Collection-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 250 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
The Ritz-Carlton, Bali

The Ritz-Carlton, Bali

5.0 kautta 5.0 Jalan Raya Nusa Dua Lot #3, Sawangan, Nusa Dua, Bali
The Ritz-Carlton, Bali on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 313 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille syvät kylpyammeet ja parvekkeet/patiot.
88 €
The Laguna, a Luxury Collection Resort & Spa, Nusa Dua, Bali

The Laguna, a Luxury Collection Resort & Spa, Nusa Dua, Bali

5.0 kautta 5.0 Kawasan Pariwisata Lot N2, Nusa Dua, Bali
The Laguna, a Luxury Collection Resort & Spa, Nusa Dua, Bali on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bali Collection-ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 287 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille syvät kylpyammeet ja takat.
Hae hinnat
Grand Hyatt Bali

Grand Hyatt Bali

5.0 kautta 5.0 Kawasan Wisata Nusa Dua BTDC, Nusa Dua, Bali
Grand Hyatt Bali on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nusa Duan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 5 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 636 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaat.
Hae hinnat
The Bale

The Bale

5.0 kautta 5.0 Jl. Raya Nusa Dua Selatan, P.O. Box 76, Nusa Dua, Bali
The Bale on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Geger Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 29 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
38 €
Grand Whiz Hotel Nusa Dua

Grand Whiz Hotel Nusa Dua

3.5 kautta 5.0 Blok T, Kawasan Wisata, Nusa Dua, Bali
Grand Whiz Hotel Nusa Dua on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bukitin niemimaa on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 126 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
123 €
Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort

Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort

5.0 kautta 5.0 Lot N5 Nusa Dua Tourism Complex, Nusa Dua, Bali
Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bali Nusa Duan konferenssikeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 415 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
295 €
Samabe Bali Suites & Villas

Samabe Bali Suites & Villas

5.0 kautta 5.0 Jl Pura Barong-Barong Sawangan, Nusa Dua, Bali
Samabe Bali Suites & Villas on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 81 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
68 €
Novotel Bali Nusa Dua

Novotel Bali Nusa Dua

4.5 kautta 5.0 Jl. Pantai Mengiat, BTDC Complex, Nusa Dua, Bali
Novotel Bali Nusa Dua on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bukitin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 173 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Nusa Dua

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Nusa Dua

Näytä kaikki

Kohteen Nusa Dua hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Nusa Dua? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Tanjung Benoa, Nusa Duan ranta ja Bali Nusa Dua -teatteri. Voit valita 491 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Nusa Dua löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Nusa Dua, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Nusa Dua tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 90 lentokenttähotellia
 • 34 halpaa hotellia
 • 90 lapsiystävällistä hotellia
 • 41 luksushotellia
 • 5 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Nusa Dua

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Nusa Dua, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Nusa Dua niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Grand Mirage Resort & Thalasso Bali
 • Hotel Nikko Bali Benoa Beach
 • Plagoo Holiday Hotel

Nämä kohteen Nusa Dua hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Grand Mirage Resort & Thalasso Bali
 • Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort
 • Hilton Bali Resort

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Nusa Dua hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Mulia Resort
 • The Laguna, a Luxury Collection Resort & Spa, Nusa Dua, Bali
 • Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

Kohteeseen Nusa Dua tutustuminen

Rentouttava Nusa Dua on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja urheilutapahtumista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Nusa Dua ja sen lähellä kuuluu:

 • Tanjung Benoa
 • Nusa Duan ranta
 • Bali Nusa Dua -teatteri
 • Bali Collection-ostoskeskus
 • Waterblowin rantamuodostelma
 • Geger Beach
 • Moon Cot Sarin kilpikonnafarmi

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Nusa Dua, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Denpasar (DPS-Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Nusa Dua?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Nusa Dua, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Huhtikuu ja marraskuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Nusa Dua, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä heinäkuu ja kesäkuu. Tammikuu ja helmikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas elokuu ja syyskuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 33 °C ja öisin 22 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 503 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 33 °C päivisin ja 20 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 270 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 31 °C ja öisin 20 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 58 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 33 °C ja 22 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 343 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Nusa Dua on 1174 cm.

Viimeksi varatut hotellit Nusa Dua

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.