Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
3.4. - 5.4.
Ensi viikonloppuna
10.4. - 12.4.

Suosituimmat Plantation hotellit

136 €
Sheraton Suites Fort Lauderdale Plantation

Sheraton Suites Fort Lauderdale Plantation

4.0 kautta 5.0 311 N University Dr, Plantation, FL
Sheraton Suites Fort Lauderdale Plantation on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Broward Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 263 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
124 €
Residence Inn By Marriott Fort Lauderdale Plantation

Residence Inn By Marriott Fort Lauderdale Plantation

3.0 kautta 5.0 130 N University Dr, Plantation, FL
Residence Inn By Marriott Fort Lauderdale Plantation on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Broward Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 138 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
52 €
Sawgrass Inn & Conference Center

Sawgrass Inn & Conference Center

2.5 kautta 5.0 1711 N. University Dr, Plantation, FL
Sawgrass Inn & Conference Center on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sawgrass Mills. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 180 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
94 €
Staybridge Suites Ft. Lauderdale-Plantation

Staybridge Suites Ft. Lauderdale-Plantation

3.0 kautta 5.0 410 N Pine Island Rd, Plantation, FL
Staybridge Suites Ft. Lauderdale-Plantation on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Broward Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 141 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
90 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Plantation at SW 6th St

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Plantation at SW 6th St

2.5 kautta 5.0 7901 SW 6th St, Plantation, FL
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Plantation at SW 6th St on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Broward Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 104 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Renaissance Fort Lauderdale-Plantation Hotel

Renaissance Fort Lauderdale-Plantation Hotel

4.0 kautta 5.0 1230 S Pine Island Rd, Plantation, FL
Renaissance Fort Lauderdale-Plantation Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jacaranda Golf Club. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 250 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.
87 €
Holiday Inn Express Hotel & Suites Ft. Lauderdale-Plantation

Holiday Inn Express Hotel & Suites Ft. Lauderdale-Plantation

3.0 kautta 5.0 1701 N University Dr, Plantation, FL
Holiday Inn Express Hotel & Suites Ft. Lauderdale-Plantation on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sawgrass Mills. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 156 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
136 €
Hyatt Place Ft. Lauderdale/Plantation

Hyatt Place Ft. Lauderdale/Plantation

3.0 kautta 5.0 8530 W Broward Blvd, Plantation, FL
Hyatt Place Ft. Lauderdale/Plantation on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Broward Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 126 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
82 €
Extended Stay America Fort Lauderdale - Plantation

Extended Stay America Fort Lauderdale - Plantation

2.5 kautta 5.0 7755 Sw 6th St, Plantation, FL
Extended Stay America Fort Lauderdale - Plantation on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Broward Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 104 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Rantahotellit – Plantation

Rantaloma kohteessa Plantation on valinta, jota et tule katumaan! Meitä on monenlaisia, mutta valtaosalle sana "loma" tuo väistämättä mieleen meren ja rannan. Monille ranta tarjoaa ennen muuta virkistystä, mutta vähintään yhtä tärkeä on siltä avautuva maisema, joka poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä. Rannalla myös tapahtuu: hiekalla voit levätä, ottaa aurinkoa, lukea ja pelata monenlaisia pelejä; vedessä puolestaan kellua, uida, snorklata ja sukeltaa. Varaa majoitus rannalla kohteessa Plantation nyt, ja ota kaikki irti tästä huippukohteesta!

Monia kiinnostavat nimenomaan kohteen Plantation rantahotellit. Tämä on ymmärrettävää, sillä täällä jos jossain ihmiset haluavat aivan veden äärelle. Kannattaa myös muistaa, että hotelli lähellä rantaa ei ole sama asia kuin hotelli rannalla. Vaikka poikkeuksiakin toki löytyy, lähellä rantaa sijaitsevat hotellit ovat usein jonkin suuremman rakennuksen takana ja/tai meluisan kadun varrella, mikä voi vähentää viihtyvyyttä huomattavasti. Erityisen rasittava hotellin ja rannan välinen matka on silloin, kun haluat käydä myös uimassa. Kun hotellisi on rannalla, voit suunnata sen hiekalle vaikka uima-asussa. Lisäksi vältät kassien raahaamisen, kun tavaroita voi hakea huoneesta milloin haluaa. Erityisen hyödyllistä tämä on, jos mukanasi on pieniä lapsia. Heidän kanssaan kun sattuu ja tapahtuu.

Hotellit rannalla kohteessa Plantation ovat erittäin suosittuja, joten varaus kannattaa tehdä ajoissa. Etenkin sesonkiaikaan kaikki haluavat rannalle, mikä voi nostaa hintoja melkoisesti. Kaikkein kovin sesonkiaika on kuitenkin yleensä verrattain lyhyt, joten jo pieni muutos matkapäiviin voi pudottaa hintoja tuntuvasti. Kannattaa myös pyrkiä ajoittamaan yöpyminen arkipäiville, sillä viikonloppuisin moni kohteen Plantation rantahotelli täyttyy myös paikallisista. Halvimmat hinnat ovat tietysti tarjolla matalan sesongin aikaan. Silloin monet kohteen Plantation rantahotellit pudottavat hintojaan huomattavasti, mutta tarjoavat silti täysin huippusesongin veroista palvelua. Tällaisina aikoina alueen rantahotelleja voi suositella täydellistä hermolepoa tai vaikka työrauhaa etsiville.

Helpoiten löydät hotelleja rannalla kohteessa Plantation sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee vain antaa matkapäiväsi, niin saat hetkessä eteesi parhaat hotellit ja halvimmat hinnat. Mitä siis odotat – tutustu vaihtoehtoihin jo tänään!

Viimeksi varatut Plantation Hotellit

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.