Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Rungis

52 €
All Suites Appart Hôtel Orly Rungis

All Suites Appart Hôtel Orly Rungis

3.0 kautta 5.0
All Suites Appart Hôtel Orly Rungis on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Marché International de Rungis (tukkutori). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja välipalabaarin/delin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 135 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
76 €
Hilton Garden Inn Paris Orly Airport

Hilton Garden Inn Paris Orly Airport

4 place des Etats Unis, Rungis
Hilton Garden Inn Paris Orly Airport sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä hotellissa on 105 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille älytelevisiot ja sadesuihkupäät.
72 €
Best Western Plus Paris Orly Airport

Best Western Plus Paris Orly Airport

4.0 kautta 5.0
Best Western Plus Paris Orly Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 171 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Premiere Classe Orly Rungis

Hotel Premiere Classe Orly Rungis

2.0 kautta 5.0
Hotel Premiere Classe Orly Rungis on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Marché International de Rungis (tukkutori). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 85 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
55 €
Comfort Hotel Rungis Orly

Comfort Hotel Rungis Orly

3.0 kautta 5.0
Comfort Hotel Rungis Orly on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 77 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevision.
75 €
Novotel Paris Orly Rungis

Novotel Paris Orly Rungis

4.0 kautta 5.0
Novotel Paris Orly Rungis on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Marché International de Rungis (tukkutori) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 180 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
75 €
Mercure Paris Orly Rungis

Mercure Paris Orly Rungis

4.0 kautta 5.0
Mercure Paris Orly Rungis on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 kahvilaa ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 190 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
B&B Hotel Orly Rungis Aéroport

B&B Hotel Orly Rungis Aéroport

2.0 kautta 5.0
B&B Hotel Orly Rungis Aéroport on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 94 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
95 €
Hôtel Restaurant Maison Blanche

Hôtel Restaurant Maison Blanche

Hôtel Restaurant Maison Blanche sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Espace Jean Monnet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 26 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
hotelF1 Rungis Orly (rénové)

hotelF1 Rungis Orly (rénové)

7 rue du Pont des Halles, Rungis
HotelF1 Rungis Orly (rénové) on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä hotellissa on 80 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Appartements Rungis Parc Icade Orly

Appartements Rungis Parc Icade Orly

Appartements Rungis Parc Icade Orly sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2015 rakennetussa huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
ibis Paris Orly Rungis

ibis Paris Orly Rungis

3.0 kautta 5.0
Ibis Paris Orly Rungis on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 144 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
57 €
Hotel Le Cardinal

Hotel Le Cardinal

3.0 kautta 5.0 3 rue du Cardinal Mercier, Pariisi
Hotel Le Cardinal on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 77 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
60 €
Hotel Europe Saint Severin Paris

Hotel Europe Saint Severin Paris

3.0 kautta 5.0 38-40 Rue Saint Séverin, Pariisi, Paris
Hotel Europe Saint Severin Paris on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Notre-Damen katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 59 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
63 €
Hotel Monceau Wagram

Hotel Monceau Wagram

4.0 kautta 5.0 7 Rue Rennequin, Pariisi, Paris
Hotel Monceau Wagram on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rue du Faubourg Saint-Honore. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 25 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Rungis

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Rungis

Näytä kaikki

Kohteen Rungis hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Rungis? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 12 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Rungis löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Rungis, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Rungis tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 7 lentokenttähotellia
 • 5 halpaa hotellia
 • 6 lapsiystävällistä hotellia
 • 3 luksushotellia
 • 7 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Rungis

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Rungis, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Tämä kohteen Rungis hotelli on suosittu matkailijoiden keskuudessa uima-altaan takia:

 • Novotel Paris Orly Rungis

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä kohteen Rungis hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Best Western Plus Paris Orly Airport
 • Novotel Paris Orly Rungis
 • All Suites Appart Hôtel Orly Rungis

Kohteeseen Rungis tutustuminen

Rungis tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Rungis ja sen lähellä kuuluu:

 • Espace Jean Monnet
 • Pariisin katakombit
 • AccorHotels Arena
 • Tour Montparnasse
 • Pantheon
 • Luxemburgin puisto
 • Notre-Damen katedraali

Kun järjestät lomaa kohteeseen Rungis, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Rungis?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Rungis, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Rungis, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja toukokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja marraskuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 13 °C ja öisin 1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 227 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 23 °C päivisin ja 5 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 259 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 25 °C ja öisin 10 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 260 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 18 °C ja 2 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 245 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Rungis on 992 cm.

Viimeksi varatut hotellit Rungis

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.