Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Rungis

40 €
All Suites Appart Hôtel Orly Rungis

All Suites Appart Hôtel Orly Rungis

3.0 kautta 5.0
All Suites Appart Hôtel Orly Rungis on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Marché International de Rungis (tukkutori). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja välipalabaarin/delin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 135 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
79 €
Hilton Garden Inn Paris Orly Airport

Hilton Garden Inn Paris Orly Airport

4 place des Etats Unis, Rungis
Hilton Garden Inn Paris Orly Airport sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä hotellissa on 105 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille älytelevisiot ja sadesuihkupäät.
68 €
Best Western Plus Paris Orly Airport

Best Western Plus Paris Orly Airport

4.0 kautta 5.0
Best Western Plus Paris Orly Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 171 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
35 €
Hotel Premiere Classe Orly Rungis

Hotel Premiere Classe Orly Rungis

2.0 kautta 5.0
Hotel Premiere Classe Orly Rungis on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Marché International de Rungis (tukkutori). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 85 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
41 €
Comfort Hotel Rungis Orly

Comfort Hotel Rungis Orly

3.0 kautta 5.0
Comfort Hotel Rungis Orly on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 77 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevision.
75 €
Novotel Paris Orly Rungis

Novotel Paris Orly Rungis

4.0 kautta 5.0
Novotel Paris Orly Rungis on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Marché International de Rungis (tukkutori) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 180 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
75 €
Mercure Paris Orly Rungis

Mercure Paris Orly Rungis

4.0 kautta 5.0
Mercure Paris Orly Rungis on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 kahvilaa ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 190 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
52 €
B&B Hôtel ORLY RUNGIS Aéroport

B&B Hôtel ORLY RUNGIS Aéroport

2.0 kautta 5.0
B&B Hotel Orly Rungis Aéroport on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 94 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
100 €
Hôtel Restaurant Maison Blanche

Hôtel Restaurant Maison Blanche

Hôtel Restaurant Maison Blanche sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Espace Jean Monnet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 26 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
40 €
hotelF1 Rungis Orly (rénové)

hotelF1 Rungis Orly (rénové)

7 rue du Pont des Halles, Rungis
HotelF1 Rungis Orly (rénové) on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä hotellissa on 80 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Appartements Rungis Parc Icade Orly

Appartements Rungis Parc Icade Orly

Appartements Rungis Parc Icade Orly sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2015 rakennetussa huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
58 €
ibis Paris Orly Rungis

ibis Paris Orly Rungis

3.0 kautta 5.0
Ibis Paris Orly Rungis on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maison des Examens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 144 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
71 €
Hotel Le Cardinal

Hotel Le Cardinal

3.0 kautta 5.0 3 rue du Cardinal Mercier, Pariisi
Hotel Le Cardinal on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Machine du Moulin Rougen yökerho. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 77 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
71 €
Hotel Europe Saint Severin Paris

Hotel Europe Saint Severin Paris

3.0 kautta 5.0 38-40 Rue Saint Séverin, Pariisi, Paris
Hotel Europe Saint Severin Paris on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Notre-Damen katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 59 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
68 €
Hotel Monceau Wagram

Hotel Monceau Wagram

4.0 kautta 5.0 7 Rue Rennequin, Pariisi, Paris
Hotel Monceau Wagram on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rue du Faubourg Saint-Honore. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 25 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Rungis

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Rungis

Näytä kaikki

Kohteen Rungis hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Rungis? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 11 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Rungis löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Rungis, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Rungis tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 7 lentokenttähotellia
 • 5 halpaa hotellia
 • 6 lapsiystävällistä hotellia
 • 3 luksushotellia
 • 7 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Rungis


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Rungis, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Tämä kohteen Rungis hotelli on suosittu asiakkaiden keskuudessa uima-altaan takia:

 • Novotel Paris Orly Rungis

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Rungis pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Mercure Paris Orly Rungis
 • Novotel Paris Orly Rungis
 • Best Western Plus Paris Orly Airport

Kohteeseen Rungis tutustuminen


Ystävällinen Rungis on tunnettu retkistä. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Rungis ja sen lähellä kuuluu:

 • Espace Jean Monnet
 • Pariisin katakombit
 • Eiffel-torni
 • Galeries Lafayette
 • Riemukaari
 • Versaillesin palatsi
 • Cartier-säätiön nykytaiteen museo

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Rungis, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Pariisi (ORY-Orly). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Rungis?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Rungis, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Rungis, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Kesäkuu ja joulukuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas marraskuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 13°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 229 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 23°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 262 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 25°C ja öisin 10°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 258 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 18°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 243 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Rungis on 992 cm.

Viimeksi varatut hotellit Rungis

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.