Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Suosituimmat Theater District hotellit

The Michelangelo Hotel 216 €
The Michelangelo Hotel

The Michelangelo Hotel

152 W 51st St, New York, NY
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  The Michelangelo Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Broadway Theatre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1927 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 179 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-television.

  The Pearl New York 155 €
  The Pearl New York

  The Pearl New York

  233 West 49th Street, New York, NY
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   The Pearl New York on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 94 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pillowtop-patjallisen sängyn ja LCD-television.

   Paramount Times Square 95 €
   Paramount Times Square

   Paramount Times Square

   235 West 46th Street, New York, NY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Paramount Times Square on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen, kahvilan ja välipalabaarin/delin. Tässä vuonna 1928 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 605 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.

    Sanctuary Hotel New York 194 €
    Sanctuary Hotel New York

    Sanctuary Hotel New York

    132 West 47th Street, New York, NY
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Sanctuary Hotel New York on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 113 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

     Hyatt Centric Times Square New York 198 €
     Hyatt Centric Times Square New York

     Hyatt Centric Times Square New York

     135 W 45th St, New York, NY
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Hyatt Centric Times Square New York on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 487 huonetta 54 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      The Kimpton Muse Hotel 197 €
      The Kimpton Muse Hotel

      The Kimpton Muse Hotel

      130 W 46th St, New York, NY
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       The Kimpton Muse Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaiset hotellinjohtajan kutsut sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 200 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja minibaarin.

       Casablanca Hotel by Library Hotel Collection 233 €
       Casablanca Hotel by Library Hotel Collection

       Casablanca Hotel by Library Hotel Collection

       147 W 43rd St, New York, NY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Casablanca Hotel by Library Hotel Collection on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 48 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

        Millennium Times Square New York 136 €
        Millennium Times Square New York

        Millennium Times Square New York

        145 W 44th St, New York, NY
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Millennium Times Square New York on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 626 huonetta 52 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

         Viimeksi varatut Theater District Hotellit

         Viimeisimmät Theater District hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.