Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Torremolinos

Apartamentos Bajondillo 54 €
Apartamentos Bajondillo

Apartamentos Bajondillo

Paseo Maritimo s/n, Torremolinos, Malaga
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Apartamentos Bajondillo on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 622 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Palm Beach Club 42 €
  Palm Beach Club

  Palm Beach Club

  Calle Miami s/n, Torremolinos, Malaga
    
   1.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palm Beach Club on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 1 tähden huoneistohotellissa on 86 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja taulutelevision.

   Sol Timor Apartaments 39 €
   Sol Timor Apartaments

   Sol Timor Apartaments

   Salvador Allende 51, Torremolinos, Malaga
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sol Timor Apartaments on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 343 huoneistoa 11 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Dimona Suites 50 €
    Dimona Suites

    Dimona Suites

    Av. Carlota Alessandri 46, Torremolinos, Málaga
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Dimona Suites on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Torremolinosin synagoga. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 27 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Waterfront Santa Clara Apartments Hae hinnat
     Waterfront Santa Clara Apartments

     Waterfront Santa Clara Apartments

     Calle Castillo del Inglés, 11, Torremolinos, Málaga
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Waterfront Santa Clara Apartments on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Zenplaya bajo 8 Playa Bajondillo 39 €
      Zenplaya bajo 8 Playa Bajondillo

      Zenplaya bajo 8 Playa Bajondillo

      Pasaje del Peligro , 14 Bajo 8, Torremolinos
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Zenplaya 2 12 Playa Bajondillo 42 €
       Zenplaya 2 12 Playa Bajondillo

       Zenplaya 2 12 Playa Bajondillo

       pasaje del peligro 14, 2- 12, Torremolinos
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Carihuela Beach Apartments 44 €
        Carihuela Beach Apartments

        Carihuela Beach Apartments

        Calle Carmen 1, Torremolinos, Malaga
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Carihuela Beach Apartments on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Apartamentos Torre de la Roca Hae hinnat
         Apartamentos Torre de la Roca

         Apartamentos Torre de la Roca

         Calle Brasil 18, Torremolinos, Malaga
           
          1.0 kautta 5.0 Tähteä

          Apartamentos Torre de la Roca on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Miguel Arcángelin seurakuntakirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 1 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.

          Apartamentos Playa 76 33 €
          Apartamentos Playa 76

          Apartamentos Playa 76

          Bulto 76, Torremolinos, Malaga
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Apartamentos Playa 76 on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           Apartamentos Los Alamos - Playa 43 €
           Apartamentos Los Alamos - Playa

           Apartamentos Los Alamos - Playa

           Sardinero 23 3-9, Torremolinos, Malaga
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Los Alamos. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan (kauden mukaan). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

            Apartamentos Zenplaya 14 37 €
            Apartamentos Zenplaya 14

            Apartamentos Zenplaya 14

            Pasaje del Peligro 14, Torremolinos
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Apartamentos Zenplaya 14 on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Torremolinos, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Torremolinos todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Torremolinos – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Torremolinos, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Torremolinos nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Torremolinos sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Torremolinos nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Torremolinos Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Torremolinos hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Torremolinos

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Torremolinos, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Torremolinos parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Torremolinos, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Torremolinos todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Torremolinos – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Torremolinos, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Torremolinos nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Torremolinos sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Torremolinos nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Torremolinos Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Torremolinos hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Torremolinos

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Torremolinos, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Torremolinos parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Torremolinos

             Näytä kaikki 942 majoitusliikettä kohteessa Torremolinos
             Melia Costa Del Sol 80 €
             Melia Costa Del Sol

             Melia Costa Del Sol

             Paseo Maritimo 11- Playa De Bajondillo, Torremolinos, Malaga
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              San Miguel Arcángelin seurakuntakirkko, Aqualand Torremolinos ja Sea Life sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan Picasso-museo ja Picasson synnyinkoti ovat myös 20 kilometrin päässä. Torremolinosin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotel Ritual Torremolinos - Adults only 65 €
              Hotel Ritual Torremolinos - Adults only

              Hotel Ritual Torremolinos - Adults only

              Calle de Brasil, 2, Torremolinos, Malaga
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               La Carihuelan ranta ja Bajondillon ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Aqualand Torremolinos ja Benalmádenan venesatama ovat myös 5 kilometrin päässä. Torremolinosin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja El Pinillon asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

               Gran Cervantes By Blue Sea 55 €
               Gran Cervantes By Blue Sea

               Gran Cervantes By Blue Sea

               Las Mercedes S N, Torremolinos, Malaga
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                San Miguel -katu ja Bajondillon ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. La Carihuelan ranta ja Aqualand Torremolinos ovat myös 2 kilometrin päässä. Torremolinosin asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

                Sol House Costa del Sol 69 €
                Sol House Costa del Sol

                Sol House Costa del Sol

                Calle de Salvador Allende 45, Torremolinos, Malaga
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 La Carihuelan ranta ja Sea Life sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Benalmádenan venesatama ja Bajondillon ranta ovat myös 3 kilometrin päässä. El Pinillon asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.