Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
20.9. - 22.9.
Ensi viikonloppuna
27.9. - 29.9.

Suosituimmat Torremolinos hotellit

Sol Principe 125 €
Sol Principe

Sol Principe

Paseo Colorado 26, Torremolinos, Malaga
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sol Principe on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aqualand Torremolinos. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 799 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Sol House Costa del Sol 120 €
  Sol House Costa del Sol

  Sol House Costa del Sol

  Calle de Salvador Allende 45, Torremolinos, Malaga
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sol House Costa del Sol on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 3 ulkouima-allasta, 2 ravintolaa ja 2 allasbaaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 350 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.

   Hotel Carmen Teresa 44 €
   Hotel Carmen Teresa

   Hotel Carmen Teresa

   Avenida Carlota Alessandri, 180, Torremolinos, Malaga
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Carmen Teresa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 41 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

    Marconfort Costa del Sol Hotel - All inclusive Hae hinnat
    Marconfort Costa del Sol Hotel - All inclusive

    Marconfort Costa del Sol Hotel - All inclusive

    C/ Pontinental, 2, Torremolinos, Malaga
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Marconfort Costa del Sol Hotel - All inclusive on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Los Alamos. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 260 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

     Marconfort Griego Hotel - All inclusive 132 €
     Marconfort Griego Hotel - All inclusive

     Marconfort Griego Hotel - All inclusive

     Avda De Sorolla 7, Torremolinos, Malaga
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Marconfort Griego Hotel - All inclusive on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Costa del Sol. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 414 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

      Sol Timor Apartaments 70 €
      Sol Timor Apartaments

      Sol Timor Apartaments

      Salvador Allende 51, Torremolinos, Malaga
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sol Timor Apartaments on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 343 huoneistoa 11 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Hotel Natali Hae hinnat
       Hotel Natali

       Hotel Natali

       Hoyo 28, Torremolinos, Malaga
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel Natali on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pablo Ruiz Picasson kulttuurikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 441 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja satelliittikanavat.

        Hotel Puente Real Hae hinnat
        Hotel Puente Real

        Hotel Puente Real

        Paseo Maritimo, 79, Torremolinos, Malaga
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Puente Real on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Los Alamos. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 2 ulkouima-allasta, ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 371 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille syvät kylpyammeet ja kalustetut lanait.

         Perhehotellit – Torremolinos

         Jos olet lähdössä matkaan koko perheen voimin, sinun kannattaa ehdottomasti ottaa tarkasteluun kohteen Torremolinos perhehotellit. Kuten nimi kertoo, näissä hotelleissa sekä tilat että palvelut on suunniteltu kaikenikäiset huomioiden, minkä myötä hauskaa on kaikilla vauvasta vaariin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hotellissa on tavanomaista enemmän lapsille tarkoitettuja tiloja ja aktiviteetteja, kuten uima-altaita, pelejä ja leluja. Lisäksi tiloissa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen, ja ravintola tarjoaa myös vähemmän eksoottisia herkkuja.

         Perheloma kohteessa Torremolinos on syystäkin erittäin suosittu valinta. Kohteena Torremolinos tarjoaa runsaasti nähtävää, ja paikan päällä viihtyvät taatusti myös perheen pienimmät. Hotelleja on kuitenkin tarjolla moneen lähtöön, joten sen valinnassa kannattaa olla tarkkana. Jos valitset perheesi pienimmille huonosti sopivan hotellin, vedät taatusti mattoa myös omien jalkojesi alta. Helpoiten varmistat, että hotelli on kaikkien mieleen ottamalla tarkasteluun vain ja ainoastaan kohteen Torremolinos lapsiystävälliset hotellit.

         Mikä oikeastaan on perheystävällinen hotelli? Se riippuu tietysti perheestä, mutta valtaosa heistä toivoo tällaiselta hotellilta ainakin perheille sopivia huoneita, turvallisuutta sekä kaikille sopivaa ruokaa ja aktiviteetteja. Kohteen Torremolinos perheystävälliset hotellit täyttävät kaikki nämä kriteerit. Tämä ei silti tarkoita, että ne olisivat täsmälleen samanlaisia. Tarjolla on esimerkiksi sekä huoneistoja että perhehuoneita, jotka tietysti eroavat toisistaan hyvinkin paljon. Myös aktiviteeteissa kattaus vaihtelee melkoisesti. Niiden merkitys riippuu etenkin siitä, millainen sää matkasi ajankohtaan todennäköisimmin osuu. Sen ollessa hyvä, esimerkiksi sisäaktiviteeteilla ei liene suurta väliä, huonolla säällä niille voi sen sijaan tulla enemmänkin tarvetta. Ulkotilojen kohdalla asia on tietysti toisin päin.

         Kohteen Torremolinos perhehotelleja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota myös hotellin sijaintiin. Erityisen tärkeää tämä on, jos aiotte liikkua paikan päällä myös jalan tai julkisilla. Aikuisille kilometrin tai parin kävely tekee vain hyvää, mutta pienelle lapselle se voi olla liikaa.

         Kun matkanne ajankohta on selvillä, löydät kohteen Torremolinos lapsiystävälliset hotellit helpoiten sivustomme hakukoneella. Sen kautta näet samalla kertaa kaikki vaihtoehdot ja edullisimmat hinnat, joista löydät helposti juuri teille sopivan vaihtoehdon. Ennen hotellin valitsemista kannattaa lukea myös sitä koskevat arvostelut – etenkin jos niitä on paljon.

         Viimeisimmät Torremolinos hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.