Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
3.4. - 5.4.
Ensi viikonloppuna
10.4. - 12.4.

Suosituimmat Unzen-Amakusan kansallispuisto hotellit

Hae hinnat
Unzen Shinyu

Unzen Shinyu

3.0 kautta 5.0 320 Unzen Obama Cho, Unzen, Nagasaki
Unzen Shinyu sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unzen Toy Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden ryokanissa on 66 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
137 €
Yukai Resort Unzenonsen Unzen Toyokan

Yukai Resort Unzenonsen Unzen Toyokan

3.5 kautta 5.0 128 Unzen Obamacho, Unzen, Nagasaki
Yukai Resort Unzenonsen Unzen Toyokan on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unzen Toy Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden ryokanissa on 149 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
113 €
Unzen Azumaen

Unzen Azumaen

3.5 kautta 5.0 181 Unzen Obama-cho, Unzen, Nagasaki-ken
Unzen Azumaen on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unzen Toy Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 3,5 tähden ryokanissa on 27 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
178 €
Yumoto Hotel

Yumoto Hotel

3.0 kautta 5.0 316 Unzen Obama-cho, Unzen, Nagasaki-ken
Yumoto Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unzen Toy Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden ryokanissa on 44 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Guest House TSUDOI - Hostel

Guest House TSUDOI - Hostel

1.5 kautta 5.0 323-2-2 Obama-cho, Unzen, Nagasaki
Guest House TSUDOI - Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unzen Toy Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 1,5 tähden hostellissa on 2 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.
339 €
Mt.Resort Unzen Kyushu Hotel

Mt.Resort Unzen Kyushu Hotel

3.5 kautta 5.0 320 Obamacho Unzen, Unzen, Nagasaki
Mt.Resort Unzen Kyushu Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unzen Jigoku. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 25 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Unzen Miyazaki Ryokan

Unzen Miyazaki Ryokan

4.0 kautta 5.0 320 Unzen Obama-cho, Unzen, Nagasaki-ken
Unzen Miyazaki Ryokan sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unzen Jigoku. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 4 tähden ryokanissa on 78 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Minshuku Sekiso

Minshuku Sekiso

2.0 kautta 5.0 212 Unzen, Obama-cho, Unzen-shi, Unzen, Nagasaki (prefecture)
Minshuku Sekiso sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unzen Toy Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti.
286 €
Unzen Fukudaya

Unzen Fukudaya

3.5 kautta 5.0 380-2, Obama-cho Unzen, Unzen, Nagasaki
Unzen Fukudaya sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unzen Jigoku. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden ryokanissa on 41 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Unzen-Amakusan kansallispuisto läheltä

Haluaisitko, että Unzen-Amakusan kansallispuisto olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Unzen-Amakusan kansallispuisto sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Unzen-Amakusan kansallispuisto ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Unzen-Amakusan kansallispuisto hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.