Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Villepinte

35 €
PREMIERE CLASSE VILLEPINTE CENTRE - Parc des Expositions

PREMIERE CLASSE VILLEPINTE CENTRE - Parc des Expositions

2-8, Avenue Jean-Fouregeaud, Espace V, Villepinte, Seine-Saint-Denis
PREMIERE CLASSE VILLEPINTE CENTRE - Parc des Expositions on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 74 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
59 €
B&B Hotel Paris Nord Villepinte

B&B Hotel Paris Nord Villepinte

2.0 kautta 5.0 40 Avenue Jean Fourgeaud, Villepinte
B&B Hotel Paris Nord Villepinte on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 91 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
28 €
Premiere Classe Roissy Villepinte Parc des Expositions

Premiere Classe Roissy Villepinte Parc des Expositions

2.0 kautta 5.0 53 Avenue des Nations, BP 65085 - CDG Cedex, Villepinte, Seine-Saint-Denis
Premiere Classe Roissy Villepinte Parc des Expositions on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 154 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
69 €
Hôtel Le Vert Galant

Hôtel Le Vert Galant

3.0 kautta 5.0 7 avenue de la Gare, Villepinte, Seine-Saint-Denis
Hôtel Le Vert Galant on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3 tähden hotellissa on 39 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
36 €
hotelF1 Villepinte Parc des Expositions

hotelF1 Villepinte Parc des Expositions

Parc des Expo, Sortie no2 Visiteurs A104, Villepinte, Seine-Saint-Denis
HotelF1 Villepinte Parc des Expositions on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1990 rakennetussa hotellissa on 72 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
63 €
KYRIAD ROISSY VILLEPINTE - Parc des Expositions

KYRIAD ROISSY VILLEPINTE - Parc des Expositions

4.0 kautta 5.0 53 Avenue des Nations, Roissy CDG, Villepinte, Seine-Saint-Denis
KYRIAD ROISSY VILLEPINTE - Parc des Expositions on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 78 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja kahvinkeittimen.
75 €
ibis Styles Parc des Expositions de Villepinte

ibis Styles Parc des Expositions de Villepinte

3.0 kautta 5.0 54 Avenue des Nations, Villepinte, Seine-Saint-Denis
Ibis Styles Parc des Expositions de Villepinte on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 85 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Appartement Exposition Villepinte

Appartement Exposition Villepinte

Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin.
145 €
Le Vert-Galant CDG - Parc des expositions - Paris

Le Vert-Galant CDG - Parc des expositions - Paris

52 Avenue du Vert Galant, Villepinte, Seine-Saint-Denis
Tämä huoneisto on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
65 €
ibis Paris Villepinte Parc des Expos

ibis Paris Villepinte Parc des Expos

3.0 kautta 5.0 Zone Industrielle Paris Nord 2, A104 Sortie No2 Visiteurs, Villepinte, Seine-Saint-Denis
Ibis Paris Villepinte Parc des Expos on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Paris Nord Villepinte -messukeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 124 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Pariisin Lentokentän Cdg-yksityishuone / Näyttelykeskus / Le Bourgetin Lentokenttä / Silk Road

Pariisin Lentokentän Cdg-yksityishuone / Näyttelykeskus / Le Bourgetin Lentokenttä / Silk Road

Tämä aamiaismajoitus sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
49 €
Hotel Campanile Villepinte - Parc des Expositions

Hotel Campanile Villepinte - Parc des Expositions

3.0 kautta 5.0 2-8 Rue Jean Fourgeaud, Angle Bld Robert Ballanger, Villepinte, Seine-Saint-Denis
Hotel Campanile Villepinte - Parc des Expositions on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 53 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Ibis Styles Parc des Expositions de Villepinte

Ibis Styles Parc des Expositions de Villepinte

Ibis Styles Parc des Expositions de Villepinte sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, kasinon ja baarin. Tässä hotellissa on 85 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille televisiot ja tallelokerot.
94 €
BtoBed - Paris Nord Villepinte

BtoBed - Paris Nord Villepinte

13 Avenue du Chemin de Fer, Villepinte
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lieden.
Hae hinnat
Chambre Privée Dans un bel Appart Près de Paris, Aéroport Cdg, Parc des Expo

Chambre Privée Dans un bel Appart Près de Paris, Aéroport Cdg, Parc des Expo

Tämä majatalo sijaitsee lähellä kohdetta Paris Nord Villepinte -messukeskus. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Villepinte

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Villepinte

Näytä kaikki

Kohteen Villepinte hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Villepinte? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 17 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Villepinte löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Villepinte, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Villepinte tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 3 halpaa hotellia
 • 5 lapsiystävällistä hotellia
 • 2 luksushotellia
 • 8 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Villepinte

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Villepinte, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät tästä hotellista kohteessa Villepinte sen :

 • Ibis Styles Parc des Expositions de Villepinte

Kohteeseen Villepinte tutustuminen

Syrjäinen Villepinte on tunnettu festivaaleistaan ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Villepinte ja sen lähellä kuuluu:

 • Sausset State Park
 • Zenith de Paris
 • Stade de France
 • Opera Bastille (oopperatalo)
 • La Machine du Moulin Rougen yökerho
 • Grévinin museo
 • Pompidou-keskus

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Villepinte, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Villepinte?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Villepinte, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Villepinte, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja heinäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 14 °C ja öisin 1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 137 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 23 °C päivisin ja 5 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 151 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 24 °C ja öisin 9 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 179 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 18 °C ja 2 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 156 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Villepinte on 622 cm.

Viimeksi varatut hotellit Villepinte

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.