Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Varatuimmat hotellit Wien

Moxy Vienna Airport 103 €
Moxy Vienna Airport

Moxy Vienna Airport

Ausfahrtsstraße 4, Schwechat
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Keskushautausmaa, Wienin Hundertwasserhaus (rakennus) ja Prater ovat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Danube-Auen National Park (puisto) sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Wienin lentokentän S-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Steigenberger Hotel Herrenhof Wien 181 €
  Steigenberger Hotel Herrenhof Wien

  Steigenberger Hotel Herrenhof Wien

  Herrengasse 10, Wien, Wienin
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Espanjalainen ratsastuskoulu, Hofburgin keisarillinen palatsi ja Burgtheater (kansallisteatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Stefanin katedraali ja Wienin valtionooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Herrengassen U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Schottentorin U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Vienna Plaza 167 €
   Hilton Vienna Plaza

   Hilton Vienna Plaza

   Schottenring 11, Wien, Wienin
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wienin kaupungintalon alue, Burgtheater (kansallisteatteri) ja Wienin yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Itävallan parlamenttirakennus ja Espanjalainen ratsastuskoulu ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Schottentorin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Schottenringin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    NH Vienna Airport Conference Center 104 €
    NH Vienna Airport Conference Center

    NH Vienna Airport Conference Center

    Einfahrtsstrasse 1-3, Schwechat, Ala-Itävalta
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Wienin Hundertwasserhaus (rakennus), Prater ja Ernst Happel -stadion sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Wienin musiikki- ja esittävän taiteen yliopisto ja Belvedere ovat myös 20 kilometrin päässä. Wienin lentokentän S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Imlauer Vienna 87 €
     Hotel Imlauer Vienna

     Hotel Imlauer Vienna

     Rotensterngasse 10, Wien, Wienin
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotelli, jonka lähellä sijaitsee Urania (observatorio), Schwedenplatz-aukio ja Stephansplatz (aukio). Lähistöllä ovat myös Prater ja Hofburgin keisarillinen palatsi. Taborstraßen U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nestroyplatzin U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel de France 125 €
      Hotel de France

      Hotel de France

      Schottenring 3, Wien, Wienin
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Wienin kaupungintalon alue, Burgtheater (kansallisteatteri) ja Itävallan parlamenttirakennus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Wienin yliopisto ja Kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Schottentorin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Herrengassen U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Austria Trend Parkhotel Schönbrunn 81 €
       Austria Trend Parkhotel Schönbrunn

       Austria Trend Parkhotel Schönbrunn

       Hietzinger Hauptstrasse 10-14, Wien, Wienin
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Schönbrunnin eläintarha ja Schönbrunnin linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Schönbrunn Bad sijaitsee 1,7 kilometrin päässä. Hietzingin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Braunschweiggassen U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hilton Vienna Danube Waterfront 98 €
        Hilton Vienna Danube Waterfront

        Hilton Vienna Danube Waterfront

        Handelskai 269, Wien, Wienin
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Wienin talousyliopisto, Ernst Happel -stadion ja Wienin messukeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Prater ja Riesenrad (maailmanpyörä) ovat myös 3 kilometrin päässä. Stadionin U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Krieaun U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Wien

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Parhaat luksushotellit Wien

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Hotellit Wienissä – Tonavan rannan kulttuurikaupungissa

         Wien on Itävallan pääkaupunki ja kiehtova lomakaupunki sen monipuolisen kulttuurin ja upean arkkitehtuurinsa ansiosta. Wien tunnetaan herkullisesta Sacher-kakustaan, komeista hevosistaan ja tunnetuista henkilöistä, kuten esimerkiksi Mozart, Beethoven ja Vivaldi.

         Korkeatasoiset ja edulliset hotellit Wienissä

         Wien tarjoaa matkailijalle laadukkaita hotelleja lompakkoystävällisillä hinnoilla aivan kaupungin keskustasta tai sen läheisyydestä. Hotellit Wienissä ovat tasokkaita, sisältäen hotellista riippuen erilaisia palveluja, kuten esimerkiksi lentokenttäkuljetuksen, kylpylän ja huonepalvelun. Hotellit Wienissä tarjoavat lisävuorokausia edullisempaan hintaan, ja nopea hotellivaraaja palkitaan vähentämällä etukäteen ilmoitettu prosentti hinnasta. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Wienistä tai muista Itävallan kaupungeista, kuten esimerkiksi Badenista käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

         Wienin kiehtovat nähtävyydet

         Wien on todellinen kulttuurin kehto, jolla on paljon tarjottavaa kaupunkilomailijalle. Wienin nähtävyyksistä kannattaa ensin tutustua Wienin Innere Stadtiin, ydinkeskustaan, josta löytyy muun muassa Stephansdom, joka on Wienin suosituin kirkko. Kirkosta löytyy romaanisia ja goottilaisia rakennustyylejä, sillä kirkkoa rakennettiin erittäin pitkään. Keskustan kupeessa sijaitsee Hofburg, eli Habsburgien keisarillinen palatsi, joka sisältää museoita ja Itävallan kansalliskirjaston, sekä kuuluisan Wienin espanjalaisen ratsastuskoulun tilat. Wienissä on muitakin palatseja, kuten Belvederen palatsi, joka on kaksiosainen; edustuspalatsi ja kesäpalatsi. Belvederen palatseista toinen toimii taidemuseona, ja aikoinaan prinssi Eugenin kesäasuntona toiminut rakennus on nykyään Itävallan Barokkimuseo esitellen 1600-1700 -lukujen veistoksia ja muuta taidetta. Kuuluisa maailmanpyörä Riesenrad, joka valmistettiin 1897, sijaitsee Volksprater-puistossa. Puistosta löytyy myös lasten riemuksi kokonainen Prater-niminen huvipuisto laitteineen.

         Shoppaile Wienissä

         Wien on shoppailijan unelmakaupunki, sillä ostospaikkoja riittää runsaasti. Wienin hotellit sijaitsevat kätevästi keskustassa tai sen tuntumassa, joten shoppailu sujuu kuin tanssi. Wienin kaupat tarjoavat ylellisiä brändejä, kuten Vuitton ja Armani, mutta myös tuttuja myymäläketjuja - valinnanvaraa riittää. Kaupungin suosituin ostoskatu on Mariahilfer Strasse, josta löytyy jopa kahden kilometrin matkalta erilaisia kauppoja, kuten kauppakeskus La Stafa, erikoisliikkeitä sekä muita pikkukauppoja. Lisäksi shoppailun välissä voi käydä välillä kadun varrella sijaitsevissa kahviloissa hengähtämässä kahvin ja herkullisen leivoksen äärellä. Keskustan kupeesta löytyy valtava kauppakeskus Shopping City Süd, joka saa vannoutuneen shoppailijan hyperventiloimaan, sillä kauppakeskus on yksi Euroopan suurimpia.

         Wienissä lomailevan kannattaa tutustua myös kaupungin markkinoihin, kuten ydinkeskustan Naschmarkt-markkinoihin, jossa myydään elintarvikkeita ja pysähdytään kahville tai vaikka syömään. Toreja kaupungista löytyy runsaasti, kuten Brunnengasse, joka on erittäin kansainvälinen paikka. Sieltä löytyy mm. itämaalaista ja turkkilaista tavaraa sekä syötävää. Wienistä on ehdottomasti ostettava suklaata, ja tietenkin uskomattoman herkullisia leivoksia.

         Viimeksi varatut hotellit Wien

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Wien

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.