Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Varatuimmat hotellit Wien

84 €
NH Vienna Airport Conference Center

NH Vienna Airport Conference Center

4.0 kautta 5.0 Einfahrtsstrasse 1-3, Schwechat, Ala-Itävalta
NH Vienna Airport Conference Center on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 499 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
44 €
MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi

MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi

3.0 kautta 5.0 Schiffamtsgasse 15, Wien, Wienin
MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Pyhän Stefanin katedraali on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 102 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
116 €
25hours Hotel at MuseumsQuartier

25hours Hotel at MuseumsQuartier

4.0 kautta 5.0 Lerchenfelder Strasse 1-3, Wien, Wienin
25hours Hotel at MuseumsQuartier on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnonhistorian museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 217 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
47 €
MEININGER Hotel Vienna Downtown Franz

MEININGER Hotel Vienna Downtown Franz

2.0 kautta 5.0 Rembrandtstraße 21, Wien, Wienin
MEININGER Hotel Vienna Downtown Franz on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Sigmund Freud -museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 131 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
41 €
MEININGER Hotel Vienna Central Station

MEININGER Hotel Vienna Central Station

3.0 kautta 5.0 Columbusgasse 16, Wien, Wienin
MEININGER Hotel Vienna Central Station on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Belvedere. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 68 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
119 €
Melia Vienna

Melia Vienna

5.0 kautta 5.0 Donau-City-Straße 7, Wien, Wienin
Melia Vienna on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wienin kansainvälinen keskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 253 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
149 €
Andaz Vienna Am Belvedere - a concept by Hyatt

Andaz Vienna Am Belvedere - a concept by Hyatt

5.0 kautta 5.0 Arsenalstrasse 10, Wien, Wienin
Andaz Vienna Am Belvedere - a concept by Hyatt on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Belvedere. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 303 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
61 €
AZIMUT Hotel Vienna

AZIMUT Hotel Vienna

4.0 kautta 5.0 Sonnwendgasse 8, Wien, Wienin
AZIMUT Hotel Vienna on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Belvedere. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 180 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
94 €
Austria Trend Parkhotel Schönbrunn

Austria Trend Parkhotel Schönbrunn

4.0 kautta 5.0 Hietzinger Hauptstrasse 10-14, Wien, Wienin
Austria Trend Parkhotel Schönbrunn on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schönbrunnin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1907 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 312 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
138 €
Hilton Vienna Plaza

Hilton Vienna Plaza

5.0 kautta 5.0 Schottenring 11, Wien, Wienin
Hilton Vienna Plaza on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wienin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 254 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja minibaarin.
127 €
Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center

Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center

5.0 kautta 5.0 Schubertring 10-12, Wien
Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wienin valtionooppera. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 186 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
111 €
Hilton Vienna Danube Waterfront

Hilton Vienna Danube Waterfront

4.5 kautta 5.0 Handelskai 269, Wien, Wienin
Hilton Vienna Danube Waterfront on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Prater. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 367 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja minibaarin.
417 €
Park Hyatt Vienna

Park Hyatt Vienna

5.0 kautta 5.0 Am Hof 2, Wien, Wienin
Park Hyatt Vienna on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Stefanin katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1915 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 143 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
54 €
The Student Hotel Vienna

The Student Hotel Vienna

4.0 kautta 5.0 Nordbahnstrasse 47, Wien
The Student Hotel Vienna sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Karmelitermarkt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2020 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 818 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
46 €
Novum Hotel Prinz Eugen Wien

Novum Hotel Prinz Eugen Wien

4.0 kautta 5.0 Wiedner Guertel 14, 1040 Wien 4, Wien, Wienin
Novum Hotel Prinz Eugen Wien on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Belvedere. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 109 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Wien

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Wien

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Wien

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Wien? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Wien. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 41 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 417 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Wien?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Wien löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Wien halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 1671 majoitusliikettä kohteessa Wien, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Wien?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Wien verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Wien löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Wien nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Wien

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.