Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Wien

71 €
NH Vienna Airport Conference Center

NH Vienna Airport Conference Center

4.0 kautta 5.0 Einfahrtsstrasse 1-3, Schwechat, Ala-Itävalta
NH Vienna Airport Conference Center on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 499 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
54 €
MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi

MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi

3.0 kautta 5.0 Schiffamtsgasse 15, Wien, Wienin
MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Pyhän Stefanin katedraali on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 102 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
129 €
25hours Hotel at MuseumsQuartier

25hours Hotel at MuseumsQuartier

4.0 kautta 5.0 Lerchenfelder Strasse 1-3, Wien, Wienin
25hours Hotel at MuseumsQuartier on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnonhistorian museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 217 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
48 €
MEININGER Hotel Vienna Downtown Franz

MEININGER Hotel Vienna Downtown Franz

2.0 kautta 5.0 Rembrandtstraße 21, Wien, Wienin
MEININGER Hotel Vienna Downtown Franz on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Sigmund Freud -museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2010 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 131 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
49 €
MEININGER Hotel Vienna Central Station

MEININGER Hotel Vienna Central Station

3.0 kautta 5.0 Columbusgasse 16, Wien, Wienin
MEININGER Hotel Vienna Central Station on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Belvedere. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 68 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
102 €
Melia Vienna

Melia Vienna

5.0 kautta 5.0 Donau-City-Straße 7, Wien, Wienin
Melia Vienna on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wienin kansainvälinen keskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 253 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
150 €
Andaz Vienna Am Belvedere - a concept by Hyatt

Andaz Vienna Am Belvedere - a concept by Hyatt

5.0 kautta 5.0 Arsenalstrasse 10, Wien, Wienin
Andaz Vienna Am Belvedere - a concept by Hyatt on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Belvedere. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 303 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
50 €
AZIMUT Hotel Vienna

AZIMUT Hotel Vienna

4.0 kautta 5.0 Sonnwendgasse 8, Wien, Wienin
AZIMUT Hotel Vienna on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Belvedere. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 180 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
85 €
Austria Trend Parkhotel Schönbrunn

Austria Trend Parkhotel Schönbrunn

4.0 kautta 5.0 Hietzinger Hauptstrasse 10-14, Wien, Wienin
Austria Trend Parkhotel Schönbrunn on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schönbrunnin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1907 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 312 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
129 €
Hilton Vienna Plaza

Hilton Vienna Plaza

5.0 kautta 5.0 Schottenring 11, Wien, Wienin
Hilton Vienna Plaza on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wienin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 254 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja minibaarin.
159 €
Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center

Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center

5.0 kautta 5.0 Schubertring 10-12, Wien
Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wienin valtionooppera. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 186 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
92 €
Hilton Vienna Danube Waterfront

Hilton Vienna Danube Waterfront

4.5 kautta 5.0 Handelskai 269, Wien, Wienin
Hilton Vienna Danube Waterfront on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Prater. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 367 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja minibaarin.
416 €
Park Hyatt Vienna

Park Hyatt Vienna

5.0 kautta 5.0 Am Hof 2, Wien, Wienin
Park Hyatt Vienna on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Stefanin katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1915 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 143 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
The Student Hotel Vienna

The Student Hotel Vienna

4.0 kautta 5.0 Nordbahnstrasse 47, Wien
The Student Hotel Vienna sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Karmelitermarkt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2020 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 818 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Hae hinnat
Novum Hotel Prinz Eugen Wien

Novum Hotel Prinz Eugen Wien

4.0 kautta 5.0 Wiedner Guertel 14, 1040 Wien 4, Wien, Wienin
Novum Hotel Prinz Eugen Wien on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Belvedere. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 109 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Wien

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Wien

Näytä kaikki

Kohteen Wien hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Wien? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Espanjalainen ratsastuskoulu, Hofburgin keisarillinen palatsi ja Pyhän Stefanin katedraali. Voit valita 2277 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Wien löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Wien, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Wien tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 222 lentokenttähotellia
 • 202 halpaa hotellia
 • 402 lapsiystävällistä hotellia
 • 175 luksushotellia
 • 272 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Wien

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Wien, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Wien niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Graben Hotel
 • Hotel Wandl
 • Hotel Regina

Nämä kohteen Wien hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Sans Souci Vienna
 • Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center
 • Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Wien pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel
 • Hotel Nestroy
 • ARCOTEL Wimberger Vienna

Kohteeseen Wien tutustuminen

Wien on tunnettu taiteesta, arkkitehtuuristaan ja muistomerkeistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Wien ja sen lähellä kuuluu:

 • Espanjalainen ratsastuskoulu
 • Hofburgin keisarillinen palatsi
 • Pyhän Stefanin katedraali
 • Stephansplatz (aukio)
 • Albertina (museo)
 • Wienin valtionooppera
 • Naschmarkt (tori)

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Wien, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Wien (VIE-Wienin kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Wien?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Wien, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Wien, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja toukokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 11 °C ja öisin -4 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 125 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 23 °C päivisin ja 2 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 183 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 24 °C ja öisin 9 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 198 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16 °C ja -3 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 155 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Wien on 660 cm.

Viimeksi varatut hotellit Wien

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.