Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Äkkilähdöt ja matkapaketit kohteeseen Kreikka

Parhaat äkkilähdöt kohteeseen Kreikka

Näe maailmaa edullisesti, nopeasti ja helposti. Jos Kreikka kuulostaa mielestäsi hyvältä matkakohteelta, olet oikeassa paikassa. ebookersin äkkilähtöjen avulla varaat matkan, lennot ja hotellin edullisesti juuri sinne. Sivustoltamme löydät helposti halvat äkkilähdöt joko samalle tai seuraavalle viikolle. Tällä hetkellä äkkilähtölennot alkaen 158 € ja hotellit alkaen 78 €. Meiltä saa myös edulliset matkapaketit jopa 17% edullisempaan hintaan, kun varaa lennot ja hotellin samalla kerralla. Tutustu valikoimaamme ja tee helppo varaus.


Äkkilähtöhotellit kohteessa Kreikka

Sofitel Athens Airport 184 €
Sofitel Athens Airport

Sofitel Athens Airport

Athens International Airport, Spata-Artemida
   
  4,1
  /5 (18 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Metropolitan Expo, Factory Outlet Airport ja Attican eläintieteellinen puisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. McArthurGlen Designer Outlet ja Artemiin pyhäkkö Vravronassa ovat myös 20 kilometrin päässä. Ateenan kansainvälisen lentoaseman asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wyndham Grand Athens 92 €
  Wyndham Grand Athens

  Wyndham Grand Athens

  2, Megalou Alexandrou St., Athens
    
   4,7
   /5 (3 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Kreikan kansallisteatteri ja Ateenan arkeologinen kansallismuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Agora ja Roomalainen agora ovat myös 2 kilometrin päässä. Metaxourghion asema ja Metaxourgion asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Athens Gate Hotel 84 €
   Athens Gate Hotel

   Athens Gate Hotel

   10 Syngrou Avenue, Athens
     
    4,4
    /5 (40 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Olympolaisen Zeuksen temppeli, Kreikan evankelinen kirkko ja Hadrianuksen kaari sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Dionysoksen teatteri ja Lysikrateen muistomerkki ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Akropolin asema ja Leoforos Vouliagmenisin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Electra Metropolis Athens 159 €
    Electra Metropolis Athens

    Electra Metropolis Athens

    15 Mitropoleos Street, Athens
      
     4,3
     /5 (13 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Ostoskatu, Kreikan parlamentti ja Roomalainen agora sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Agora ja Monastirakin kirpputori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Syntagman asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Monastirakin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Electra Palace Athens 141 €
     Electra Palace Athens

     Electra Palace Athens

     18 - 20 N Nikodimou Street, Athens
       
      4,4
      /5 (28 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Syntagman aukio, Roomalainen agora ja Kreikan parlamentti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Akropolis-museo ja Hadrianuksen kaari ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Akropolin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Syntagman asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Wyndham Athens Residence 78 €
      Wyndham Athens Residence

      Wyndham Athens Residence

      2-4 Achilleos Street , Athens
        
       3,5
       /5 (2 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Kreikan kansallisteatteri, Agora ja Filopappos-kukkula ovat 10 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Monastirakin kirpputori ja Hadrianuksen kaari ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Royal Olympic Hotel 103 €
       Royal Olympic Hotel

       Royal Olympic Hotel

       28-34 Athanasiou Diakou Str, Athens
         
        3,6
        /5 (28 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        Akropolis, Olympolaisen Zeuksen temppeli ja Hadrianuksen kaari sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Akropolis-museo ja Zappeion Hall (näyttelyhalli) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Leoforos Vouliagmenisin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Akropolin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Amalia Hotel Athens 87 €
        Amalia Hotel Athens

        Amalia Hotel Athens

        10 Amalias Avenue, Athens
          
         4,5
         /5 (17 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Syntagman aukio, Tuntemattoman sotilaan hauta ja Kreikan juutalaismuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Benaki-museo ja Akropolis-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Syntagman asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Akropolin asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Äkkilähtölennot kohteeseen Kreikka

         Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.