Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Halvat lennot Helsinki Orlando

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Helsingistä Orlandoon

Seikkailuja ja roppakaupalla tekemistä etsiville Floridan Orlando Yhdysvalloissa tarjoaa monipuoliset puitteet. Disneyworld, Universal Studios sekä liikunta- ja shoppailumahdollisuudet takaavat sen, että Orlandossa ei tekeminen lopu sen paremmin lapsilta kuin aikuisiltakaan. Orlandon talvi on miellyttävän lämmin ja kesät kuuman kosteita – valitse siis mieleisesi vuodenaika, varaa lento Helsingistä Orlandoon ja anna palaa!

Varaa lentosi Helsingistä

Kun matkakuume alkaa kutkuttaa, hoidat matkavarauksesi kätevästi ebookersin sivuilta. Kannattaa ottaa huomioon, että kesän ruuhka-aikojen päätyttyä matkaan pääsee edullisemmin.

Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääset helposti esimerkiksi julkisilla kulkuvälineillä. I- ja P-junat Helsingin keskustasta kuljettavat matkustajat näppärästi ja nopeasti lentoasemalle asti seutulipun hinnalla. Helsinki-Vantaalle liikennöi myös useita linja-autoja ympäri vuorokauden. Liput kyyteihin voit ostaa vaikkapa lentoaseman lippuautomaateilta.

Orlandon matkustajaystävällinen lentokenttä

Orlandon kansainvälisellä lentokentällä (MCO) vierailee vuosittain yli 41 miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalla on neljä kenttäaluetta, joista kaksi pohjoisinta aluetta muodostavat alueen A ja kaksi eteläistä puolta alueen B. Alueelta toiselle voi kulkea kätevästi lentoaseman matkustajavaunujen avulla.

Lentoasemalla matkustajat voivat nauttia erilaisista palveluista muun muassa useista kahviloista, ravintoloista, myymälöistä ja jopa taiteesta. Lentoasemalla on mahdollista myös yöpyä Hyatt Regency Orlando International -hotellissa.

Liikuntarajoitteiset on huomioitu Orlandon lentokentällä poikkeuksellisen hyvin niin pyörätuolirampeilla ja hisseillä kuin vessoilla ja parkkipaikoillakin. Jos kuitenkin vastaan tulee tenkkapoo, itä- ja länsihallista löydät lentoaseman neuvontapisteet.

Orlandon lentoasema sijaitsee 15 kilometriä kaupungin ulkopuolella, ja sieltä pääsee kaupunkiin usealla eri kulkupelillä. Linja-autot liikennöivät lentoaseman A-puolelta Orlandon keskustaan aamusta iltaan ja matka kestää noin 40 minuuttia. Toinen vaihtoehto on International Drive -bussi, jonka ajomatka kestää noin tunnin. Linja-automatkan hinta on kaksi dollaria. Takseja on saatavilla sekä A- että B-puolelta lentoasemaa ja hinta Orlandon keskustaan on noin 35 dollaria.

Jos sinulla on Orlandossa tuttuja vastassa, auton parkkeeraus onnistuu esimerkiksi Cell Phone -alueella, jonne auton voi pysäyttää hetkeksi ilman eri maksua matkustajien kyyditsemistä varten. Jos taas seitsemän tunnin aikaero ei paina silmissä liikaa ja haluat matkallesi käyttöön oman auton, lentoasemalta löydät monta eri autonvuokrausyritystä A- ja B-puolelta.

Niin paljon nähtävää ja koettavaa!

Floridassa tiet ovat hyväkuntoisia ja kulkeminen vuokra-autolla kannattaa, mutta myös Lynx-bussit liikennöivät Orlandossa edullisesti: kahdella dollarilla pääsee yhteen suuntaan ja päivämaksu on viiden dollarin tienoilla. Pysäkit on merkitty vaaleanpunaisin merkein. International Driven varrella on paljon nähtävyyksiä ja toimintaa, joihin vihreä- ja punalinjaiset I-Ride-bussit kuljettavat matkustajia. Yhden matkan hinta on kaksi dollaria ja päivälippu viisi dollaria.

Lasten, ja miksei myös monien aikuisten, ehdoton suosikkikohde Orlandossa on Walt Disney World. 120 neliökilometrin kokoiseen alueeseen kuuluu neljä teemapuistoa ja kaksi vesipuistoa. Alueelta löytyy lisäksi kolmekymmentä hotellia, useita myymälöitä ja ravintoloita sekä urheilumahdollisuuksia. Walt Disney World tarjoaa jokaiselle jotakin! Päivälippuhinta vaihtelee jaksoittain, mutta on keskimäärin noin sata dollaria. Muita suosittuja kohteita ovat Universal Studios, Sea World, Legoland ja Universal’s Island of Adventure.

Shoppailijaa hemmottelee muun muassa edullinen ostosparatiisi Orlando Vineland Premium Outlets. The Florida Mall puolestaan on ostoskeskuksista suurin yli 250 liikkeellään. Kun shoppailu saa vatsan kurnimaan, Orlandon erilaiset ruokapaikat tarjoavat herkkuja moneen makuun.

Majoitusta Orlandosta löytyy kaikissa hintaluokissa. Erikoisuutena mainittakoon, että myös teemapuistot tarjoavat hotellimajoitusta. Pidempään Orlandossa viihtyvien tai suurempien seurueiden kannattaa kuitenkin harkita myös loma-asunnon vuokraamista.

Urheilun ystäville Orlando tarjoaa niin golf-kilpailuita kuin NBA-koripalloa ja kaikkea siltä väliltä. Tekemistä tältä matkalta ei siis ainakaan puutu, joten aloita lentojen vertailu ebookersilla ja varaa itsellesi matka Helsingistä Orlandon aurinkoon!

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hotellit Orlando

Näytä kaikki 6 120 majoitusliikettä kohteessa Orlando
B Resort and Spa located in Disney Springs® Resort Area

B Resort and Spa located in Disney Springs® Resort Area

1905 Hotel Plaza Blvd, Lake Buena Vista
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,4 / 5 (12 arvostelua)

  Disney Springs® on 1,8 kilometrin päässä tästä Stripin varrella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. SeaWorld® Orlando ja Universal Studios Florida™ ...

  B Resort and Spa located in Disney Springs® Resort Area80 €

  B Resort and Spa located in Disney Springs® Resort Area80 €
  Orlando Metropolitan Resort

  Orlando Metropolitan Resort

  8444 Austrian Court, Orlando
   2.5 kautta 5.0
    
    
   1,8 / 5 (13 arvostelua)

   Pirate's Cove Adventure Golf ja I-Drive 360 sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. SeaWorld® Orlando ja Orange County ...

   Orlando Metropolitan Resort32 €

   Orlando Metropolitan Resort32 €
   Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts

   Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts

   7600 Mystic Dunes Lane, Kissimmee
    3.5 kautta 5.0
     
     
    4,2 / 5 (19 arvostelua)

    Disney's Animal Kingdom® Theme Park, Disney's Hollywood Studios® ja Epcot® sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähiössä sijaitsevasta ...

    Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts143 €

    Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts143 €
    Liki Tiki Village by Diamond Resorts

    Liki Tiki Village by Diamond Resorts

    17777 Bali Blvd, Winter Garden
     3.5 kautta 5.0
      
      
     4,5 / 5 (6 arvostelua)

     Walt Disney World® Resort, ChampionsGate Golf Club ja Disney's Animal Kingdom® Theme Park sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähiössä ...

     Liki Tiki Village by Diamond Resorts86 €

     Liki Tiki Village by Diamond Resorts86 €
     Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark

     Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark

     14500 Continental Gateway, Orlando
      3.5 kautta 5.0
       
       
      3,0 / 5 (1 arvostelua)

      Lake Buena Vista Factory Stores ja Orlando Vineland Premium Outlets sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta ...

      Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark89 €

      Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark89 €
      Maingate Lakeside Resort

      Maingate Lakeside Resort

      7769 W Irlo Bronson Memorial Hwy, Kissimmee
       3.0 kautta 5.0
        
        
       3,2 / 5 (4 arvostelua)

       Walt Disney World® Resort ja Disney's Animal Kingdom® Theme Park sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Disney's Hollywood Studios® ...

       Maingate Lakeside Resort38 €

       Maingate Lakeside Resort38 €

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.