Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Kuala Lumpur

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Kuala Lumpur

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KUL
Lennon hinta 439 €

Lennot Helsingistä Kuala Lumpuriin

Kiehtooko kaunis Aasia? Kaipaatko lämpimään mutta vilkkaaseen kohteeseen? Vieraile ebookersin sivuilla ja etsi itsellesi lennot sykkivään Kuala Lumpuriin! Malesian liittovaltion pääkaupunki Kuala Lumpur on myös maan suurin kaupunki: esikaupungit mukaan lukien alueella asuu yli 7 miljoonaa ihmistä. Kuala Lumpurin asukkaat ovat malesialaisia, kiinalaisia ja intialaisia, minkä lisäksi tässä kiehtovassa kaupungissa käy vuosittain lähes 9 miljoonaa turistia! Se onkin maailman viidenneksi vierailluin kaupunki, mikä ei ole mikään ihme, koska kaupungista löytyy nähtävää joka lähtöön. Arkkitehtuurinsa ja kulttuurinsa puolesta Kuala Lumpur on harvinainen sekoitus Aasiaa ja länsimaita, eikä turistin aika käy kaupungissa tosiaan pitkäksi! Kulttuurinnälkäiset voivat ihastella kaupungin monipuolista arkkitehtuuria, joka on sekoitus vanhaa siirtomaatyyliä, aasialaisia perinteitä ja moderneja sekä postmoderneja vaikutteita. Kuala Lumpurista löytyvät kuuluisat, vuonna 1998 valmistuneet Petronas Twin Towers -pilvenpiirtäjät. Ne olivat maailman korkeimmat rakennukset vuoteen 2004 asti, ja ne ovat edelleen maailman korkeimmat identtiset pilvenpiirtäjät. Rakennukset näyttävät tutuilta, koska suurin osa ihmisistä on nähnyt ne jossakin elokuvassa tai televisiosarjassa. Myös formulafanien kannattaa suunnata Kuala Lumpuriin, koska lentoaseman lähellä sijaitsevassa Sepangissa ajetaan vuosittain yksi Formula 1 -sarjan osakilpailu. Lisäksi Kuala Lumpurissa on vilkas yöelämä, ja siellä järjestetään vuosittain monia paikalliseen kulttuuriin kuuluvia festivaaleja ja juhlia.

Kätevät lennot Helsingistä Kuala Lumpuriin

Kaikista Euroopan kaupungeista juuri Helsinki on paras paikka lentää Aasiaan. Finnair on panostanut Aasian-yhteyksiin, joten Kuala Lumpuriin pääsee Finnairin lennoilla vain yhdellä välilaskulla. Nämä lennot kestävät keskimäärin 14–15 tuntia. Muita yhden välilaskun lentoja Kuala Lumpuriin tarjoavat esimerkiksi Turkish Airlines, Qatar Airways, Malaysia Airlines ja British Airways. Lentojen pituus vaihtelee suuresti välilaskusta riippuen: vähimmäiskesto on 15 tuntia, mutta jotkut lennot voivat kestää välilaskun kanssa 21–27 tuntia. Välilaskukaupunkeja ovat esimerkiksi Lontoo, Istanbul ja Doha. Lentojen hinnat vaihtelevat, ja halvat lennot Helsingistä Kuala Lumpuriin saa parhaiten, jos matkan varaamisesta huolehtii tarpeeksi ajoissa ja matkustaa kiireisimmän turistisesongin ulkopuolella. Kalleimmillaan liput ovat nimittäin heinäkuussa ja joulukuussa perinteisten lomien aikaan. Kannattaa siis matkustaa muina ajankohtina. Sää ei ole este, koska Kuala Lumpurin trooppinen ilmasto ei juuri vaihtele lämpötilansa puolesta vuoden mittaan: koko vuoden keskilämpötila on 26,2 °C. Sateisimmat kuukaudet ovat huhtikuu ja marraskuu, joten niitä kannattaa välttää.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Lähtö pitkälle lennolle Kuala Lumpuriin tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kannattaa varata tarpeeksi aikaa lähtöselvitykseen ja muihin muodollisuuksiin, ettei viime tipassa tule kiire! Jos lento lähtee aikaisin aamulla ja kentälle on kotoa pitkä matka, kannattaa harkita huoneen varaamista lentokenttähotellista. Helsinki-Vantaalle on joka tapauksessa helppo saapua joko omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Jos tulee omalla autolla, kannattaa varata parkkipaikka, jolloin pysäköinnin kanssa ei ole ongelmia edes ruuhka-aikoina. Varaus pitää tehdä kentän verkkosivustolla viimeistään 24 tuntia ennen saapumista. Viikon pysäköinti maksaa edullisimmillaan vain vähän päälle 40 euroa, ja hintaan sisältyy ilmainen bussikuljetus pysäköintialueelta terminaaleille. Kentälle pääsee myös junalla tai bussilla. Junia kulkee tiheään Tikkurilan ja Myyrmäen kautta, ja matka-aika keskustasta on noin puoli tuntia. Keskustasta pääsee lentokentälle lisäksi Finnairin bussilla sekä seutulinjalla numero 615, joka kuljettaa kentälle noin 40 minuutissa.

Saapuminen Kuala Lumpuriin

Aikaero on 5 tuntia, joten perille saapumisen jälkeen kellot pitää muistaa siirtää oikeaan aikaan! Kuala Lumpurin lentoasema eli Kuala Lumpur International Airport (IATA-koodi KUL) on Malesian tärkein kansainvälinen lentokenttä ja yksi tärkeimmistä Kaakkois-Aasian kentistä. Kuala Lumpurin valtavalta lentokentältä on matkaa keskustaan noin 45 kilometriä. Julkinen liikenne kentän ja kaupungin välillä on hyvin järjestetty. Kentällä on kaksi juna-asemaa (KLIA station pääterminaalissa ja Klia2 station Gateway@klia2-terminaalissa). Lentokentältä kaupungin keskusasemalle kulkee kaksi kummallakin asemalla pysähtyvää linjaa: lentokentän pikavuoro KLIA Ekspres ja lähiliikennejuna KLIA Transit. Kentältä voi ottaa myös taksin tai vuokrata itselleen limusiinipalvelun. Busseja (sekä julkisia että yksityisiä) kulkee eri puolille Malesiaa ja myös Kuala Lumpuriin. Kunhan perille on kerran päässyt, liikkuminen paikasta toiseen ei ole ongelma – käy siis ebookersin sivuilla etsimässä halpoja lentoja Helsingistä Kuala Lumpuriin ja lähde seikkailemaan Kaakkois-Aasiaan!

Helsinki - Kuala Lumpur Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Kuala Lumpur?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Kuala Lumpur on 440 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Kuala Lumpur. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Kuala Lumpur on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Kuala Lumpur on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Kuala Lumpur on tarjolla 97 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Kuala Lumpur?

  reitillä Helsinki -- Kuala Lumpur liikennöi 9 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Kuala Lumpur -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Kuala Lumpur: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Kuala Lumpur Intl. (KUL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Kuala Lumpur voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Kuala Lumpur Intl. (KUL)\n* Sultan Abdul Aziz Shah (SZB)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Kuala Lumpur.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Kuala Lumpur?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Kuala Lumpur hintaan 440 €! Reitillä Helsinki -- Kuala Lumpur 9 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Kuala Lumpur (KUL)\n * Finnair\n * Qatar Airways\n * Qantas\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Kuala Lumpur useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Kuala Lumpur (KUL)\n * Finnair -- 54 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KUL\n \n\n * Qatar Airways -- 13 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KUL\n \n\n * Qantas -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KUL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Kuala Lumpur joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 54 lentoa reitillä Helsinki -- Kuala Lumpur. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 97 lentoa kohteeseen Kuala Lumpur (KUL).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Kuala Lumpur tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Kuala Lumpur ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 15 tuntia, 25 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 9 176,13 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 22 tuntia, 5 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 19 tuntia, 29 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Kuala Lumpur?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Kuala Lumpur (KUL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 00.10\n * Aikaisin saapumisaika: 06.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.50\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Kuala Lumpur?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Kuala Lumpur

Näytä kaikki 3 274 majoitusliikettä kohteessa Kuala Lumpur
Traders Hotel Kuala Lumpur

Traders Hotel Kuala Lumpur

Kuala Lumpur City Centre, Kuala Lumpur
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,4/5 (28 arvostelua)

  KLCC Park (puisto) ja Aquaria KLCC ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus) ...

  Traders Hotel Kuala Lumpur89 €

  Traders Hotel Kuala Lumpur89 €
  Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur

  Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur

  11 Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,6/5 (20 arvostelua)

   Kuala Lumpur Tower (rakennus), Kuala Lumpur Convention Centre (kokouskeskus) ja Petronas Twin Towers (pilvenpiirtäjä) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä ...

   Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur101 €

   Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur101 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.