Shares
Share with your friends


Lähetyspainike

Kun talvi kiristää otettaan ja kaamos saa energiatasot hiipumaan, älä jää kotisohvalle odottamaan kevään tuloa. Suuntaa sen sijaan jollekin seuraavista upeista rannoista viikoksi tai pariksi lataamaan itseesi auringonpaistetta.

Blue Beach, Vieques, Puerto Rico

Paikalliset kutsuvat tätä suojaisaa hiekkarantaa Playa la Chivaksi, ja se oli aikoinaan Puerto Ricossa palvelleiden amerikkalaisten merivoimien upseerien suosima ajanviettopaikka. Sotilaat nimesivät kirkkaan sinisestä vedestään tunnetun rannan Blue Beachiksi.

Puerto Rico-matkat

Seagrass Bay, Laucala Island, Fidži

Tämän ylellisen, yksityisellä saarella sijaitsevan lomakohteen suunnittelussa ei ole säästetty resursseja. Laucala Islandin on rakennuttanut omalaatuinen miljardööri, joka halusi toteuttaa intohimojaan ja muuttaa yhden Fidžin kauneimmista paikoista ylelliseksi lomakohteeksi. Jos olet onnekas ja hulppeiden huviloiden omaa luokkaansa oleva hinta ei aiheuta sinulle ongelmia, pääset nauttimaan Seagrass Baystä avautuvista ainutlaatuisista näkymistä.

Fidži-matkat

Bathsheba Beach, Barbados

Monia muita Karibian saaria pienempi Barbados tekee vaikutuksen upeilla hiekkarannoillaan. Bathsheban ranta sijaitsee lähellä pientä kalastajakylää ja on sekä paikallisten että muualta tulevien surffaajien suosiossa. Rannalla pidetään useita surffauskilpailuja ympäri vuoden.

Barbados-matkat 

Honopu Beach, Kauai, Havaiji

Havaiji on suosittu matkailukohde, josta löytyy kuitenkin myös piilossa olevia rauhallisempia sopukoita. Honopu Beach on yksi Kauain saaren salaperäisimmistä rannoista, sillä veneiden rantautuminen on kielletty, ja perille pääsee ainoastaan uimalla.

Havaiji matkat

Palm Beach, Aruba

Palm Beachin varrelta löytyy lukuisia rantabaareja ja muita palveluita, jotka takaavat otolliset olosuhteet leppoisan lomapäivän viettämiseen. Ranta on häikäisevän valkoisen hiekan ja kirkkaan turkoosin veden ansiosta yksi saaren suosituimmista kohteista.

Aruba-matkat

El Nido, Palawan, Filippiinit

Filippiinien saaristossa on tuhansittain saaria, mutta suojeltu El Nidon alue on sekä paikallisten että matkailijoiden erityissuosiossa. Vulkaanisen historiansa ansiosta alueella on lukuisia dramaattisia kivimuodostelmia kaikkiaan yli 50 hiekkarannalla.

Filippiinit-matkat

Praia Azeda, Brasilia

Tämä metsien ympäröimä alue koostuu oikeastaan kahdesta rannasta, Azedasta ja pienemmästä Azedinhasta. Rannat ovat paikallisten suosimia ajanviettopaikkoja ja tunnettuja matalasta, turkoosista vedestään.

Brasilia-matkat 

Playa del Amor, Meksiko

Jos haluat päästä kuuluisalle Playa del Amorin rannalle, joka tunnetaan yleisesti myös lempinimellä Hidden Beach, piilossa oleva ranta, sinun on hypättävä veneen kyytiin ja suunnattava lähellä Puerto Vallartaa oleville asumattomille Islas Marietasin saarille. Perillä odottaa palkinto: puolikuun muotoinen hiekkaranta, joka sijaitsee valtavan kalliossa olevan aukon alla. Paikka on kuin suoraan merirosvoelokuvasta, mutta se on tosiasiassa osa kansallispuistoa ja Unescon biosfäärialuetta.

Meksiko-matkat

Seven Mile Beach, Negril, Jamaika

Karibian saarten tunnetuimpiin rantoihin kuuluvalla Seven Mile Beachillä turkoosi vesi ja häikäisevän valkoinen hiekka jatkuvat silmänkantamattomiin. Rannalla vietetyn päivän jälkeen iltaa on mukava jatkaa paikallisissa ravintoloissa reggaeta kuunnellen ja tulista jerk-kanaa maistellen.

Jamaica-matkat 

Sunset Beach, Koh Lipe, Thaimaa

Useimmat matkailijat suuntaavat helpomman matkan päässä oleville Phuketin ja Koh Samuin saarille, mutta toisia taas vetävät puoleensa Koh Lipen saari ja sen kirkkaat vedet ja hienohiekkaiset rannat. Kun aurinko painuu taivaanrantaan, saaren luoteisosassa oleva Sunset Beach on paras paikka auringonlaskun ihailuun.

Matkat ja lomat Thaimaahan

 

 

Comments

comments

tagged: Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET