Shares
Share with your friends


Submit

Rentouttavat rantalomat ovat aina ihania, mutta silloin tällöin on aika lähteä aivan erilaiselle elämysmatkalle. Kulje omaa polkuasi ja lähde seikkailulle varaamalla yksi näistä 5 uskomattomasta matkasta.

Bali, Indonesia

Bale Kambang Floating Pavilion in Klungkung, Semarapura, Bali, Indonesia

Olit sitten seikkailunhakuinen reppureissaaja tai mukavuudenhaluinen luksuseläjä, Indonesian maanpäällinen paratiisi sopii jokaisen matkailijan makuun. Kiertele veneellä maan upeilla saarilla, nauti Lombokin valkeista hiekkarannoista ja koe Sumatran trooppiset sademetsät ja Jaavan tulivuoret.  Varaa matkasi Balille ebookersin kautta, niin pääset sukeltamaan ja snorklaamaan, ja näet koralliriuttojen kala- ja kasvikannan häikäisevän värikirjon. Balilla on myös lukemattomasti vanhoja temppeleitä tutkittavaksi, aina Goa Lawahista Pura Taman Ayuniin.

 Amalfin rannikko, Italia

Colorful town of Atrani, Amalfi Clast, Campania, Italy

Jos haluat välttää Rooman ja Venetsian turistirysät, suuntaa matkasi Italian lounaisrannikolle ja hemmottele itseäsi Amalfissa. Tämä vehreiden kukkuloiden ja mahtavien kalliojyrkänteiden keskellä sijaitseva rannikkoalue tarjoaa kuvankauniita maisemia sen värikkäiden talojen ja terassien piirtyessä turkoosinsinistä merta vasten. Jos olet luonnonystävä, tee patikkaretki Salernon maaseudulle ja ympäröiville vuorille nähdäksesi henkeäsalpaavia maisemia. Ihastu kaupungin katedraalin arkitehtuurin kauneuteen tai matkaa läheiseen Ravellon kaupunkiin katsomaan sen upeita huviloita ja unohtumattomia maisemia.

 

Route 66, Yhdysvallat

Road to Monument Valley

Yhdysvallat voi nähdä ja kokea ehdottomasti parhaiten tien päällä, ja mikä olisikaan parempi reitti kuin kuuluisa Route 66 Yhdysvaltain länsirannikolla? Tämä valtaisa moottoritie on hurjat 3 755 kilometriä pitkä ja vie Los Angelesistä Chicagoon asti, kulkien muun muassa Arizonan Flagstaffin, Texasin Amarillon ja Missourin St Lousin läpi – tarjoten maistiaisen aidosta amerikkalaisesta unelmasta. Varaa lentosi ja yöpymisesi ebookersin kautta, ja anna tien viedä sinut vaikuttavalle matkalle joko Harrikan selässä tai Cadillacin ratissa tasankojen ja hämmästyttävien maisemien halki, joita tämä ikoninen ja useita kirjailijoita, lauluntekijöitä ja elokuva-alan suurnimiä inspiroinut maantie tarjoaa.

 

Galapagossaaret

View from Bartolome Island

Kokeaksesi täysin ainutlaatuisen matkan, ota suunnaksesi Galapagossaaret ja tutki saariston ainutlaatuista luontoa. Galapagosin vulkaanisilla saarilla asuu mitä erikoisimpia eläinlajeja, kuten jättiläiskilpikonnia ja laavaleguaaneja, joita ei muualla maailmassa kohtaa. Ui, surffaa, tai ihastele luontoa Tortuga Bayn kauniin valkeilla hiekkarannoilla, tai lähde vaellusretkelle Darwin Laken idylliselle merivesilaguunille. Kävelyreitti Sierra Negran aktiiviselle tulivuorelle on erinomainen lintubongaukselle, ja vuoren huipulta avautuvat upeat näkymät saavat henkesi salpautumaan.

 Kapkaupunki, Etelä-Afrikka 

Tourist Hiker on Table Mountain overlooking Cape Town, South Africa

Jos haluat unohtumattoman kaupunkiloman, varaa matkasi Kapkaupunkiin Etelä-Afrikan etelärannikolle. Tämä Pöytävuoren kansallispuiston henkeäsalpaavan jyrkkien rinteiden ja eteläisen Atlantin kirkkaiden sinisten vesien väliin jäävä metropoli on upea esimerkki luonnon ja kulttuurin täydellisestä tasapainosta. Vaella Woodstockin ja East Cityn läpi ihastellaksesi niiden värikästä arkkitehtuuria, tai kuljeskele Sea Point Promenadea pitkin auringon laskiessa. Voit jopa tehdä päiväreissun Bouldersiin pingviinien pesimisalueelle tapaamaan paikallista eläinkuntaa. Jos matkasta väsyneet jalkasi kaipaavat lepoa, valtaa itsellesi lepopaikka Cliftonin uimarannoilla ja virkistä jalkojasi niiden kirkkaissa vesissä.

Sale FI

Save

Comments

comments

tagged: Aasia, Afrikka, Aurinko, Eurooppa, Kaupunki, Kulttuuri, Lifestyle, Top lista, Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET