Shares
Share with your friends


Lähetyspainike

Halusitpa viettää elämäsi ylellisimmän päivän rannalla upealla Mauilla tai suunnata kokeilemaan urheiluaktiviteetteja Bostonin Fenway Stadiumille, taianomainen USA tarjoaa enemmän kuin voisit ikinä odottaa elämäsi parhaalta matkalta. Loputtoman monipuolisessa maassa on todellakin jotain jokaiselle, joten lähde matkaan ja tutkimaan!

 

ENENMMÄN RENTOUTUSTA: Pako arjesta Havaijin Mauilla

USA_Relax-456006979

 

Havaijin kauneinta saarta, Mauia, ei voi verrata mihinkään muuhun paikkaan. Valmistaudu elämäsi rentouttavimpaan lomaan. Loiski kristallinkirkkaassa vedessä ja anna auringon hyväillä upeilla hiekkarannoilla. Jos kaipaat vielä lisää rentoutusta, suuntaa ylelliseen Waldorf Astoria Grand Wailea -kylpylähotelliin, ja anna arjen huolten huuhtoutua Yhdysvaltojen ylellisimmän kylpylän nautinnollisissa hoidoissa. Et ole ikinä kokenut oloasi yhtä hemmotellun rentoutuneeksi!

 

ENEMMÄN URHEILUA: Boston, Massachusetts

USA_Boston-sb10068701p-001

Yhdysvaltalaisten mentaliteettia ymmärtää parhaiten istuutumalla hurraavan väkijoukon keskelle baseball-stadionilla. Bostonin Fenway Park on maailmankuulun Red Soxin kotistadion, ja täällä pääset kokemaan kaiken, mitä urheilufanin elämään kuuluu aina kannustushuudoista pilkantekoon ja hauskanpitoon. Loppumatsista hypit jo itsekin mukana.

ENEMMÄN LUONTOA: Vain parasta luonnonystäville, Glacier National Park, Montana

USA_Nature-462079537

Jos sielusi lepää ja mielesi iloitsee keskellä villiä luontoa, Glacier National Park on täydellisen idyllinen kohde! Vaikuttavan vuoriston ja tarunomaisen Going-to-the-Sun Roadin kotipaikassa maaginen luonto ottaa sinut syleilyynsä kun ihastelet pyörryttävän upeita kivimuodostelmia. Tänne on pakko päästä käymään!

 

ENEMMÄN RUOKAHIFISTELYÄ: Vain parasta ruokaa, New York City, New York

USA_Food-87553783

Brooklynin suoraan maatiloilta tuoduista paikallisista herkuista koostuvat ylelliset illalliset tai Tribecan korkealuokkaisten ruokapaikkojen suussa sulavat pihvit ovat vain muutamia esimerkkejä New York Cityn maailman monipuolisimmasta ravintolavalikoimasta. Pääset oikein kunnolla sisälle kaupungin ruokakulttuuriin kun maistat herkullista New Yorkin pizzasliceä tai hotkit yli-ison Pastrami-voileivän – et tule katumaan!

Parhaat auringonlaskut: Malibu, California

USA_Sunset-492533969

Kuvankaunis Malibu on paljon muutakin kuin bikinivartalon esittelemistä. Voit nähdä myös todella henkeäsalpaavia auringonlaskuja. Parhaan kokemuksen saat suuntaamalla laiturille ja valmistautumalla huokailemaan ihmetyksestä kun taivaankannen maalaava näytös alkaa. Kauniimpaa näkyä ei ole!

Kurkkaa mahtavat tarjoukset USA:n matkoille

 

Onko loma mielessä, mutta kohde hakusessa? Löydä unelmiesi loma insipiroivasta lomahaustamme Where Next Finderista. Muokkaat hakua helposti ja löydät juuri sinulle sopivat lomat kohteista ympäri maailman. Kokeile nyt!

 

Comments

comments

tagged: Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET