Shares
Share with your friends


Lähetyspainike

Näissä neljässä lomakeitaassa sinun ei tarvitse vaivautua edes hotellin ulkopuolelle, kun pääset jo nauttimaan kaupungin parhaista näkymistä. Vietä palkitseva loma ja rentoudu näissä upeissa hotelleissa kuninkaalliseen tapaan. Henkeäsalpaavien näkymien ansiosta saat lomasta enemmän irti.

 

Hotel Palazzo Manfredi, Rooma

PalazzoManfrediRome

Jos haluat parhaat näkymät Rooman Colosseumille, olet löytänyt etsimäsi. Hotel Palazzo Manfredi on ylellinen palatsi, joka on muutettu kauniiksi 16 huoneen putiikkihotelliksi. Täällä saat kaiken… ja vielä enemmän! Nauti aamiaista kattoterassilla ja olet kuin maailman huipulla. Et voisi saada parempaa lähtölaukausta päivän turistikierrokselle Trevin suihkulähteen ja Parco del Celion kaltaisille nähtävyyksille.

 

Shangri-La Hotel, London

Hotel_View_London-523132801

Viiden tähden Shangri-La -hotelli sijaitsee Renzo Pianon suunnittelemassa upeassa Shard-rakennuksessa ja tarjoaa epäilemättä Lontoon henkeäsalpaavimmat näkymät. 309 metrin korkuinen pilvenpiirtäjä on Euroopan korkein, ja näköalat ovat sen mukaiset. Hyppää hotellin äärettömään altaaseen 52. kerroksessa tai tutki vain parin minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevia nähtävyyksiä kuten Borough Marketia tai Tate Modernia.

Dreams Luxury Suites, Santorini

Yksi maagisen Santorinin salaisimmista piilopaikoista, Dreams Luxury Suites, tarjoaa näkymät, jotka vain lisäävät hotellin vau-efektiä. Hotellin alkuperäiset rakennukset huokuvat kreikkalaista loistoa: Suunnittelija Francesca Tsempelis on remontoinut satavuotiaat rakennukset tyylillä. Jos kaipaat lepoa, rentoutusta ja rauhaa uskomattoman upeissa maisemissa ja ainutlaatuisen yksilöllisellä palvelulla, olet löytänyt unelmahotellisi.

 

The Caledonian; Waldorf Astoria Edinburgh

Kurkista verhojen välistä ja sinua tervehtivät leuat loksauttavat näkymät kohti Edinburghin linnaa. Ylellinen The Caledonian tai ‘The Caley’, kuten se tunnetaan paikallisten keskuudessa, on hemmotellut vieraitaan jo sadan vuoden ajan. Entinen viktoriaaninen rautatiehotelli on käpertynyt historiallisen Edinburghin linnan kainaloon vain muutaman minuutin kävelymatkan päähän George Streetin muotiliikkeistä ja trendikkäistä baareista. Tässä huippuhotellissa saat takuulla lomasta enemmän irti!

Comments

comments

tagged: Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET