Shares
Share with your friends


Lähetyspainike

Maailman seitsemään ihmeeseen lukeutuvan upean Macchu Picchun vehreiltä rinteiltä New York Cityn moderniin kaupunkikuvaan yli 300 metrin korkeudesta, saat enemmän irti seikkailuistasi maailmalla kun lisäät nämä huimaavat näkymät to do -listallesi. Mitä enää odotat? Matkaan siitä!

 

Näe New York City Empire State Buildingistä

More_Views-477010067

New York Cityn yössä kimaltelevat valot ovat lähes epätodellinen kokemus, ja paras paikka kaupungin ihailuun löytyy Empire State Buildingin korkeuksista. Nouse hissillä 86. kerrokseen ja anna arjen huolten haihtua kun ihastelet henkeäsalpaavaa näkymää maailman katolta.

 

Machu Picchu korkeuksista

Views_Machau-470425051

Harva kokemus on ikimuistoisempi kuin Macchu Picchun upeiden inkaraunioiden ihailu lintuperspektiivistä. Perussa sijaitsevat rauniot lukeutuvat maailman seitsemään ihmeeseen, ja kun vilkaiset vehreää ympäristöä ja hämmästyttävää arkkitehtuuria, ymmärrät kyllä miksi.

 

Revontulet ovat ainutlaatuinen kokemus

Views_Northern_Lights-531723851

Taivaan taianomaisimmat ja hohtavimmat sävyt, eli revontulet, loistavat vihreän, punaisen ja violetin sävyissä. Parhaat paikat unenomaisen värispektaakkelin seuraamiseen löytyvät Pohjoismaista, Kanadasta ja Alaskasta. Revontulet kuuluvat koko elämän unohtumattomimpiin kokemuksiin. Suuntaamalla Norjan Lappiin saat parhaat mahdollisuudet ihailla taivaan loistoa.

 

Enemmän aitoa Rioa yläilmoista

Views_Rio-477567636

Näkymät alas kohti Rio de Janeiron tyrmäävää rantaviivaa Corcovado-vuoren huipulta saavat vatsan täyttymään perhosista enemmän kuin koskaan ennen. Ihaile vehreää maisemaa ja ihmettele samalla majesteettisena kohoavaa Kristus Vapahtaja -patsasta – vau-efektistä ei ainakaan ole pulaa!

 

Komea Grand Canyon

Views_Grand_Canyon-178493982

445 kilometrin mittainen, Arizonan tasangon läpi levittäytyvä Grand Canyon on Yhdysvaltojen eteläosissa sijaitseva tyrmäävän upea kivimuodostelma. Ihastele valtavaa halkeamaa yläilmoista tai patikoi joelle tutustumaan värikkäisiin kiviin lähietäisyydeltä. Et tule katumaan!

 

Comments

comments

tagged: Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET