Säästä ylimääräistä 10% Alennus tai enemmän valituissa hotelleissa – sisäpiirihintojen ansiostarekisteröidy nyt ilmaiseksi!

ENEMMÄN KIPPIKSIÄ: Maailman cooleimmat baarit

By Frances Doherty on 21/10/2016 in Kaupungit

Listamme maailman cooleimmista baareista vie drinkkielämyksen aivan uudelle tasolle. Nämä ainakin kerran elämässä koettavat baarit on valittu niiden erikoisen sijainnin, omalaatuisen designin, monipuolisten drinkkilistojen ja uskomattomien maisemien perusteella.

Northern Lights Bar, Islanti

northern-lights-bar

Reykjavík just under an hour away is the incredible Northern Lights Bar. This bar is part of the superior style ION Luxury Adventure his hotel, and through its glass walls, panoramic view of the wind-mountain slopes. It is hard to imagine a better way to admire the majestic Northern Lights Þingvallavatnin and views of the lake while relaxing on the comfortable couch sipping a beer by the Icelandic Micro-Breweries.

Katso hotellimme Islannissa.

 Floyd’s Pelican Bar, Jamaika

A view of the Pelican Bar off the south coast of Jamaica with the mountains in the distance.

Paikallinen kalastaja Floyd sai kuningasidean rakentaa planeettamme ehkä cooleimman baarin ajopuista suuren hiekkasärkän päälle keskelle merta. Tähän reiluun kilometrin päähän merenrannasta sijaitsevaan baariin pääsee vain veneellä. Asiakkaat voivatkin maksaa paikalliselle kalastajalle venekyydistä tähän omalaatuiseen baariin, jonka drinkkivalikoiman kohokohtia ovat "Pelican Perfection" ja viileä "Red Stripe

Katso hotellimme Jamaikalla

 Water and Wind Bar, Binh Duong, Vietnam

a screen-shot-12/10/2016 04/26/12 at-PM

Binh Duongin maakunnassa keskellä järveä sijaitseva, bambusta tehty baari on uskomaton paikka, jossa sinun on ehdottomasti käytävä ainakin kerran elämässäsi. Tämä pitkistä bambunvarsista rakennettu kupolinmuotoinen baari toimii musiikkiesitysten, paikallisten tapaamisten ja muiden tapahtumien järjestämispaikkana. Keskellä baarin kupolimaista kattoa on pyöreä aukko, josta kuuma ilma pääsee ulos. Tämä viileä baari on siis omiaan viileän oluen nautiskeluun.

Dead Rabbit grocery and Grog, New York,

dead-rabbit

Arvonimen "Maailman paras baari" saanut Dead Rabbit on kunnianosoitus newyorkilaisten ja irlantilaisamerikkalaisten perinteiselle juhlalliselle vieraanvaraisuudelle. Katutasolla olevassa epämuodollisessa Taproomissa on tarjolla käsintehtyä olutta ja pullotettua punssia. Jos etsit jotain ylellisempää, suuntaa yläkerran saliin nauttimaan boolia perinteiseen tapaan ja valitsemaan suosikkisi listasta, jossa on tarjolla yli 72 historiallista cocktailia!


Katso hotellimme New Yorkissa

 

Lebua Sky Bar, Bangkokissa

lebua-sky-bar

Matka "Krung Thepiin" ei ole mitään ilman piipahdusta Lebua Sky Bariin – saatat muistaakin sen Kauhea kankkunen II -elokuvasta? Tämä noin 250 metriin kohoava Sky Bar on yksi korkeimmista kattobaareista koko maailmassa. Baarista löytyy kattava valikoima baarimestarien huolellisesti luomia sesonkicocktaileja. Kylmän oluen tai kirpeän cocktailin siemailu samalla, kun ihailet auringonlaskua kaupungin yllä on täydellinen aloitus tai lopetus Thaimaan matkalle.

Katso hotellimme Bangkokissa

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Pala aurinkoa sinulle

7 tapaa viettää ikimuistoinen juhannus Suomessa

10 kiehtovaa kävelykierrosta Suomessa

0