Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Dallas alkaen 575 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Dallas

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Dallas olivat annetulla aikavälillä 575 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 739 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ke 26.5.
HEL
Helsinki
DFW
Dallas
575 €
United
su 30.5.
HEL
Helsinki
DFW
Dallas
587 €
Lufthansa
ma 31.5.
HEL
Helsinki
DAL
Dallas
595 €
KLM
ma 31.5.
HEL
Helsinki
DFW
Dallas
595 €
KLM
to 20.5.
HEL
Helsinki
DFW
Dallas
595 €
Air France
su 30.5.
HEL
Helsinki
DFW
Dallas
645 €
Finnair
ma 31.5.
HEL
Helsinki
DFW
Dallas
666 €
American Airlines
ti 10.8. - ti 24.8.
HEL
Helsinki
DFW
Dallas
739 €
Lufthansa
la 12.6. - la 19.6.
HEL
Helsinki
DFW
Dallas
740 €
United
ti 10.8. - ti 24.8.
HEL
Helsinki
DFW
Dallas
741 €
Lufthansa
ma 15.11. - su 28.11.
HEL
Helsinki
DFW
Dallas
745 €
Air Canada
pe 28.5. - su 6.6.
HEL
Helsinki
DFW
Dallas
750 €
Delta
su 13.6. - ma 21.6.
HEL
Helsinki
DFW
Dallas
754 €
Finnair
ma 14.6. - su 20.6.
HEL
Helsinki
DFW
Dallas
775 €
Air France

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Dallas?

✔️ Lennot kohteeseen Dallas maksavat yleensä 739 €–775 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Dallas, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 575 €. Halpaa lentoa kohteeseen Dallas etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että elokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Dallas?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Dallas on toukokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Dallas?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Dallas helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Dallas saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Dallas?

✔️ Voit muuttaa kohteen Dallas lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Dallas?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Dallas helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Dallas lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Dallas, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on United, Lufthansa, KLM, Air France, Finnair, American Airlines, Air Canada, Delta. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Dallas Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi DFW
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt United, Lufthansa, KLM, Air France, Finnair, American Airlines, Air Canada, Delta
Halvin lento 739 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Dallas?

United, Lufthansa, KLM, Air France, Finnair, American Airlines, Air Canada, Delta

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.