Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Varatuimmat hotellit Manchester

76 €
INNSiDE by Melia Manchester

INNSiDE by Melia Manchester

4.0 kautta 5.0 1 First Street, Manchester, Englanti
INNSiDE by Melia Manchester on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manchester Palace Theatre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 208 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
28 €
easyHotel Manchester

easyHotel Manchester

2.0 kautta 5.0 33 Dale Street, Manchester, Englanti
easyHotel Manchester on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piccadilly Gardens. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta) ja Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 115 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja Wi-Fi-yhteyden.
125 €
Dakota Manchester

Dakota Manchester

4.0 kautta 5.0 29 Ducie Street, Manchester, Englanti
Dakota Manchester on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Gay Village. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 137 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
143 €
Hotel Gotham

Hotel Gotham

5.0 kautta 5.0 100 King Street, Manchester, Englanti
Hotel Gotham on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piccadilly Gardens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 5 tähden hotellissa on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
79 €
Malmaison Manchester

Malmaison Manchester

4.0 kautta 5.0 1-3 Piccadilly, Manchester, Englanti
Malmaison Manchester on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Gay Village. Majoitusliikkeessä on saatavilla täyden palvelun kylpylä, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 167 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
75 €
Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel

Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel

4.0 kautta 5.0 Water Street, Manchester, Englanti
Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manchesterin oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1844 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 148 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
68 €
Whitworth Locke

Whitworth Locke

4.0 kautta 5.0 74 Princess St., Manchester, Englanti
Whitworth Locke on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Gay Village. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1850 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 160 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
99 €
CitySuites Aparthotel

CitySuites Aparthotel

5.0 kautta 5.0 16 Chapel Street, Manchester, Englanti
CitySuites Aparthotel on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manchester Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 5 tähden huoneistohotellissa on 237 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
85 €
Macdonald Manchester Hotel & Spa

Macdonald Manchester Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 London Road, Manchester, Englanti
Macdonald Manchester Hotel & Spa on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Gay Village. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 338 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja kahvinkeittimet.
129 €
The Lowry Hotel

The Lowry Hotel

5.0 kautta 5.0 50 Dearmans Place, Manchester, Englanti
The Lowry Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manchesterin oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 165 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
75 €
The Midland - Manchester

The Midland - Manchester

4.0 kautta 5.0 16 Peter Street, Manchester, Englanti
The Midland - Manchester on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manchesterin oopperatalo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1903 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 312 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
59 €
Staycity Aparthotel Manchester Piccadilly

Staycity Aparthotel Manchester Piccadilly

4.0 kautta 5.0 8B Gateway House, Piccadilly Station Approach, Manchester, Englanti
Staycity Aparthotel Manchester Piccadilly on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Gay Village. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja baari. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 182 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
80 €
Clayton Hotel, Manchester Airport

Clayton Hotel, Manchester Airport

4.0 kautta 5.0 Outwood Lane, Manchester Airport, Manchester, Englanti
Clayton Hotel, Manchester Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Quarry Bank Mill and Styal Estate. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 4 tähden hotellissa on 365 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kaapelikanavat ja kahvinkeittimen.
65 €
Roomzzz Manchester Corn Exchange

Roomzzz Manchester Corn Exchange

4.0 kautta 5.0 Corn Exchange, 37 Hanging Ditch, Manchester, Englanti
Roomzzz Manchester Corn Exchange on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manchester Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 114 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
145 €
King Street Townhouse

King Street Townhouse

4.0 kautta 5.0 10 Booth Street, Manchester, Englanti
King Street Townhouse on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Gay Village. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Manchester

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Manchester

Näytä kaikki
Historiaa, korkeakulttuuria ja huippu-urheilua – hotellit Manchesterissa odottavat!Manchester tunnetaan maailman ensimmäisenä teollistuneena kaupunkina. Nykyään se on taiteiden, median ja talouden keskus, ja Iso-Britannian kolmanneksi suosituin turistikohde. Halpa hotelli Manchesterissa toivottaa sinutkin tervetulleeksi. Kaupunkia värittävät lukuisat punatiilirakennukset, jotka ovat peräisin puuvillateollisuuden ajalta, ja hotellit Manchesterissa sijaitsevat osittain näissä historiallisissa rakennuksissa. Trendikkäät kahvilat vanhoissa tehdashalleissa luovat mielenkiintoisen kontrastin menneisyyden ja nykyisyyden välille. Varaa hotelli Manchesterista, niin olet laajan kulttuuritarjonnan äärellä. Oopperatalossa esitetään suuren luokan kiertäviä musikaaleja ja baletteja. Kaksi omaa sinfoniaorkesteria, Hallé ja BBC Philharmonic, huolehtivat pienempien kokoonpanojen kera musiikkitarjonnasta. Populaarimusiikkia halajavan puolestaan kannattaa suunnata Manchester Evening News Arenalle, joka on Euroopan suurin vastaava areena. Museoissa voi tutustua muun muassa teollisuuden vallankumoukseen, höyryvetureihin ja jalkapalloon. Tarjolla on myös juutalainen museo, Costume Gallery upeine pukuineen sekä moderni kulttuurikeskus Urbis vaihtuvine näyttelyineen. Mielenkiintoiseen kulttuuriin törmää myös Gay-kortteleissa, ja kaupungissa järjestetään vuosittain Manchester Pride -tapahtuma. Urheilufani varaa liput Valioliigaseurojen, Manchester Unitedin ja Manchester Cityn peleihin heti, kun on löytänyt halvan hotellin Manchesterista. Halvemman hotellin Manchesterista löydät Ebookersin avulla. Voit myös majoittua esimerkiksi luksushotellissa tai kolmen tähden hotellissa parhaiden palveluiden äärellä.Halvempi hotelli Manchesterissa ja muut matkajärjestelyt toiveidesi mukaanSaarivaltioon suuntautuvan matkan suunnittelu ei todellakaan ole vaikeaa – riittää, kun menet osoitteeseen ebookers.fi. Yhdellä sivustolla voit tehdä kaiken: valita lennon ja varata hotellin Manchesterista. Hintavertailija etsii sinulle useiden lentoyhtiöiden tarjoamia vaihtoehtoja, joista voit valikoida mieleisesi. Voit varata meno-paluulennon tai yhdensuuntaisen lennon, jos haluat palata kotiin toista reittiä vaikkapa jonkin muun suurkaupungin kautta. Muista myös hyödyntää Ebookersin tarjoukset. Varaamalla lennon ja hotellin yhdessä säästät rahaa lomamatkan huveihin. Jos matka Manchesteriin ei vielä paranna matkakuumetta, kaupungin loistava sijainti mahdollistaa vierailut myös muihin metropoleihin, esimerkiksi Liverpooliin. Vuokraa auto Ebookersin avulla ja lähde tutustumaan Beatlesin kotikaupunkiin! Pitkä matka ei ole myöskään Peak Districtin luonnonpuistoon, joka on oiva paikka vaeltamiselle, pyöräilylle ja ratsastukselle. Alueella voi harrastaa myös erikoisempia lajeja, kuten riippuliitoa ja off road -maastoajoa. Kun matkan järjestäminen on helppoa ja nopeaa, voit nauttia lomastasi entistä enemmän. Hotellit Manchesterissa ovat vain muutaman klikkauksen päässä!

Viimeksi varatut hotellit Manchester

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.