Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Manchester hotellit

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
The Midland - Manchester

The Midland - Manchester

16 Peter Street, Manchester
7 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4.0 kautta 5.0

Manchesterin keskuskirjasto ja Bridgewater Hall sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Albert Square ja Manchesterin taidemuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Britannia Hotel - Manchester City Centre

Britannia Hotel - Manchester City Centre

35 Portland Street, Manchester
33 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3.5 kautta 5.0

Piccadilly Gardens, Manchesterin taidemuseo ja Affleck's Palace sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Arndale Centre ja Manchester Palace Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 3 minuuttia sitten
Clayton Hotel, Manchester Airport

Clayton Hotel, Manchester Airport

Outwood Lane, Manchester
33 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4.5 kautta 5.0

Wythenshawe Hall, Old Trafford ja Whitworthin taidemuseo ovat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Manchesterin yliopisto ja Deansgate Locks ovat myös 15 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 16 minuuttia sitten
Radisson Blu Hotel Manchester, Airport

Radisson Blu Hotel Manchester, Airport

Chicago Avenue, Manchester
146 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4.0 kautta 5.0

Quarry Bank Mill and Styal Estate, Wythenshawe Hall ja Northenden Golf Course sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Didsbury Golf Course sijaitsee 8,5 kilometrin päässä.

75 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 35 minuuttia sitten
Malmaison Manchester

Malmaison Manchester

1-3 Piccadilly, Manchester
24 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4.5 kautta 5.0

Piccadilly Gardens, Affleck's Palace ja Arndale Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Manchesterin taidemuseo ja Manchester Palace Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 45 minuuttia sitten
Copthorne Hotel Manchester

Copthorne Hotel Manchester

Clippers Quay, Salford Quays, Salford
7 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4.5 kautta 5.0

Ordsall Hall ja Old Trafford sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotelli. Imperial War Museum North ja Tiede- ja teollisuusmuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
Townhouse Hotel Manchester

Townhouse Hotel Manchester

101 Portland Street, Manchester
14 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4.0 kautta 5.0

Manchesterin taidemuseo, Manchester Palace Theatre ja Albert Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotelli. Bridgewater Hall ja Manchester Central ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 57 minuuttia sitten
Staycity Aparthotel Manchester Piccadilly

Staycity Aparthotel Manchester Piccadilly

8B Gateway House, Manchester
13 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4.5 kautta 5.0

Piccadilly Gardens ja Affleck's Palace sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotelli. Arndale Centre ja Manchester Palace Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Manchester Hotellit

Historiaa, korkeakulttuuria ja huippu-urheilua – hotellit Manchesterissa odottavat!Manchester tunnetaan maailman ensimmäisenä teollistuneena kaupunkina. Nykyään se on taiteiden, median ja talouden keskus, ja Iso-Britannian kolmanneksi suosituin turistikohde. Halpa hotelli Manchesterissa toivottaa sinutkin tervetulleeksi. Kaupunkia värittävät lukuisat punatiilirakennukset, jotka ovat peräisin puuvillateollisuuden ajalta, ja hotellit Manchesterissa sijaitsevat osittain näissä historiallisissa rakennuksissa. Trendikkäät kahvilat vanhoissa tehdashalleissa luovat mielenkiintoisen kontrastin menneisyyden ja nykyisyyden välille. Varaa hotelli Manchesterista, niin olet laajan kulttuuritarjonnan äärellä. Oopperatalossa esitetään suuren luokan kiertäviä musikaaleja ja baletteja. Kaksi omaa sinfoniaorkesteria, Hallé ja BBC Philharmonic, huolehtivat pienempien kokoonpanojen kera musiikkitarjonnasta. Populaarimusiikkia halajavan puolestaan kannattaa suunnata Manchester Evening News Arenalle, joka on Euroopan suurin vastaava areena. Museoissa voi tutustua muun muassa teollisuuden vallankumoukseen, höyryvetureihin ja jalkapalloon. Tarjolla on myös juutalainen museo, Costume Gallery upeine pukuineen sekä moderni kulttuurikeskus Urbis vaihtuvine näyttelyineen. Mielenkiintoiseen kulttuuriin törmää myös Gay-kortteleissa, ja kaupungissa järjestetään vuosittain Manchester Pride -tapahtuma. Urheilufani varaa liput Valioliigaseurojen, Manchester Unitedin ja Manchester Cityn peleihin heti, kun on löytänyt halvan hotellin Manchesterista. Halvemman hotellin Manchesterista löydät Ebookersin avulla. Voit myös majoittua esimerkiksi luksushotellissa tai kolmen tähden hotellissa parhaiden palveluiden äärellä.Halvempi hotelli Manchesterissa ja muut matkajärjestelyt toiveidesi mukaanSaarivaltioon suuntautuvan matkan suunnittelu ei todellakaan ole vaikeaa – riittää, kun menet osoitteeseen ebookers.fi. Yhdellä sivustolla voit tehdä kaiken: valita lennon ja varata hotellin Manchesterista. Hintavertailija etsii sinulle useiden lentoyhtiöiden tarjoamia vaihtoehtoja, joista voit valikoida mieleisesi. Voit varata meno-paluulennon tai yhdensuuntaisen lennon, jos haluat palata kotiin toista reittiä vaikkapa jonkin muun suurkaupungin kautta. Muista myös hyödyntää Ebookersin tarjoukset. Varaamalla lennon ja hotellin yhdessä säästät rahaa lomamatkan huveihin. Jos matka Manchesteriin ei vielä paranna matkakuumetta, kaupungin loistava sijainti mahdollistaa vierailut myös muihin metropoleihin, esimerkiksi Liverpooliin. Vuokraa auto Ebookersin avulla ja lähde tutustumaan Beatlesin kotikaupunkiin! Pitkä matka ei ole myöskään Peak Districtin luonnonpuistoon, joka on oiva paikka vaeltamiselle, pyöräilylle ja ratsastukselle. Alueella voi harrastaa myös erikoisempia lajeja, kuten riippuliitoa ja off road -maastoajoa. Kun matkan järjestäminen on helppoa ja nopeaa, voit nauttia lomastasi entistä enemmän. Hotellit Manchesterissa ovat vain muutaman klikkauksen päässä!

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Manchester

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.