Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Universita

50 €
Suites Roma Tiburtina

Suites Roma Tiburtina

Via delle Cave di Pietralata 14, Rooma, RM
Suites Roma Tiburtina on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelun. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
26 €
Romulea Guest House

Romulea Guest House

Via Luigi Pulci 36, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Romulea Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelu. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja liedet.
91 €
Hotel Principe Torlonia | a Member of Elizabeth Hotel Group

Hotel Principe Torlonia | a Member of Elizabeth Hotel Group

4.0 kautta 5.0 Via Carlo Fea 5, Rooma, RM
Hotel Principe Torlonia | a Member of Elizabeth Hotel Group on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Cappuccino

Cappuccino

Via Livorno 1 - Scala A Int 2, Rooma, RM
Cappuccino sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
89 €
Best Western Globus Hotel

Best Western Globus Hotel

3.0 kautta 5.0 Viale Ippocrate 119, Rooma, RM
Best Western Globus Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rooman Sapienza-yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
46 €
Hotel Santa Costanza

Hotel Santa Costanza

4.0 kautta 5.0 Viale 21 Aprile, 4, Rooma, RM
Hotel Santa Costanza on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Nomentana. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
33 €
Hotel San Giusto

Hotel San Giusto

3.0 kautta 5.0 Piazza Bologna 58, Rooma, RM
Hotel San Giusto on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja concierge-palvelut. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Villa Morgagni

Hotel Villa Morgagni

4.0 kautta 5.0 Via G B Morgagni 25, Rooma, RM
Hotel Villa Morgagni on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Umberto I Policlinico di Roma. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
34 €
Hotel Laura

Hotel Laura

3.0 kautta 5.0 Piazza Bologna, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Hotel Laura sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
54 €
Hotel Osimar

Hotel Osimar

3.0 kautta 5.0 Via Felice Grossi Gondi, 87, Rooma, RM
Hotel Osimar on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Nomentana. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
49 €
Gerbera Bed & Breakfast

Gerbera Bed & Breakfast

Via Lorenzo Il Magnifico 15, Rooma, RM
Gerbera Bed & Breakfast sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
40 €
Athena Hotel

Athena Hotel

3.0 kautta 5.0 Via Ercole Pasquali 3, Rooma, RM
Athena Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
39 €
Hotel Delle Province

Hotel Delle Province

4.0 kautta 5.0 Viale delle Province, 103, Rooma, RM
Hotel Delle Province on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Mercure Roma Piazza Bologna

Mercure Roma Piazza Bologna

3.0 kautta 5.0 Via Reggio Calabria 54, Rooma, RM
Mercure Roma Piazza Bologna on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
62 €
Villa Pirandello

Villa Pirandello

3.0 kautta 5.0 Via Antonio Bosio 15 B, Rooma, RM
Villa Pirandello on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

Majoitus kohteessa Universita

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Universita, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Universita hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Universita suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Universita

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Universita. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Universita on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Universita ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Universita

Kohteessa Universita riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Universita parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Universita.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.