Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Auckland

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Auckland

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi AKL
Lennon hinta 952 €

Lennot Helsingistä Aucklandiin

Kun Suomessa on talvi kylmimmillään, alkaa Aucklandissa kesä. Uuden-Seelannin suurin kaupunki Auckland on varmasti ikimuistoinen matkakokemus maapallon toisella laidalla. Aucklandissa ihastuttaa erityisesti sen luonto: kaupunkia ympäröivät useat kymmenet tulivuoret, joista osa on vielä aktiivisia! Aucklandissa pääset kokemaan niin vuoriston, sademetsän kuin saaristonkin. Hankkimalla halvat lennot Helsingistä Aucklandiin ebookersin kautta olet pian taas kokemusta rikkaampi!

Lennot Aucklandiin

Lennot Helsingistä Aucklandiin pitävät sisällään vähintään yhden vaihdon, jolloin edestakaisten lentojen hinnat liikkuvat tuhannen euron yläpuolella ja matka-aika vuorokauden tienoilla. Kahdella vaihdolla matka-aika venähtää yleensä kymmenen tuntia pidemmäksi, mutta hinta tipahtaa vastaavasti useita satoja euroja. Hintaan vaikuttaa myös lennon ajankohta: halvinta on touko–kesäkuussa ja kalleinta taas loppuvuodesta. Keskimäärin lennot Aucklandiin ovat halvimmillaan noin kahta kuukautta ennen matkaa varattaessa.

Aucklandissa vuodenaikojen lisäksi myös vuorokaudenajat ovat päinvastaiset, sillä Uudessa-Seelannissa kello on Suomea 10 tuntia edellä.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Vuonna 2015 avatun kehäradan ansiosta Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee nykyään kätevästi myös kaukoliikenteen junilla mistä päin Suomea tahansa, kunhan vaan vaihtaa Tikkurilassa tai Pasilassa junaa. Lähempänä asuvat pääsevät lentoasemalle kätevästi Helsingin keskustasta linja-autolla 615 sekä paikallisjunilla I ja P. Linja-autolla matka kentälle kestää 45 minuuttia ja paikallisjunilla vartin vähemmän. Ruuhka-aikoina arkisin reitillä liikennöi myös linja 617. Linja-autot pysähtyvät lentoasemalla ensin terminaalin T1:n eteen ja jatkavat siitä terminaali T2:lle.

Omalla autolla saapuvat voivat helpottaa asiointiaan paikan päällä varaamalla pysäköinnin etukäteen lentokentän parkkialueilta. Vapaita pysäköintipaikkoja voi seurata netistä tai kentän infotauluista. Kaukaisimmalta parkkialueelta on jonkin verran matkaa terminaaleihin, mutta 15 minuutin välein kulkeva lentokenttäbussi nappaa matkaajat veloituksetta kyytiin.

Aucklandin lentokentällä

Aucklandin lentokenttä (AKL) on auki vuoden jokaisena päivänä. Kentällä asioi vuosittain yli 10 miljoonaa matkustajaa. Asiakkaiden viihtyvyydestä huolehtivat lentokentän useat eri kahvilat, ravintolat ja myymälät. Lentokentällä on myös oma mobiilisovellus, josta voi seurata lentotietoja kätevästi omalta puhelimelta.

Kun on aika siirtyä kentältä eteenpäin, kyydikseen voi valita joko taksin tai bussin. SkyBusilla pääset 40–60 minuutissa Aucklandin keskustaan, joka sijaitsee 20 kilometrin päässä kentästä pohjoiseen. SkyBus liikennöi lentokentältä joka päivä vuorokauden ympäri. Valittavana on kaksi reittiä: Mount Eden Roadin tai Dominion Roadin kautta. Lipun voi ostaa esimerkiksi lentokentän lippukioskista, ja bussimatkan hinta on yhteen suuntaan vajaat 20 Uuden-Seelannin dollaria. Lentokentältä pääsee kaupunkiin myös Auckland Transport -busseilla, jotka kulkevat kentältä numerolla 380 ja saapuvat lähelle Aucklandin keskustaa.

Taksien ja lentokenttäbussien lähtöpaikka löytyy saapuvien lentojen terminaalin läheltä. Vain lisensoidut taksit pääsevät tänne. Taksimatka keskustaan maksaa noin 75–90 dollaria (50–60 euroa) ja lentokenttäbussit reilut 30 dollaria per henkilö. Lisämatkustajasta peritään lisämaksu.

Lentokentältä voit vuokrata myös auton, jos haluat lähteä tutkimaan alueen maisemia omin päin.

Luontoa ja kaupunkia – Aucklandissa on molempia!

Jos viihdyt kaupungin vilinässä, 1,3 miljoonan asukkaan Aucklandilla on sinulle paljon annettavaa. Saat alueesta upean ja hieman erilaisen kuvan, kun kiipeät yli 300-metrisen Sky Towerin huipulle tutkailemaan kaupunkia yläilmoista. Jos olet huimapää, voit myös hypätä sieltä benjihypyn!

Vaikka itse kaupungissakin riittää tehtävää ja nähtävää, kannattaa ehdottomasti tutustua myös alueen luontoon tulivuorineen ja sademetsineen. Suosituimpia tulivuoria ovat esimerkiksi Mount Eden ja One Tree Hill, jonne pääsee bussikyydityksellä. Retkeilyreittejä luonnon helmaan löytyy useita erilaisia: pitkiä ja lyhyitä, kävellen tai pyöräillen. Älä myöskään unohda upeita hiekkarantoja.

Kaupungissa on tekemistä niin paljon, että matkaa varten kannattaa varata kunnolla aikaa. Niin kaupunki kuin alueen luontokin hakee vertaistaan, joten etsi itsellesi sopiva lento Helsingistä Aucklandiin ja varaudu unohtumattomiin kokemuksiin!

Lennot Helsinki – Auckland

Onko kohteiden Helsinki ja Auckland välillä suoria lentoja?

Ota mukaan kaikki tarvitsemasi, että sinulla ei tule tylsää välilaskun aikana, koska kohteiden Helsinki ja Auckland välillä ei ole suoria lentoja. Sinun täytyy varata lippusi yhtiöltä, joka myy välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Auckland välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä luultavimmin lähtölentokenttäsi, jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Auckland välillä. Kiinnostaako sinua tietää mille kentälle tulet laskeutumaan? Kenttä tulee mitä luultavimmin olemaan Auckland (AKL-Aucklandin kansainvälinen lentoasema).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Auckland välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos haluat aloittaa lomasi oikein, tarkista lennot, joita China Eastern Airlines tarjoaa. Vaikka monet hyvämaineiset yhtiöt liikennöivät kohteiden Helsinki ja Auckland välillä, tämä on monien paljon matkustavien matkailijoiden kestosuosikki. Mutta mitä enemmän valinnanvaraa, sitä parempi. Air China on toinen suosittu yhtiö, joka operoi 17 lentoa kohteiden Helsinki ja Auckland välillä kuukaudessa. Minkä tahansa vaihtoehdon valitsetkin, lentosi tulee varmasti olemaan täydellinen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Auckland välillä on?

Reitillä Helsinki – Auckland lennetään keskimäärin 2 lentoa päivässä. Seuraavan loman varaaminen on siis todella helppoa.

Varatuimmat hotellit Auckland

Näytä kaikki 2 603 majoitusliikettä kohteessa Auckland
169 €
Hilton Auckland

Hilton Auckland

5.0 kautta 5.0 Princes Wharf 147 Quay Street, Auckland
Hilton Auckland on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Wharf. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 187 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
137 €
SkyCity Hotel

SkyCity Hotel

4.5 kautta 5.0 Corner Victoria and Federal Streets, Auckland
SkyCity Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sky Tower. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kasinon. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
126 €
Hotel Grand Windsor MGallery by Sofitel

Hotel Grand Windsor MGallery by Sofitel

5.0 kautta 5.0 58-60 Queen Street, Auckland
Hotel Grand Windsor MGallery by Sofitel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aucklandin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 79 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.