Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Tokio

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Tokio

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi NRT
Lennon hinta 561 €

Halvat lennot Helsingistä Tokioon

Kaukoitä on kiehtonut eurooppalaisia aina Silkkitien ajoista nykypäivään saakka, ja internetin myötä esimerkiksi japanilainen popkulttuuri on noussut suursuosioon. Paras paikka tutustua monipuoliseen Japaniin on maan pääkaupunki Tokio, jonka metropolialueella asuu 13 miljoonaa ihmistä. Kaupungin laajuus ja ihmisvilinä huumaavat kokeneetkin suurkaupunkilomailijat, joten varaa halvat lennot Helsingistä Tokioon ja ota haltuun kaupungin kaikki puolet. Tokio on lähes loputtoman monipuolinen alue, joka on laajentuessaan sulauttanut itseensä lähiseudun kaupunkeja. Tämän ansiosta kaupunginosat erottuvat toisistaan selkeästi ja tarjoavat erilaista nähtävää ja koettavaa. Korkeat pilvenpiirtäjät ja villein yöelämä löytyvät Shinjukun suositulta alueelta, kun taas Shibuyassa shoppailumahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Historiallinen Japani tulee tutuksi Taitōn alueella, joka on keskellä vanhaa Tokiota. Etsi lennot Helsingistä Tokioon ebookersin sivuilta ja näe maailman suurin metropoli omin silmin.

Paras aika matkustaa Tokioon

Miljoonien ihmisten hyörinä Tokiossa on loputon, eikä huonoa aikaa vierailla Japanin ykkösmetropolissa olekaan. Säiden suhteen Tokio muistuttaa monia keskieurooppalaisia kaupunkikohteita, joten lämpimin ajanjakso ajoittuu kesäkuun ja syyskuun välille ja talvella lämpötila pysyttelee yleensä hieman nollan yläpuolella. Keväällä kirsikkapuiden kukinta on upeaa katsottavaa, ja syksyllä ruskan väriloistoa näkee jopa keskellä Tokiota, sillä kaupungissa on laajoja puistoalueita. Kaupunkilomailun kannalta ei kuitenkaan ole suuresti väliä, mihin aikaan vuodesta lennot Helsingistä Tokioon on varannut, sillä metropolissa on aina jotain nähtävää ja koettavaa. Tokiosta käsin koko Japanin pääsaari Honshu ja sen upeat luontokohteet ovat ulottuvillasi, joten varaa lomailuun runsaasti aikaa.

Suorat lennot Helsingistä Tokioon

Lento Helsingistä Tokioon on helppo löytää mihin aikaan vuodesta tahansa, sillä kaupunkien välillä liikennöidään suoria lentoja päivittäin vuoden ympäri. Voit vertailla suoria lentoja Helsingistä Tokioon Finnairin ja Japan Airlinesin välillä. Suorat lennot pääkaupunkien välillä nousevat Suomen taivaalle viiden aikaan iltapäivällä lentoyhtiöstä riippumatta, ja lento Helsingistä Tokioon on perillä noin yhdeksältä aamulla paikallista aikaa. Suorat lennot pääkaupungista toiseen voivat olla melko hintavia, joten yhden välilaskun sisältävät lennot Tokiosta Helsinkiin voivat säästää rahaa merkittävästi. Esimerkiksi Air Chinan lennot Pekingin tai Shanghain kautta ja Aeroflot‑Russian Airlinesin lennot Moskovan kautta kestävät 12–15 tuntia yhteen suuntaan ja ovat hinnaltaan usein varsin kohtuullisia.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Suomen ja Japanin välillä liikennöitävät suorat lennot lähtevät iltapäivän tunteina, mutta aikaiselle aamulennolle suunnistavien matkalaisten on mukavinta yöpyä Helsinki‑Vantaan läheisyydessä olevassa lentokenttähotellissa. Lentoasemalle on helppo saapua niin läheltä kuin kaukaa, sillä julkinen liikenne Helsinki‑Vantaalle toimii mainiosti. Onnekkaille pitkämatkalaisille on tarjolla oman kotikaupungin kautta kulkevia suoria kaukoliikenteen bussiyhteyksiä, joiden tarjonnan voi tarkistaa esimerkiksi Matkahuollon sivuilta. Kaikille hyödyllisiä ovat esimerkiksi Helsingin keskustan Rautatientorilta lähtevät Finnair City Bus ja HSL:n linja 615, joilla pääsee lentoasemalle 30–45 minuutissa. Bussit ottavat matkailijoita mukaan myös matkan varrella olevilta pysäkeiltä. Myös junayhteydet pelaavat, sillä kehärataa kulkevat I‑ ja P‑junat kiidättävät matkalaiset päärautatieasemalta Helsinki‑Vantaalle noin puolessa tunnissa. Aamulla ja iltapäivällä lähtevien lentojen yhteydessä kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa turvatarkastuksen hoitamiseen, sillä Helsinki‑Vantaalla voi olla ajoittaisia ruuhkia.

Saapuminen Tokioon

Lennot Tokioon laskeutuvat joko Naritan tai Hanedan kansainväliselle lentoasemalle. Tokion metropolialueella julkinen liikenne toimii, joten eri matkustusvaihtoehdot kentiltä kaupunkiin ovat luotettavia ja kulkevat lähes poikkeuksetta ajallaan. Naritan lentoasema on melkein 80 kilometrin päässä Tokion ytimestä, joten matkaan kentältä kaupunkiin kuluu nopealla Skyliner‑junallakin kolme varttia. Valinnanvaraa eri liikennemuotojen välillä on kuitenkin runsaasti, mikä lievittää hiukan pitkän välimatkan aiheuttamaa tuskaa. Parinkymmenen kilometrin päässä Tokion keskeisiltä alueilta sijaitsevalta Hanedan lentoasemalta pääsee junalla metropolialueen merkittäville yhteysasemille noin 15 minuutissa, ja busseja Tokion eri osiin on runsaasti.

Lennot Helsinki – Tokio

Onko kohteiden Helsinki ja Tokio välillä suoria lentoja?

Nyt sinun täytyy vain valita lentoyhtiö ja reitti. Useiden muiden lentoyhtiöiden lisäksi Finnair ja JAL operoivat reittiä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Tokio (NRT-Naritan kansainvälinen lentoasema). Reitti Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Tokio (HND-Haneda) on toinen saatavilla oleva vaihtoehto, jota lentävät lentoyhtiöt, kuten Finnair ja JAL.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Tokio välillä kestää?

Jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Tokio välillä, siihen menee keskimäärin 9 tuntia 28 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 7 800 km. Suoria lentoja tällä välillä operoivat JAL ja British Airways. Mikään ei voita uuteen kohteeseen matkustamista, varsinkin, jos matkalla ei tarvitse pysähtyä toisella lentokentällä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Tokio välisille lennoille?

Oletko lentämässä reitillä Helsinki - Tokio? Nämä ovat useimmin liikennöidyt tällä välillä:

  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) - Tokio (HND-Haneda) – 36 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) - Tokio (NRT-Naritan kansainvälinen lentoasema) – 27 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Tokio välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen lentoyhtiö tarjoaa eri palveluita ja mukavuuksia. Jos olet varaamassa matkaa reitille Helsinki – Tokio, nämä kuusi suosituinta lentoyhtiötä operoivat tätä väliä:

  • JAL, 92 lentoa kuussa
  • British Airways, 61 lentoa kuussa
  • Finnair, 52 lentoa kuussa
  • Juneyao Airlines, 51 lentoa kuussa
  • Air China, 25 lentoa kuussa
  • China Eastern Airlines, 6 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Tokio välillä on?

5 jokapäiväistä lentoa reitillä Helsinki – Tokio takaavat, että loman varaaminen kohteeseen Tokio ei jää vain haaveeksi.

Varatuimmat hotellit Tokio

Näytä kaikki 3 762 majoitusliikettä kohteessa Tokio
41 €
APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

3.0 kautta 5.0 1-20-2 Kabukicho, Shinjuku, Tokio
APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Robot Restaurant. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 620 huonetta 28 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
54 €
BESPOKE HOTEL Shinjuku

BESPOKE HOTEL Shinjuku

3.5 kautta 5.0 2-2-17 Kabukicho, Tokio, Tokio
BESPOKE HOTEL Shinjuku on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Robot Restaurant. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 106 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
240 €
RIHGA Royal Hotel Tokyo

RIHGA Royal Hotel Tokyo

4.0 kautta 5.0 1-104-19 Totsuka-machi, Shinjuku-ku, Tokio, Tokyo-to
RIHGA Royal Hotel Tokyo on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wasedan yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja kokoushuoneet. Tässä 4 tähden hotellissa on 129 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.