Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Madrid México

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Madrid - México

Lähtölentokentän IATA-koodi MAD
Kohdelentokentän IATA-koodi MEX
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 476 €
Keskimääräinen lentoaika 5 tuntia 20 minuuttia

Lennot Madrid–México

Oletko suuntaamassa kohteeseen México? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Madrid–México löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin México on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello 23.10 CET ja myöhäisimmät 23.55 CET.

Lennot Madrid–México – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Madrid–México etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Madrid kohteeseen México saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Madrid–México ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee 1.11.

Miksi varata lento kohteeseen México?

Jos olet matkustamassa kohteeseen México, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin11 tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen México nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Madrid–México

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin 7. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Madrid–México maksaa tällä hetkellä vain 476 €, kallein puolestaan 548 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 323 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta 1.11. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Madrid – México

Onko kohteiden Madrid ja México välillä suoria lentoja?

Helppo lento takaa stressittömän loman. Varaa lippusi suositulta lentoyhtiöltä, esimerkkeinä Iberia tai Aeromexico, jotka operoivat suoria lentoja reitillä Madrid (MAD-Adolfo Suárez Madrid-Barajas) – México, Distrito Federal (MEX-Méxicon kansainvälinen lentoasema).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Madrid ja México välillä kestää?

Jos suunnittelet matkaa kohteiden Madrid ja México välillä, siihen menee suurin piirtein 11 tuntia ja 32 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 9 100 km. Tällä välillä operoivat Iberia ja Aeromexico. Mikään ei voita täysin uuteen kohteeseen matkustamista, varsinkin, jos matkalla ei ole välilaskua.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Madrid ja México välisille lennoille?

Madrid (MAD-Adolfo Suárez Madrid-Barajas) on todennäköisesti lähtölentokenttäsi, jos olet matkalla kohteiden Madrid ja México välillä. Kiinnostaako sinua tietää mille kentälle tulet laskeutumaan? Kenttä tulee mitä luultavimmin olemaan México, Distrito Federal (MEX-Méxicon kansainvälinen lentoasema).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Madrid ja México välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Olet säästänyt kovalla työllä ansaitut rahasi tulevaa lomaasi varten, ja nyt on aika hankkia lentoliput. Sinulla on pari vaihtoehtoa matkalle kohteiden México ja Madrid välillä. Yksi parhaimmista vaihtoehdoista on Iberia, joka operoi 111 lentoa joka kuukausi. Toinen luotettava yhtiö, joka operoi 79 lentoa tällä reitillä kuukaudessa, on Aeromexico. Vertaile lippuhintoja, varaa istuinpaikkasi ja pakkaa matkatavarasi!

Kuinka monta lentoa kohteiden Madrid ja México välillä on?

Matka kohteiden Madrid ja México välillä ei voisi olla helpompi. 9 päivittäistä lentoa takaavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: MAD Saapuu: MEX ma
26.10
ti
27.10
ke
28.10
to
29.10
pe
30.10
la
31.10
su
1.11
Välilaskut
AM 22 11:10 pm 03:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
IB 6409 11:55 pm 05:50 am Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit México

Näytä kaikki 2 666 majoitusliikettä kohteessa México
61 €
Camino Real Aeropuerto Mexico

Camino Real Aeropuerto Mexico

3.5 kautta 5.0 Puerto Mexico No. 80, Col. Penon de Los Banos, México, CDMX
Camino Real Aeropuerto Mexico on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Foro Solin stadion sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 3 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 600 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
70 €
Fiesta Americana - Reforma

Fiesta Americana - Reforma

4.0 kautta 5.0 Paseo De La Reforma 80, Col. Juarez, México, CDMX
Fiesta Americana - Reforma on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Reforman katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 616 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
96 €
Camino Real Polanco Mexico

Camino Real Polanco Mexico

4.0 kautta 5.0 Mariano Escobedo 700, Col Anzures, México, CDMX
Camino Real Polanco Mexico on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Reforman katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 6 ravintolaa. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 712 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.